obi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Εγώ πάντως σε Toshiba Encore Windows 8.1 tablet δεν είχα κανένα θέμα, ούτε battery drain, ούτε κάποια άλλη έκπληξη. Και επειδή έχω Dell laptop, η εμπειρία μου από την υποστήριξη της Dell είναι θετικότερη κι από όσο 8α περίμενα. Η Dell δεν είναι καμία κινεζιά, μάλλον ο πιο σοβαρός ΟΕΜ Windows στην αγορά.
driver4 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Εγώ πάντως σε Toshiba Encore Windows 8.1 tablet δεν είχα κανένα θέμα, ούτε battery drain, ούτε κάποια άλλη έκπληξη. Και επειδή έχω Dell laptop, η εμπειρία μου από την υποστήριξη της Dell είναι θετικότερη κι από όσο 8α περίμενα. Η Dell δεν είναι καμία κινεζιά, μάλλον ο πιο σοβαρός ΟΕΜ Windows στην αγορά. Καλά, διάβασε κάνα feedback για το συγκεκριμένο, λες και οι μεγάλες εταιρείες δεν έχουν προβλήματα... 1
NaGR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 εσύ ποιο κινέζικο έχεις? κανένας ρε παιδιά δεν έχει δουλέψει win tablet με 1gb ram να μας πει αν αρκεί ή ζορίζεται.
driver4 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Έχω το voyo a1 mini, http://www.banggood.com/VOYO-A1-MINI-Intel-Baytrail-T-Quad-Core-8-inch-Windows-8_1-Tablet-p-932461.html Για κάνα κατοστάρικο αξίζει, όχι παραπάνω. Μέλος του forum ανέβασε αυτό με 2gb, super τιμή με mini hdmi, http://www.banggood.com/Chuwi-Vi8-Super-Z3735F-Quad-Core-1_83GHz-8-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-968268.html. Συμφωνώ ότι το dell έχει καλή τιμή αλλά 1gb χωρίς hdmi αν δεν σε απασχολούν αυτά, παίρνεις το dell. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2015 από driver4
panagiotidispan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 <p>Δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει ότι ο service provider της DELL στην Ελλάδα δεν το καλύπτει όμως..</p> <p>Προσπάθησε κάποιος να το πάει και έφαγε άκυρο?</p> Πήρα τηλ στην Dell και ρώτησα αν το καλύπτει!!Το έψαξε ένας εξυπηρετικός κύριος και μου είπε όχι!! 1
driver4 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Ωραίος Πάνο, άρα είτε dell πάρει κάποιος είτε κινέζικο, εγγύηση γιόκ.
NaGR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 εντάξει άλλο κινέζικη και άλλο άμαζον. και μόνο ο χρόνος πήγαινελα και τα μεταφορικά είναι υπέρ του άμαζον, πέραν της υποτεθείσας καλύτερης εξυπηρέτησης
driver4 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 εντάξει άλλο κινέζικη και άλλο άμαζον. και μόνο ο χρόνος πήγαινελα και τα μεταφορικά είναι υπέρ του άμαζον, πέραν της υποτεθείσας καλύτερης εξυπηρέτησης Επαφίεται στο amazon η εγγύηση... αν πεις στην διαδικασία, στα κινέζικα απλά δεν υπάρχει... εκτός αν καταφέρεις και συνεννοηθείς και περιμένεις κάνα δίμηνο το πέρα δώθε του προϊόντος.
css03027 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 παιδιά ξέρει κανείς αν κάτι τέτοιο http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/kalodia/Turbo-X-Micro-USB-to-HDMI-MHL-Adapter-Male-Female.htm?gclid=CJqN-KyFvMQCFdPMtAodjkAA7Aδουλέυει για σύνδεση τηλεόρασης στο tablet?
weaponlord Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Έχει παραλάβει κανείς να μας κάνει ένα mini review; Όσοι έχετε παραγγείλει με ποια κουριερ έγινε η αποστολή;
astrea966 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 απ`οτι ειδα αναφερει οτι εσταλει με i-parcel.μαλλον ειναι θυγατρικη της ups.εμενα μου λεει παραδοση στο τελος του μηνα
Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Και μενα για 31 του μηνος ειναι το delivery estimate.
weaponlord Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Με το καλό να παραλάβετε και να μας πείτε εντυπώσεις!!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 απ`οτι ειδα αναφερει οτι εσταλει με i-parcel.μαλλον ειναι θυγατρικη της ups.εμενα μου λεει παραδοση στο τελος του μηνα Για την ακριβεια την εχει εξαγορασει η ups πριν εξι σχεδόν μηνες.
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 17 του μηνού (sic) παραγγελία, μόλις ήρθαν τα δικά μου. Και ας έλεγαν παράδοση 30 του μηνός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα