Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Έχω εδώ και 1μισι χρόνο το lumia 520 και με έχει κουράσει το store και έλλειψη φλας.Σκεφτόμουν να αγοράσω κινητό από Κίνα αλλά δεν έχω ιδέα το κατά πόσο αξιόπιστα είναι.Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερα από 170 euro.Γενικότερα μου αρέσει να τα λιώνω τα κινητά μου με το να ασχολούμαι με εφαρμογές,φωτογραφίες και παιχνίδια. Υπάρχει κάποιο κινητό που να κυμαίνετε σε αυτό το εύρος τιμών και να είναι αξιόπιστο;

Δημοσ.

XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 173$

- 5.5 Inch IPS Screen, 1280×720 Pixel
- Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz Quad Core
- Band: GSM 850/900/1800/1900 WCDMA 850/900/1900/2100 & FDD-LTE 1800/2100 TDD-LTE 2600 MHz, Support 3G & 4G Network
- 2 GB RAM + 8 GB ROM
- 13MP Back Camera + 5MP Front Camera
- Android 4.4 System

Το καλύτερο κινητό που μπορείς να πάρεις σε αυτά τα λεφτά. Το κινητό το έχω σαν δεύτερο κινητό και είναι πολύ καλό. Έχει πολύ καλή φωτογραφική μηχανή, μεγάλη μπαταρία. Η εταιρεία είναι 3η παγκοσμίως σε πωλήσεις και 1η στην Κίνα και θεωρείται αξιόπιστη εταιρεία. Υπάρχει τεράστια υποστήριξη από την ελληνική κοινότητα. Το λινκ που σου έβαλα είναι από το μαγαζί που το αγόρασα εγώ, και γενικώς κάνω τις αγορές μου.
Επίσης για αγορές άνω των 80$ έχει κουπονάκι -5$ - Reg05CIC1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την πρόταση.Να σε ρωτήσω είδα σε αυτά τα λεφτά και το lenovo A8.Είναι καλύτερο το XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G ;

Δημοσ.

Υπάρχει και το lenovo note 8 και από ότι είδα έχει πέσει και η τιμή στα 152 ευρώ επειδή το παρακολουθούσα εδώ και καιρό. Μπορείς να το δεις: http://adf.ly/1AEjMD

Το golden warrior έννοείς!? Για κάποιο λόγο είχα θεωρήσει καλύτερο το Xiaomi. Και τα λενοβο είναι αξιόπιστη εταιρεία, αλλά πάσχουν στην after sales υποστήριξη.

Http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-lenovo-golden-warrior-note-8

Δημοσ.

Για το lenovo a8 a806 έλεγα γιατί είδα ότι και αυτό περίπου σε αυτά τα λεφτά είναι περίπου.Σκέφτομαι ότι 5.5 Inch θα είναι πολύ μεγάλο.

Δημοσ.

Για το lenovo a8 a806 έλεγα γιατί είδα ότι και αυτό περίπου σε αυτά τα λεφτά είναι περίπου.Σκέφτομαι ότι 5.5 Inch θα είναι πολύ μεγάλο.

Σαν κινητό καλό είναι και μάλιστα βλέπω στο reportspam το έχουν στην ευρωπαϊκή τους αποθήκη και με τον κωδικό CLEARANCECC που είναι -20$, βγαίνει στα 153.99$ και το έχεις και σε 2-5 ημέρες σπίτι σου με DHL, χωρίς φόβο τελωνείου. Η Lenovo είναι αξιόπιστη εταιρεία, οπότε δεν έχεις θέμα εκεί, απλώς από θέμα υποστήριξης δεν ξέρω τι παίζει, αλλά υπάρχει η επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, που λογικά κάπως θα βοηθάει.

Δημοσ.

Σαν κινητό καλό είναι και μάλιστα βλέπω στο reportspam το έχουν στην ευρωπαϊκή τους αποθήκη και με τον κωδικό CLEARANCECC που είναι -20$, βγαίνει στα 153.99$ και το έχεις και σε 2-5 ημέρες σπίτι σου με DHL, χωρίς φόβο τελωνείου. Η Lenovo είναι αξιόπιστη εταιρεία, οπότε δεν έχεις θέμα εκεί, απλώς από θέμα υποστήριξης δεν ξέρω τι παίζει, αλλά υπάρχει η επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, που λογικά κάπως θα βοηθάει.

Ψηλέ σε ευχαριστώ με βοήθησες άπειρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...