Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν και αυτά που μπαίνουν στις πινακίδες οπότε δεν τρυπάς. Απλά αυτα πρέπει να έχουν μια ελάχιστη απόσταση απο το έδαφος οπότε πρέπει να δεις αν ειναι συμβατά με το αμάξι σου.

http://www.ebay.com/itm/Universal-Parking-Sensor-Number-Plate-Reverse-Warning-System-Pdc-2x-Parktronic-/221668204184?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item339c745e98

Δημοσ.

Οδηγαω περίπου ένα χρονο και εχω συνηθισει τα παντα εκτος απο το ποση αποσταση εχω πισω. Ειναι μακρυ βεβαια το αυτοκινητο (mondeo) αλλα καθε φορα νομιζω οτι θα βρω στον πισω και οταν βγω εχω μισο μετρο αποσταση πχ. Στον καθρεπτη μου βλεπω το παμπριζ του σχεδον και δεν ξερω τι σημαδι να βαλω για να συνηθισω. Απο πεισμα δεν εχω βαλει αισθητηρες και ευτυχως δεν εχω χτυπησει κανεναν ακομα...

Δημοσ.

Οδηγαω περίπου ένα χρονο και εχω συνηθισει τα παντα εκτος απο το ποση αποσταση εχω πισω. Ειναι μακρυ βεβαια το αυτοκινητο (mondeo) αλλα καθε φορα νομιζω οτι θα βρω στον πισω και οταν βγω εχω μισο μετρο αποσταση πχ. Στον καθρεπτη μου βλεπω το παμπριζ του σχεδον και δεν ξερω τι σημαδι να βαλω για να συνηθισω. Απο πεισμα δεν εχω βαλει αισθητηρες και ευτυχως δεν εχω χτυπησει κανεναν ακομα...

Δεν εχει πεισματα η οδηγηση φιλε μου ...Μια φορα θα την παθεις...

Δημοσ.

Κυριε Γιαννη, απλα θεωρω οτι πριν χρησιμοποιησω το οποιοδηποτε βοηθημα θα πρεπει να ειμαι ικανος να οδηγησω ενα αυτοκινητο και χωρις αυτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Κυριε Γιαννη, απλα θεωρω οτι πριν χρησιμοποιησω το οποιοδηποτε βοηθημα θα πρεπει να ειμαι ικανος να οδηγησω ενα αυτοκινητο και χωρις αυτα. 

Μηπως ηταν προτιμοτεροο να χρησιμοποιησεις πρωτα καποιο βοηθημα και μετα αν δεν το εχεις αναγκη το παρατας ? Το παρκάρισμα ειδικα είναι θεμα εμπειριας αλλα και να το εχει καποιος.

Οδηγω 30 σχεδον χρονια και δεν θεωρω ανικανοτητα νου στο οδήγημα το ότι χρησιμοποιω αισθητήρες παρκαρίσματος. Ανθρωποι ειμαστε και ξεχνιομαστε και μια υπενθυμιση καλη είναι . Ειδικα σε μακρυα αμαξια όπως το δικο σου αλλα και το CRV το δικο μου.

Δημοσ.

Ειναι όμως πραγματικά λειτουργικά τα μη εργοστασιακά συστήματα; Θύμαμαι οι αισθητήρες στο volvo του πατέρα μου ήταν +800€ αν δεν κανω λάθος, μπρος πίσω βέβαια. 

Δημοσ.

Λιγα αυτοκίνητα εχουν εργοστασιακα αλλα και του εμποριου μια χαρα είναι αρκει να μην είναι των 20 και 30 ευρω ...Παντα βεβαια η αποσταση που δειχνει η οθονουλα δεν είναι και απολυτου ακριβειας .Πιο πολύ βασίζομαι στο μπιπ που δυναμωνει οσο πλησαζω το εμποδιο.

Δημοσ.

Μια χαρά ειναι και τα συστηματακια του eBay. Εχω πάρει αρκετά. Και στο δικό νου τέτοια εχω βάλει και μετάνιωσα που δεν έβαλα αυτα χωρίς τρύπημα. Πήρα τώρα ενα σετ δώρο για τη γυναίκα (που το παίζει κομάντο και σε θέλει αλλα ψιλοακουμπαει διαφορά που κ που) αλλα ακομα δε το έχουμε περάσει για να πω κατα ποσό ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας...

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά ειναι και τα συστηματακια του eBay. Εχω πάρει αρκετά. Και στο δικό νου τέτοια εχω βάλει και μετάνιωσα που δεν έβαλα αυτα χωρίς τρύπημα. Πήρα τώρα ενα σετ δώρο για τη γυναίκα (που το παίζει κομάντο και σε θέλει αλλα ψιλοακουμπαει διαφορά που κ που) αλλα ακομα δε το έχουμε περάσει για να πω κατα ποσό ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας...

Αν πιανουν τα χερια σου είναι μια λυση κι αυτή. Τα δικα μου είναι "μανταλάκια"....

Δημοσ.

Αν πιανουν τα χερια σου είναι μια λυση κι αυτή. Τα δικα μου είναι "μανταλάκια"....

μωρε τα χερια μου πιανουν αλλα δεν αξιζει η ταλαιπωρια για 15-20 ευρω που θα παρει ο μαστορας... σκεψου ομως οτι δεν εχω προλάβει εδω και 3 μήνες να το παω (οι πιο πολλοι στην περιοχή μου δεν ανοιγουν και σαββατο που μπορώ εγω)...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...