adi32 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Υπαρχει κατι τετοιο ? Κατα προτιμηση οικονομικo πχ απο ebay αυτα μπορει να κανουν δουλεια ? http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313&_nkw=Electromagnetic+Parking+Sensor+&_sacat=0
MT60RS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 παιζουν και καποια με αυτοκολλητους αισθητηρες με μπαταριες.
lary7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Υπάρχουν και αυτά που μπαίνουν στις πινακίδες οπότε δεν τρυπάς. Απλά αυτα πρέπει να έχουν μια ελάχιστη απόσταση απο το έδαφος οπότε πρέπει να δεις αν ειναι συμβατά με το αμάξι σου. http://www.ebay.com/itm/Universal-Parking-Sensor-Number-Plate-Reverse-Warning-System-Pdc-2x-Parktronic-/221668204184?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item339c745e98
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Αν δεν κανω λαθος πιο αξιοπιστοι ειναι οι κλασικοι αισθητηρες με τρυπημα δυστυχως.
headbanger Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 εναλλακτικά, στο μπαμ σταμάτα. Πάρτο αλλιώς.
Stavmitsos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Οδηγαω περίπου ένα χρονο και εχω συνηθισει τα παντα εκτος απο το ποση αποσταση εχω πισω. Ειναι μακρυ βεβαια το αυτοκινητο (mondeo) αλλα καθε φορα νομιζω οτι θα βρω στον πισω και οταν βγω εχω μισο μετρο αποσταση πχ. Στον καθρεπτη μου βλεπω το παμπριζ του σχεδον και δεν ξερω τι σημαδι να βαλω για να συνηθισω. Απο πεισμα δεν εχω βαλει αισθητηρες και ευτυχως δεν εχω χτυπησει κανεναν ακομα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Οδηγαω περίπου ένα χρονο και εχω συνηθισει τα παντα εκτος απο το ποση αποσταση εχω πισω. Ειναι μακρυ βεβαια το αυτοκινητο (mondeo) αλλα καθε φορα νομιζω οτι θα βρω στον πισω και οταν βγω εχω μισο μετρο αποσταση πχ. Στον καθρεπτη μου βλεπω το παμπριζ του σχεδον και δεν ξερω τι σημαδι να βαλω για να συνηθισω. Απο πεισμα δεν εχω βαλει αισθητηρες και ευτυχως δεν εχω χτυπησει κανεναν ακομα... Δεν εχει πεισματα η οδηγηση φιλε μου ...Μια φορα θα την παθεις...
Stavmitsos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Κυριε Γιαννη, απλα θεωρω οτι πριν χρησιμοποιησω το οποιοδηποτε βοηθημα θα πρεπει να ειμαι ικανος να οδηγησω ενα αυτοκινητο και χωρις αυτα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Κυριε Γιαννη, απλα θεωρω οτι πριν χρησιμοποιησω το οποιοδηποτε βοηθημα θα πρεπει να ειμαι ικανος να οδηγησω ενα αυτοκινητο και χωρις αυτα. Μηπως ηταν προτιμοτεροο να χρησιμοποιησεις πρωτα καποιο βοηθημα και μετα αν δεν το εχεις αναγκη το παρατας ? Το παρκάρισμα ειδικα είναι θεμα εμπειριας αλλα και να το εχει καποιος. Οδηγω 30 σχεδον χρονια και δεν θεωρω ανικανοτητα νου στο οδήγημα το ότι χρησιμοποιω αισθητήρες παρκαρίσματος. Ανθρωποι ειμαστε και ξεχνιομαστε και μια υπενθυμιση καλη είναι . Ειδικα σε μακρυα αμαξια όπως το δικο σου αλλα και το CRV το δικο μου.
Stavmitsos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ειναι όμως πραγματικά λειτουργικά τα μη εργοστασιακά συστήματα; Θύμαμαι οι αισθητήρες στο volvo του πατέρα μου ήταν +800€ αν δεν κανω λάθος, μπρος πίσω βέβαια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Λιγα αυτοκίνητα εχουν εργοστασιακα αλλα και του εμποριου μια χαρα είναι αρκει να μην είναι των 20 και 30 ευρω ...Παντα βεβαια η αποσταση που δειχνει η οθονουλα δεν είναι και απολυτου ακριβειας .Πιο πολύ βασίζομαι στο μπιπ που δυναμωνει οσο πλησαζω το εμποδιο.
paylidis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μια χαρά ειναι και τα συστηματακια του eBay. Εχω πάρει αρκετά. Και στο δικό νου τέτοια εχω βάλει και μετάνιωσα που δεν έβαλα αυτα χωρίς τρύπημα. Πήρα τώρα ενα σετ δώρο για τη γυναίκα (που το παίζει κομάντο και σε θέλει αλλα ψιλοακουμπαει διαφορά που κ που) αλλα ακομα δε το έχουμε περάσει για να πω κατα ποσό ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μια χαρά ειναι και τα συστηματακια του eBay. Εχω πάρει αρκετά. Και στο δικό νου τέτοια εχω βάλει και μετάνιωσα που δεν έβαλα αυτα χωρίς τρύπημα. Πήρα τώρα ενα σετ δώρο για τη γυναίκα (που το παίζει κομάντο και σε θέλει αλλα ψιλοακουμπαει διαφορά που κ που) αλλα ακομα δε το έχουμε περάσει για να πω κατα ποσό ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας... Αν πιανουν τα χερια σου είναι μια λυση κι αυτή. Τα δικα μου είναι "μανταλάκια"....
paylidis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αν πιανουν τα χερια σου είναι μια λυση κι αυτή. Τα δικα μου είναι "μανταλάκια".... μωρε τα χερια μου πιανουν αλλα δεν αξιζει η ταλαιπωρια για 15-20 ευρω που θα παρει ο μαστορας... σκεψου ομως οτι δεν εχω προλάβει εδω και 3 μήνες να το παω (οι πιο πολλοι στην περιοχή μου δεν ανοιγουν και σαββατο που μπορώ εγω)... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα