marduc812 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 ¨Εχω ένα wordpress blog και για κάποιο λόγο σε άλλους υπολογιστές εμφανίζει σαν τελευταία posts, posts που έχουν γίνει πριν από 1-2 βδομάδες και σε άλλα ακόμα πιο παλιά, ενώ υπάρχουν ακόμα τουλάχιστον 4-5 posts μετά από αυτό. Αν ανοίξω με private browsing εμφανίζει κανονικά το τελευταίο post. Τι μπορει να φταίει; Έχω για caching το zen cache το οποίο ψηλιάζομαι πως φταίει αυτό. Αν το απενεργοποιήσω δεν αλλάζει τίποτα πάλι εμφανίζει το ίδιο παλιό post σαν τελευταίο οπότε τι μπορώ να κάνω; https://wordpress.org/plugins/tags/zen-cache(to plug in)
Hambos19 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Πήγαινε στο ZenCache και πάτα Clear πάνω δεξιά και ξαναδοκίμασε
marduc812 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Πήγαινε στο ZenCache και πάτα Clear πάνω δεξιά και ξαναδοκίμασε Το δοκίμασα αλλά και πάλι στο κινητό μου βγάζει το παλιό το post. Υπάρχει περίπτωση να θέλει απλά ώρα να γίνει;
Hambos19 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Έχεις καθαρίσει και την cache του browser του κινητού;
marduc812 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Θα πρέπει ο χρήστης να καθαρίσει την cache δηλαδή αν κάποιοι έχουν κρατήσει το cache ότι και να ανεβάσω καινούριο θα μείνει εκεί; Καθάρισα το cache και εμφανίζεται κανονικά. Σε ευχαριστώ! Κάθε πότε πρέπει περίπου να καθαρίζω το Cache από το site; Από τι εξαρτάται αυτό;
Hambos19 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέσα στις ρυθμίσεις του zencache κάνε μια βόλτα και δες αν έχεις την frontpage weekly, και αν ναί καντην 24ωρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα