Meraklis56 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Καλά που πάνε με την 5.0 , μονο το memory leak που έχει..ε ρε γλέντια. http://www.gsmarena.com/android_lollipop_has_a_memory_leak_bug_fix_is_on_the_way-news-10622.php On Google's Android Issue Tracker it's been revealed that a few Nexus devices are affected, such as the Nexus 7 (2013), Nexus 4, and Nexus 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Είδατε; Και επειδή η Sony δε δίνει updates συχνά, αν το bug επηρεάζει και αυτό το κινητό... Τη βαψαμε. Για αυτό λέω. Αναβάθμιση κάποιους μήνες μετά όταν θα υπάρχει επαρκες δείγμα χρηστών να επιβεβαιώσει τη σωστή λειτουργία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ωραιο, το πειραξε ελαχιστα το lollipop η sony. Eιναι σαν να βλεπεις stock lollipop με εξαιρεση τον dialer και την statusbar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icy20 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Βγηκε 5.0.2 και για το Ζ2 σημερα... Και prerooted για τους ενδιαφερομενους. Απλα δεν εχει working recovery για την ωρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ωραιο, το πειραξε ελαχιστα το lollipop η sony. Eιναι σαν να βλεπεις stock lollipop με εξαιρεση τον dialer και την statusbar. Νομίζω πως γενικότερα τελευταία η sony δεν το πείραζε και πολύ το android. Το φορτώνει απλά με τα δικά της apps που μπορείς εύκολα να τα αφαιρέσεις. Στο θέμα του dialer προτιμώ τον stock του lollipop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icy20 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 ExDialer FTW... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Νομίζω πως γενικότερα τελευταία η sony δεν το πείραζε και πολύ το android. Το φορτώνει απλά με τα δικά της apps που μπορείς εύκολα να τα αφαιρέσεις. Στο θέμα του dialer προτιμώ τον stock του lollipop Πως το περασες ρε φιλε ; εμεις οι παλιοτεροι που αγορασαμε το E4 ποτε θα το περασουμε εε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kariofillis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Βγηκε 5.0.2 και για το Ζ2 σημερα... Και prerooted για τους ενδιαφερομενους. Απλα δεν εχει working recovery για την ωρα... Εχεις μηπως κανενα link φιλε μου γιατι δεν καταφερα να βρω τιποτα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Πως το περασες ρε φιλε ; εμεις οι παλιοτεροι που αγορασαμε το E4 ποτε θα το περασουμε εε ; Εχεις μηπως κανενα link φιλε μου γιατι δεν καταφερα να βρω τιποτα?? http://www.xperiablog.net/2015/03/17/guide-to-installing-xperia-lollipop-using-xperifirm-and-flashtool/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icy20 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Εδω ειστε για την prerooted... Εγω την περασα... Ενα bug βρηκα αλλα δεν ειναι ενοχλητικο. Δεν δουλευει ενα προγραμμα το οποιο δεν πολυχρησιμοποιω http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/development/stock-d6503-23-1-0-690-bal-rooted-t3057150 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα