monoxromos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Γεια σας,δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο post αλλά θελω να ρωτήσω ,αν ειναι λαθος μην μου απαντάτε. Κατέβασα μια δοκιμαστικη εκδοση ενος προγράμματος. Δυστυχώς η διάρκεια δοκιμης ειναι 10 ημέρες.Δεν προλαβα να το μελετήσω. Ξαναζήτησα trial αλλάζοντας το mail αλλά φαινεται καπως αναγνωριζεται ο υπολογιστης μου. Γιατι σε αλλον υπολογιστη με το ίδιο mail το δεχτηκε. Υπαρχει καποιο αναγνωριστικο καθε υπολογιστη; Μπορω να το αλλαξω; Σας ευχαριστω
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Κάνεις registration με το email για να ενεργοποιηθεί το trial? Ή απλά εγκατάσταση και το email το ζητάει έτσι για πλάκα; Αν ισχύει το δεύτερο (που ειναι και το πιο συνηθισμένο), τότε το πρόγραμμα έχει αφήσει πίσω του κάποια εγγραφή στην registry των windows και έτσι βλέπει ότι έχει ξαναεγκατασταθεί και έχει λήξει το trial. Αυτό τις περισσότερες φορές είναι πάρα πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να το βρεις και να το σβήσεις για να γίνει πάλι reset. Μπορείς να δοκιμάσεις να απεγκαταστήσεις το πρόγραμμα και να καθαρίσεις την registry με κάποιο πρόγραμμα όπως για παράδειγμα το cCleaner αλλά από προσωπική εμπειρία θα σου πω, τσάμπα κόπος. Όταν κάνεις φορμάτ και ξαναεγκαταστήσεις τα windows τότε θα το δεχτεί πάλι googlare αμα θες με το ονομα του προγράμματος κάπως έτσι: "όνομα reset trial" μήπως βρεις πληροφορίες γιατί αν συνεχίσουμε να δινουμε εδω περισσότερες πληροφορίες μαλλον θα ξεφύγουμε και απο τους κανονισμους του φορουμ περι πειρατειας.
monoxromos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Εχετε δίκιο παιδια σιγα μην κανω φορματ τωρα για 10 μέρες trial. Απλα σήμερα που το χρειάστηκα αλλαξα ημερομηνία στον υπολογιστη και το λειτουργησα, αλλα δεν μου ανοιγε google γιατι μου ζητουσε επαναφορά σωστης ημερομηνιας. Σας ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Άλλη φορά εγκατάσταση trial μόνο μέσα στο Sandboxie,τώρα αν το τρέξεις μέσα από αυτό,ίσως και, δοκίμασε αν θες.
micos000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ποιο πρόγραμμα είναι αυτό; Δεν το συνηθίζουν πλέον τα trial να τρέχουν με αλλαγή ημερομηνίας. Παλαιότερα είχα το test4u για τα τεστ του ecdl που έτρεχε μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία και για να μην παιδεύομαι συνέχεια με αλλαγές στο σύστημα έκανα ένα σκριπτάκι που άλλαζε ημερομηνία, μετά έτρεχε το πρόγραμμα και έκανε μετά επαναφορά της σωστής ημερομηνίας (για να μην το ξεχνάω). Δες όμως και εδώ!
monoxromos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Οπως καταλαβαίνεις δεν επιτρεπεται από εδω να σου πω ποιο προγραμμα ειναι αλλα εδω και δυο ημερες λειτουργει αψογα με αλλαγη ημερομηνιας.Ακομη και το google που μου γκρινιαζε και δεν ανοιγε ,το εφερα λιγες ημερες πιο κοντα και λειτουργει κι αυτο. Τωρα για το προγραμμα επεκτασης που μου προτεινεις τι να πω,δεν ξερω και πολλά πραγματα αλλά μου φανηκε περιπλοκο και ισως αναποτελεσματικο για τις δικες μου γνώσεις.
micos000 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Γιατί να μην επιτρέπεται; Δεν θα δώσεις λινκ για σπασμένο πρόγραμμα, μόνο το όνομα του προγράμματος θα αναφέρεις. Αν ήταν έτσι θα τρώγαμε bans κάθε φορά που αναφέρουμε π.χ. το adobe photoshop. Από το λινκ που σου έδωσα, το 1ο (runasdate) είναι πολύ απλό και εύκολο. Του δίνεις το πρόγραμμα και την ημερομηνία και αυτό ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα