Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια αγορασα μια HD 7770 .Την εβαλα στο PC και με το που πηγα να κανω ınstall τα drıvers εσβησε το PC!

Τωρα δεν ανοιγει καθολου ..δοκιμασα με onboard και ανοιγει κανονικα ..με την καρτα γραφικων δεν ανοιγει..ενω ανοιγε ποιο πριν οταν την πρωτοεβαλα.

Εχω Corsaır CX 430 τροφοδοτικο..

ΒΟΗΘΗΣΤΕ σας παρακαλω πολυ.!

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

τν καρτα τν αγορασα απο μελος τς σελιδας...

ναι εδωσα 6πιν.

τροφοδοσία στη κάρτα γραφικών έδωσες;;
μέσω bios την όρισες 1η;

ναι ειναι 1η...δοκιμασα με αλλο τροφοδοτικο μολις τωρα αλλα και παλι δεν ανοιγει ...νομιζω η καρτα θα ειναι...τωρα τι κανω?? εχει 1 μηνα εγγυηση ακομα...

Δημοσ.

Βεβεαιωσου οτι ειναι η καρτα 100% βαζοντας την σε ενα αλλο pc και μετα στηλε την πισω. Απο που ειναι αγορασμενη?

Δημοσ.

Βεβεαιωσου οτι ειναι η καρτα 100% βαζοντας την σε ενα αλλο pc και μετα στηλε την πισω. Απο που ειναι αγορασμενη?

απο το Plaisio.

Θα δοκιμασω και σε αλλο pc ..αλλα πως γινεται τν πρωτη φορα που τν εβαλα να δουλευει και με το που εκανα κλικ στα drıvers εσβησε...

Δημοσ.

Τους drivers της onboard τους έβγαλες;

Λοιπον πρωτα ανοιξα το pc ..απεκγατεστησα τους drivers τς onboard τν εκλεισα...εβαλα τν καρτα και ανοιξε κανονικα...εβαλα να κατεβαίνουν τα drivers..μετα με το που πηγα να πατησω για εγκατασταση εσβησε το pc και τωρα δεν ανοιγει καθολου..αυτην τν στιγμη ειμαι με τν onboard..

Δημοσ.

τι εννοεις reset στν μητρικη?πως το κανω?

οκ καταλαβα τι εννοεις...το δοκιμαζω και επανερχομαι..

Δημοσ.

Εχω τν Asus H61M-E και Sapphire Radeon HD 7770 GHz Edition.

Δυστηχως δεν δουλεψε το reset ..

Δημοσ.

Αν η κάρτα τρελένεται με την εγκατάσταση των drivers έχει θέμα το chipακι (η κάρτα δηλαδή). Δουλεύει ελάχιστα με τους generic drivers, με το που πάει να λειτουργήσει 100% ξεκλείδωτη με τους δικούς της, κάτι που με τους generic ήταν σε αδράνεια, αλλά είχε πρόβλημα, μπλοκάρει το σύστημα.

Μυρίζομαι κλασσική απάτη, χάλασε-> πούλα το...

Πες μας και το μέλλος που στην έδωσε να ξέρουμε μην την πατήσουμε και εμείς! ;)

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους

Εγώ εστειλα τη καρτούλα στο φίλο Amix

Επειδή βλέπω ότι ο φίλος άνοιξε σχετικό νήμα, για να βοηθηθεί η συζήτηση αλλά και για να μην γραφονται ανακρίβειες, θα γράψω δύο πραγματάκια:

1) η καρτούλα λειτουργούσε άψογα, απλά είχε αντικατασταθεί από μεγαλύτερη και ξεκουραζόταν στο κουτί της.

2) πριν σταλεί τσεκαρίστηκε για μισή ώρα με τους δικούς της drivers και έπαιξε (πάλι) μια χαρά, μάλιστα έπαιξα και για 10' μερικούς γύρους total war 2...

3) αν υπήρχε κάποιο θεματάκι θα την είχα στείλει, πολύ απλά, στο plaisio, αφού έχει υπόλοιπο εγγύησης και δεν θα ταλαιπωρούσα κάποιο άνθρωπο που δε μου φταίει σε τίποτα, ούτε θα ταλαιπωριόμουνα και εγώ στέλνοντας μια προβληματική κάρτα στην άλλη άκρη της Ελλάδας, γνωρίζοντας τι θα συμβεί...

Δεν είμαστε (ευτυχώς) όλοι ίδιοι. Με μια σύντομη ματιά στις αξιολογήσεις και τη σποραδική αρθρογραφία μου μπορεί κανείς εύκολα να σχηματίσει μια εικόνα για εμένα...

Λοιπόν, δεν μπορώ να ξέρω τι έκανε ή τι δεν έκανε ο φιλαράκος, τις γνώσεις και την εμπειρία του, ή τι θεματάκια μπορεί να υπάρχουν στο pcάκι του ή τι μπορεί να συνέβη στη πορεία στη καρτούλα αν, ίσως, δεν εγκαταστάθηκε σωστά, αλλά, όποιος γνωρίζει στοιχειωδώς από υπολογιστές, γνωρίζει ότι πολλές φορές είναι περίεργο το πως συμπεριφέρονται τα διάφορα εξαρτήματα...

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι πρέπει να δοκιμάσει άμεσα τη καρτούλα σε ένα άλλο pc. Είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος να διαπιστωθεί η τωρινή κατάστασή της.

Αν συνεχίσει να μη λειτουργεί μπορεί να την πάει στο plaisio ή, αν επιθυμεί, ας μου τη στείλει με ένα απλό δεματάκι πίσω να του βάλω τα χρήματα του σε κάποιο λογαριασμό.

φιλικά

Νίκος

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...