mr ok21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 παιδια εκανα αναβαθμιση σε windows 8 και τωρα δεν δουλευει ο ηχος.Με ακουστικα ακουω κομπλε.με hdmi που τον εχω συνδεσει στην οθονη η οποια εχει και ηχεια ενω στα win 7 που ειχα δουλευε κομπλε οταν εκανα την αναβαθμιση σταματησε.Απο μητρικη εχω την asrock h87 fatality.
David20 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 παιδια εκανα αναβαθμιση σε windows 8 και τωρα δεν δουλευει ο ηχος.Με ακουστικα ακουω κομπλε.με hdmi που τον εχω συνδεσει στην οθονη η οποια εχει και ηχεια ενω στα win 7 που ειχα δουλευε κομπλε οταν εκανα την αναβαθμιση σταματησε.Απο μητρικη εχω την asrock h87 fatality. Εχεις κανει εγκατασταση τους σωστους drivers ; Τα windows ειναι γνησια; Απ το εικονιδιο του ηχου κατω δεξια στην γραμμη εργασιων τσεκαρες ρυθμισεις;
mr ok21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Εχεις κανει εγκατασταση τους σωστους drivers ; Τα windows ειναι γνησια; Απ το εικονιδιο του ηχου κατω δεξια στην γραμμη εργασιων τσεκαρες ρυθμισεις; 1) τσεκαρα ρυθμησεις ειναι κομπλε 2)εκανα εγκατασταση τους drivers απλα δεν μου αναγνωριζει το hdmi της τηλεορασης στον ηχο αλλα εικονα ολα κομπλε...τι κανω????
CMD Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μήπως έχεις πουθενά να επιλογή jack sensing ή multistream στις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου;
mr ok21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μήπως έχεις πουθενά να επιλογή jack sensing ή multistream στις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου; τι ειναι αυτο??
David20 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 1) τσεκαρα ρυθμησεις ειναι κομπλε 2)εκανα εγκατασταση τους drivers απλα δεν μου αναγνωριζει το hdmi της τηλεορασης στον ηχο αλλα εικονα ολα κομπλε...τι κανω???? Ριξε μια μελετη εδω: http://www.pcsteps.gr/16417-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-laptop-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7/
mr ok21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ριξε μια μελετη εδω: http://www.pcsteps.gr/16417-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-laptop-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7/ φιλαρακι ευχαριστω αλλα ολα αυτα που ελεγες το ειχα ψαξει και δεν μου το αναγνωριζε το hdmi στον ηχο. Πηρα τους drivers εκανα αναβαθμιση και ολα κομπλε.
Euclides Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 απλα δεν μου αναγνωριζει το hdmi της τηλεορασης στον ηχο αλλα εικονα ολα κομπλε...τι κανω???? Οι drivers για το HDMI φορτώνονται μαζί με τους drivers της κάρτας γραφικών. Ξαναπέρασέ τους.
mr ok21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Οι drivers για το HDMI φορτώνονται μαζί με τους drivers της κάρτας γραφικών. Ξαναπέρασέ τους. αυτο εκανα
tzeslol Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Πας κάτω στην γραμμή δεξιά εκεί που είναι ο ήχος πατάς δεξί κλικ --> Συσκυές αγαπαραγωγής --> εκεί που λέει hdmi δεξί κλίκ ορισμός ως προεπιλεγμένης συσκευής.....Και για να επαναφέρεις τον ήχο στα ηχεία σου ορίζεις τα ηχεία ως προεπιλεγμένη συσκευή... 1
mr ok21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Πας κάτω στην γραμμή δεξιά εκεί που είναι ο ήχος πατάς δεξί κλικ --> Συσκυές αγαπαραγωγής --> εκεί που λέει hdmi δεξί κλίκ ορισμός ως προεπιλεγμένης συσκευής..... Και για να επαναφέρεις τον ήχο στα ηχεία σου ορίζεις τα ηχεία ως προεπιλεγμένη συσκευή... Το ειχα κανει πολλες φορες αλλα δεν επιανε . Επρεπε να κανω αναβαθμιση τους drivers και τωρα δουλευει μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα