zaf_4 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Εφόσον το μπατζετ είναι σφιχτό, τότε ασε το 8αρι και πήγαινε σε 7αρι γιατί δεν αξίζει κανένα από τα παραπάνω. http://www.skroutz.gr/s/5456765/Lenovo-IdeaTab-A3500-FL-7-8GB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athens44 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) αλλο laptop turbo-x αλλο τελειως.....tablet turbo-x...... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2015 από Athens44 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf_4 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Έχω λαπτοπ turbo-x και επιτραπέζιο, τα έχω φτιάξει μια χαρά και στα μέτρα μου. Δεν έχω κόλλημα με την εταιρεία, σίγουρα δεν ξέρω εάν θα ξαναγόραζα. Εγώ μιλάω καθαρά για ότι είναι 2πυρηνο και δεν έχει play store. Από κοντά δεν το έχω δει για να έχω άποψη αλλά κρίνω με βάση τα χαρακτηριστικά και μόνο. Εάν του αρέσει αυτό και το έχει δει, ας το πάρει. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2015 από zaf_4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorldOfGlass Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Εγώ που χα το turbo x rubik μου χάλασε σε 1,5 μήνα.+ δεν είχε playstore και η οθόνη του ήταν gtpk και μου βγαίναν τα μάτια. Μακριά από turbo-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα