capthookb Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Είμαι για πολλά χρόνια στη HOL. 6-7 τουλάχιστον. Το σεπτέμβριο του 14 έκανα αλλαγή προγράμματος για να πληρώνω λιγότερα (αφού έδινα κοντά στα 40€/μήνα). Εκοψα δηλαδή τα δωρεάν σταθερά και είχα πάγιο και ίντερνετ έως 24ΜΒps. Όμως πάλι μαζεύονται 35+ €/μήνα. Θέλω να φύγω να παω σε wind double play με 20€/μήνα με δωρεάν σταθερά και ίντερνετ. Η ερώτηση αφορά, στο αν είμαι δεσμευμένος στη HOL επειδή άλλαξα πριν απο μερικους μήνες πρόγραμμα και αν θα χρεωθώ όταν φύγω με αίτηση φορητότητας. Δεν είχα υπογράψει κάτι, είχα κάνει την αλλαγή μεσα από το myhol.gr Επίσης, αληθεύει πως δε δίνει modem/router η wind στις νέες συνδέσεις; Έχω ένα παλιό wag354g, ελπίζω να υποστηρίζει adsl2+.
Athens44 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 δε ξερω για τη wind αλλα αποκλειεται να μη σου δινουν modem/router!!!!!!!!!!!!!! πως τοτε θα μπεις στο ιντερνετ που σου προσφερουν και θα τους πληρωνεις...δε στεκει λογικο! οσο για το αλλο σιγα! θα σου χρεωσουν κατι τις τους τα δινεις οποτε εχεις πιο μετα.. δε θα κινηθουν νομικα γρηγορα..σου αφηνουν ενα περιθωριο (δε ξερω για τη hol αλλα για αλλον παροχο) θα σε ενοχλουν δηλαδη μετα απο συνεργαζομενη εταιρια εισπραξης. ή νομικ οτους τμημα.. πας σε καταστημα η ΣΕ τραπεζα το πληρωνεις σιγα........ σιγουρα θα σε επιβαρυνουν με προστιμο που φευγεις... με τα χρηματα που θα γλυτωσεις ομως σε παροδο χρονου αφου θα πληρωνεις μονο 20 αντις 35+ ε συμφερει ωστε να προχωρησεις στην αλλαγη που θες!
coolerman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Είμαι για πολλά χρόνια στη HOL. 6-7 τουλάχιστον. Το σεπτέμβριο του 14 έκανα αλλαγή προγράμματος για να πληρώνω λιγότερα (αφού έδινα κοντά στα 40€/μήνα). Εκοψα δηλαδή τα δωρεάν σταθερά και είχα πάγιο και ίντερνετ έως 24ΜΒps. Όμως πάλι μαζεύονται 35+ €/μήνα. Θέλω να φύγω να παω σε wind double play με 20€/μήνα με δωρεάν σταθερά και ίντερνετ. Η ερώτηση αφορά, στο αν είμαι δεσμευμένος στη HOL επειδή άλλαξα πριν απο μερικους μήνες πρόγραμμα και αν θα χρεωθώ όταν φύγω με αίτηση φορητότητας. Δεν είχα υπογράψει κάτι, είχα κάνει την αλλαγή μεσα από το myhol.gr Επίσης, αληθεύει πως δε δίνει modem/router η wind στις νέες συνδέσεις; Έχω ένα παλιό wag354g, ελπίζω να υποστηρίζει adsl2+. κάλεσε τον παροχό σου,για να δείς τι ισχύει για μην υπάρχουν "κυρώσεις"
capthookb Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Τελικά το βρήκα στο site. Υπάρχει εξοπλισμός αλλά είναι δωρεάν μόνο για vdsl. Για adsl κοστίζει 19.90 ZTE ZXHN H108L. Δε με ενοχλεί να βαλω δικό μου modem, ίσα ίσα που θα είναι και καλύτερα. Ελπίζω να μην είναι voip γιατί voip δεν έχω.
capthookb Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Τελικά βρήκα το wag354g από το συρτάρι και το δοκίμασα στη hol. Υποστηρίζει adsl2+ και έχει και παρόμοιες ταχύτητες με το netfaster της HOL.
leonidas_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Τα 35 ευρώ πως προκύπτουν;; 35ευρώ είναι η αρχική τιμή του double play (απεριόριστα σταθερά και έως 24 ίντερνετ). Πως γίνεται να έχεις μόνο ίντερνετ κ να πληρώνεις 35; Εκτός αν κάνεις κλήσεις.Με το καλησπέρα αν πάρεις τηλ, ως παλιός πελάτης, σου κάνουν τουλάχιστον ένα 20 με 25 της εκατό και κάποιες ώρες για κινητά δώρο. Δηλαδή πχ το double play θα σου βγει γύρω στα 26 ευρώ. Η μπορείς να επιλέξεις την προσφορά με τα 23 ευρώ που τρέχει αυτή την περίοδο.Στη wind ειναι 20 τον πρώτο χρόνο κ 25 το δεύτερο έχε υπόψιν. Οπότε χτυπάς τηλ 13844 κ κάνεις ένα από αυτά που σου είπα, συν ζητάς καινούργιο ρούτερ (δίνουν technicolor πλέον), ή κάνεις αίτηση φορητότητας, επειδή είτε έχεις ανανεώσει στην τιμή που δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει κ που δε σε συμφέρει, είτε για να πετύχεις έκπτωση έως και 50 της εκατό...
capthookb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε άλλη εταιρεία με ιδιόκτητο στην περιοχή μου. Όσες φορές τους μίλησα για έκπτωση κάναν τον κινέζο. Κι επειδή δε μου αρεσουν αυτες οι πρακτικες, θα φύγω. Όχι πως οι άλλες εταιρείς είναι καλύτερες. Απλά στη wind θα έχω έκπτωση και στα κινητά wind που υπάρχουν. Άρα θα εχω 20 για δυο χρόνια και όχι 20 και 25.
leonidas_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες πάντως! Τότε είναι πολύ καλή επιλογή η Wind. Κ όπως πολύ σωστά είπες δε δίνουν ρούτερ. Οπότε καλύτερα βάλε το δικό σου, μη δώσεις 20 ευρώ για αυτό που δίνουν, δεν αξίζει.
geekas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε άλλη εταιρεία με ιδιόκτητο στην περιοχή μου. Όσες φορές τους μίλησα για έκπτωση κάναν τον κινέζο. Κι επειδή δε μου αρεσουν αυτες οι πρακτικες, θα φύγω. Όχι πως οι άλλες εταιρείς είναι καλύτερες. Απλά στη wind θα έχω έκπτωση και στα κινητά wind που υπάρχουν. Άρα θα εχω 20 για δυο χρόνια και όχι 20 και 25. Μια χαρά είναι η τιμή! Να πας σε οποίον κάνει την καλύτερη τιμή(στην περίπτωση μας η Wind) εγώ wind έχω δύο χρόνια τώρα και είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα