Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδατε; Και επειδή η Sony δε δίνει updates συχνά, αν το bug επηρεάζει και αυτό το κινητό... Τη βαψαμε. Για αυτό λέω. Αναβάθμιση κάποιους μήνες μετά όταν θα υπάρχει επαρκες δείγμα χρηστών να επιβεβαιώσει τη σωστή λειτουργία.

• Like 1
Δημοσ.

Screenshot_2015_03_17_12_14_45.png

Screenshot_2015_03_17_12_15_00.png

Screenshot_2015_03_17_12_15_42.png

Screenshot_2015_03_17_12_16_02.png

Screenshot_2015_03_17_12_17_04.png

Screenshot_2015_03_17_12_17_15.png

Screenshot_2015_03_17_12_17_35.png

Screenshot_2015_03_17_12_18_04.png

Ωραιο, το πειραξε ελαχιστα το lollipop η sony. Eιναι σαν να βλεπεις stock lollipop με εξαιρεση τον dialer και την statusbar.

Δημοσ.

Βγηκε 5.0.2 και για το Ζ2 σημερα... Και prerooted για τους ενδιαφερομενους. Απλα δεν εχει working recovery για την ωρα...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ωραιο, το πειραξε ελαχιστα το lollipop η sony. Eιναι σαν να βλεπεις stock lollipop με εξαιρεση τον dialer και την statusbar.

Νομίζω πως γενικότερα τελευταία η sony δεν το πείραζε και πολύ το android. Το φορτώνει απλά με τα δικά της apps που μπορείς εύκολα να τα αφαιρέσεις. Στο θέμα του dialer προτιμώ τον stock του lollipop

Δημοσ.

Νομίζω πως γενικότερα τελευταία η sony δεν το πείραζε και πολύ το android. Το φορτώνει απλά με τα δικά της apps που μπορείς εύκολα να τα αφαιρέσεις. Στο θέμα του dialer προτιμώ τον stock του lollipop

Πως το περασες ρε φιλε ; εμεις οι παλιοτεροι που αγορασαμε το E4 ποτε θα το περασουμε εε ;

Δημοσ.
Βγηκε 5.0.2 και για το Ζ2 σημερα... Και prerooted για τους ενδιαφερομενους. Απλα δεν εχει working recovery για την ωρα...

Εχεις μηπως κανενα link φιλε μου γιατι δεν καταφερα να βρω τιποτα??

• Super Moderators
Δημοσ.

Πως το περασες ρε φιλε ; εμεις οι παλιοτεροι που αγορασαμε το E4 ποτε θα το περασουμε εε ;

Εχεις μηπως κανενα link φιλε μου γιατι δεν καταφερα να βρω τιποτα??

http://www.xperiablog.net/2015/03/17/guide-to-installing-xperia-lollipop-using-xperifirm-and-flashtool/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...