Προς το περιεχόμενο

[tablet] dell venue 8 pro 1gb ram 32gb hdd windows 8.1 - 101€ τελική@amazon.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως σε Toshiba Encore Windows 8.1 tablet δεν είχα κανένα θέμα, ούτε battery drain, ούτε κάποια άλλη έκπληξη.

Και επειδή έχω Dell laptop, η εμπειρία μου από την υποστήριξη της Dell είναι θετικότερη κι από όσο 8α περίμενα.

Η Dell δεν είναι καμία κινεζιά, μάλλον ο πιο σοβαρός ΟΕΜ Windows στην αγορά.

Δημοσ.

Εγώ πάντως σε Toshiba Encore Windows 8.1 tablet δεν είχα κανένα θέμα, ούτε battery drain, ούτε κάποια άλλη έκπληξη.

Και επειδή έχω Dell laptop, η εμπειρία μου από την υποστήριξη της Dell είναι θετικότερη κι από όσο 8α περίμενα.

Η Dell δεν είναι καμία κινεζιά, μάλλον ο πιο σοβαρός ΟΕΜ Windows στην αγορά.

Καλά, διάβασε κάνα feedback για το συγκεκριμένο, λες και οι μεγάλες εταιρείες δεν έχουν προβλήματα...

• Like 1
Δημοσ.

εσύ ποιο κινέζικο έχεις?

κανένας ρε παιδιά δεν έχει δουλέψει win tablet με 1gb ram να μας πει αν αρκεί ή ζορίζεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το voyo a1 mini, http://www.banggood.com/VOYO-A1-MINI-Intel-Baytrail-T-Quad-Core-8-inch-Windows-8_1-Tablet-p-932461.html

Για κάνα κατοστάρικο αξίζει, όχι παραπάνω. Μέλος του forum ανέβασε αυτό με 2gb, super τιμή με mini hdmi, http://www.banggood.com/Chuwi-Vi8-Super-Z3735F-Quad-Core-1_83GHz-8-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-968268.html.

Συμφωνώ ότι το dell έχει καλή τιμή αλλά 1gb χωρίς hdmi αν δεν σε απασχολούν αυτά, παίρνεις το dell.

Επεξ/σία από driver4
Δημοσ.

<p>Δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει ότι ο service provider της DELL στην Ελλάδα δεν το καλύπτει όμως..</p>

<p>Προσπάθησε κάποιος να το πάει και έφαγε άκυρο?</p>

Πήρα τηλ στην Dell και ρώτησα αν το καλύπτει!!Το έψαξε ένας εξυπηρετικός κύριος και μου είπε όχι!!

• Like 1
Δημοσ.

εντάξει άλλο κινέζικη και άλλο άμαζον.

και μόνο ο χρόνος πήγαινελα και  τα μεταφορικά είναι υπέρ του άμαζον, πέραν της υποτεθείσας καλύτερης εξυπηρέτησης

Δημοσ.

εντάξει άλλο κινέζικη και άλλο άμαζον.

και μόνο ο χρόνος πήγαινελα και  τα μεταφορικά είναι υπέρ του άμαζον, πέραν της υποτεθείσας καλύτερης εξυπηρέτησης

Επαφίεται στο amazon η εγγύηση... αν πεις στην διαδικασία, στα κινέζικα απλά δεν υπάρχει... εκτός αν καταφέρεις και συνεννοηθείς και περιμένεις κάνα δίμηνο το πέρα δώθε του προϊόντος.

Δημοσ.

απ`οτι ειδα αναφερει οτι εσταλει με i-parcel.μαλλον ειναι θυγατρικη της ups.εμενα μου λεει παραδοση στο τελος του μηνα

• Moderators
Δημοσ.

απ`οτι ειδα αναφερει οτι εσταλει με i-parcel.μαλλον ειναι θυγατρικη της ups.εμενα μου λεει παραδοση στο τελος του μηνα

Για την ακριβεια την εχει εξαγορασει η ups πριν εξι σχεδόν μηνες.

Δημοσ.

17 του μηνού (sic) παραγγελία, μόλις ήρθαν τα δικά μου. Και ας έλεγαν παράδοση 30 του μηνός. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...