Gravekeeper Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Παιδια λεγοντας οτι το One ερχεται Ελλαδα εννωουν μονο μεσω της ιστοσελιδας της εταιρειας η και στα Ελληνικα καταστηματα????
SPANK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 'Ειναι μεσω της δικιάς τους ιστοσελίδας αλλα αν ψάξεις το έχουν και ορισμένα καταστήματα ( 2 3 εχω βρεί και 100 euro πάνω)
Gravekeeper Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Και κατι ακομα ειναι αξιοπιστο το site της one για αγορα του κινητου (μην κοροιδεψετε για την ισως χαζη ερωτηση ειμαι της σχολης μετρητα και παραλαβη κατευθειαν)
doctor444 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 κάτοχος Οneplus One εδώ και 20 μέρες περίπου,64άρα έκδοση.φέρνουν και στην ελλάδα μέσω του site τους και επίσημα πλέον..κάθε τρίτη δεν χρειάζεσαι invite..στην συναλλαγή να χρησιμοποιήσεις paypal όπως προτείνουν όλοι και δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα..το κινητό είναι πολύ όμορφο..!!
Gravekeeper Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Α και κατι ακομα αμα χαλασει το one ενω πως θα μπορεσω να το παω Service τι γινεται σε αυτην την περιπτωση
maddoctor Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Α και κατι ακομα αμα χαλασει το one ενω πως θα μπορεσω να το παω Service τι γινεται σε αυτην την περιπτωση https://oneplus.net/gr/support/answer/what-should-i-do-if-i-received-a-defective-product
Gravekeeper Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αυτο ισχυει και αν το τηλεφωνο ειναι εκτος εγγυησης???
maddoctor Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Λογικά. Απλώς εκεί πληρώνεις, ενώ εάν είσαι σε εγγύηση, σε καλύπτει η εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα