negain Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, έχω βρεί ενα HTC M7 απο το ebay και έχω μερικές απορίες αν το παραγγείλω κατα πόσο το τηλ που θα έρθει θα είναι σωστό-λειτουργικό, επιπλέον μπορεί να είναι κάτι σαν απομίμηση και όχι HTC??? 3ον τα X εύρω που ποστίζει ας πούμε 200 θα γίνουν πόσα με το τελωνείο?? 4ον γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ο πωλήτης αυτος την Αγγλία την έχει δει μόνο απο την όθονη του laptop του http://www.ebay.com/itm/HTC-One-M7-Massive-32-GB-SILVER-Unlocked-Smartphone-Warranty-from-HK-/141603648093?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item20f83c325d Ευχαριστώ..
coolerman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 το συγκεκριμένο είναι με πλειστηριασμό,ΑΝ έρχεται απο αγγλία(item location) ΔΕΝ υπάρχει τελωνείο. ο πωλητής αναφέρει ότι είναι γνήσιο & Manufacturer refurbished
maddoctor Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 το συγκεκριμένο είναι με πλειστηριασμό,ΑΝ έρχεται απο αγγλία(item location) ΔΕΝ υπάρχει τελωνείο. ο πωλητής αναφέρει ότι είναι γνήσιο & Manufacturer refurbished We are UK based company however this item ships from the fulfillment centre in Hong Kong γράφει παρακάτω...... άρα θα έχεις τελωνείο, εφόσον δεν σταλθεί με απλό ταχυδρομείο ή δεν ξέρει πως να το στείλει Δεν γράφει καινούργιο, άρα δεν είναι, είναι ανακατασκευασμένο όπως γράφει, οπότε μεταχειρισμένο. Επίσης προστατεύεσαι από το ebay (όχι το paypal), εάν σου κάνει κουτσουκέλα
negain Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 με τα ανακατασκευασμένα τι ακριβώς παιζει? ειναι λειτουργικα? Το κινητό ειναι όντος HTC? ή ειναι κανένα ITC .... ή ΥΤC Εγώ γιατι πιστεύω ότι δεν έχει καμια σχέση με Αγγλία όπως λέει και είναι απο HK.... Γένικα αν κάποιος γνωρίζει και μπορει να κρίνει σχετικά πάντα, φαινεται αξιόπιστος ή όχι ο πωλήτης?
maddoctor Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 με τα ανακατασκευασμένα τι ακριβώς παιζει? ειναι λειτουργικα? Το κινητό ειναι όντος HTC? ή ειναι κανένα ITC .... ή ΥΤC Εγώ γιατι πιστεύω ότι δεν έχει καμια σχέση με Αγγλία όπως λέει και είναι απο HK.... Γένικα αν κάποιος γνωρίζει και μπορει να κρίνει σχετικά πάντα, φαινεται αξιόπιστος ή όχι ο πωλήτης? Ανακατασκευασμένο σημαίνει ένα κινητό που είχε πρόβλημα, το φτιάξανε και το πουλάνε. Ο πωλητής για τις 390 πωλήσεις που έχει κάνει, φαίνεται 100% αξιόπιστος. Βέβαια 390 δεν είναι πολλές, αλλά γράφουν ότι είναι νέο μαγαζί. Το κινητό σίγουρα έρχεται από Κίνα. Κοίτα και αλλού πριν αποφασίσεις το οτιδήποτε...
coolerman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 We are UK based company however this item ships from the fulfillment centre in Hong Kong γράφει παρακάτω...... άρα θα έχεις τελωνείο, εφόσον δεν σταλθεί με απλό ταχυδρομείο ή δεν ξέρει πως να το στείλει Δεν γράφει καινούργιο, άρα δεν είναι, είναι ανακατασκευασμένο όπως γράφει, οπότε μεταχειρισμένο. Επίσης προστατεύεσαι από το ebay (όχι το paypal), εάν σου κάνει κουτσουκέλα έχεις δίκιο σε αυτό,δεν το πρόσεξα...ο κινέζος κάνει τον κινέζο,άλλη τοποθεσία απο αλλού η αποστολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα