G.U.S+ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2003 Είχα στην κατοχή μου έναν Humax 5400Z συνδεδεμένο με πίατο με δύο Lnb, τον κλασσικό πλέον τρόπο για να έχεις ταυτόχρονα τον Astra και τον Hotbird στον δέκτη σου κατέβαζα και τα άναλογα settings και όλα καλά. Τώρα συν όλα αυτά έχω και ένα motor για το πίατο (με όλες τις δυνατότητες που σου δίνει) αλλά δεν μπορώ πλέον όταν βλέπω Astra με το ένα Lnb να βλέπω και Hotbird με το άλλο και είναι μεγάλο σπάσιμο. Γνωρίζω ότι η σύνδεση πάνω είναι σωστή τώρα δεν ξέρω τι στραβό έχω προγραμματίσει στον δέκτη και αναγκάζομαι να κινώ το πιάτο ανάμεσα στους δύο δορυφόρους.Τα motor settings που χρησιμοποιώ τα κατεβάζω από το internet και τα στέλνω στον δέκτη χωρίς κάποια αλλαγή. Βασικά δεν ξερώ αν υπάρχει λύση αλλά γιατί όχι........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheNetPoet Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2003 φυσικά και γίνεται, νομίζω ότι χρειάζεται όμως ξανά ρύθμιση το lnb για τον HB. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δεις στο http://www.satleo.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisg Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δεν μας λες τι μοτερ εχεις αλλα υποθετω οτι εχεις DISEQC καθως επισης οτι το παρακεντρο LNB ειναι για τον HOTBIRD οποτε κανεις τα παρακατω:Συνδεεις το καλωδιο της καθοδου στην εισοδο του μοτερ (Reiceiver).Tην αλλη εισοδο (LNB) την παμε στον διακοπτη DISEQC στην υποδοχη OUT και πανω στον διακοπτη συνδεομε κανονικα τα LNB π.χ Εισοδος Α το LNB του κινητου, Β το σταθερο και δουλευει τελεια ειτε εχομε διακοτη 1:2 ειτε 1:4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisg Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δεν μας λες τι μοτερ εχεις αλλα υποθετω οτι εχεις DISEQC καθως επισης οτι το παρακεντρο LNB ειναι για τον HOTBIRD οποτε κανεις τα παρακατω:Συνδεεις το καλωδιο της καθοδου στην εισοδο του μοτερ (Reiceiver).Tην αλλη εισοδο (LNB) την παμε στον διακοπτη DISEQC στην υποδοχη OUT και πανω στον διακοπτη συνδεομε κανονικα τα LNB π.χ Εισοδος Α το LNB του κινητου, Β το σταθερο και δουλευει τελεια ειτε εχομε διακοτη 1:2 ειτε 1:4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.