MySql Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα, Παιδιά. Έχω στο δωμάτιο μου μια τηλεόραση Lg 32LF2510. Την οποία δεν μπορώ να την συνδέσω με το Laptop μου μέσω HDMI. Έχω δοκιμάσει και τις δύο θύρες hdmi της τηλεόρασης. Συγκεκριμένα μόλις συνδέσω Laptop και τηλεόραση με το HDMI καλώδιο, όπως όλος ο κόσμος πατάω από το control input και το HDMI δείχνει ανενεργό. Για να σας προλάβω και να μην σας κουράζω το Laptop το έχω συνδέσει σε πολλές τηλεοράσεις χωρίς πρόβλημα. To μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι η τηλεόραση θέλει κάποιο update. Δεν μπορεί να είναι χαλασμένες και οι δύο θύρες. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
Zergoulini Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Κανε επεκταση οθονης απο τα Windows και εισαι ΟΚ. Δεξι κλικ, αναλυση οθονης.
MySql Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 άλλο καλώδιο δοκίμασες;; Το συγκεκριμένο καλώδιο το έχω δοκιμάσει και σε άλλες τηλεοράσεις και δουλεύει μια χαρά. Κανε επεκταση οθονης απο τα Windows και εισαι ΟΚ. Δεξι κλικ, αναλυση οθονης. Αφού δεν την βλέπει βρε την τηλεόραση το Laptop ούτε η τηλεόραση το hdmi πως να κάνω επέκταση, δεν γίνεται.
Zergoulini Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Κουμπωσε το καλωδιο σε tv και laptop και κανε ενα restart. Κοιτα αν σου βγαλει εικονα στην εκκινηση.
MySql Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Κουμπωσε το καλωδιο σε tv και laptop και κανε ενα restart. Κοιτα αν σου βγαλει εικονα στην εκκινηση. Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα
CMD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Το ίδιο πρόβλημα είχα με μια Phillips 40" τηλεόραση, ενώ όλα λειτουργούσαν κανονικά, έκανα αναβάθμιση τους drivers (nvidia m555) και ξαφνικά η τηλεόραση δεν αναγνώρισε το hdmi. Ενώ πήγαινα σε Samsung 55" και δούλεψε κανονικά. Έβαλα τους προηγούμενους drivers και ξανά λειτουργούσε η Phillips. Οπότε λέω να δοκιμάσεις διαφορετικούς drivers.
MySql Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Το ίδιο πρόβλημα είχα με μια Phillips 40" τηλεόραση, ενώ όλα λειτουργούσαν κανονικά, έκανα αναβάθμιση τους drivers (nvidia m555) και ξαφνικά η τηλεόραση δεν αναγνώρισε το hdmi. Ενώ πήγαινα σε Samsung 55" και δούλεψε κανονικά. Έβαλα τους προηγούμενους drivers και ξανά λειτουργούσε η Phillips. Οπότε λέω να δοκιμάσεις διαφορετικούς drivers. Φίλε μου έχω την gtx970m δεν μπορώ να το κάνω αυτό
MySql Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 γιατί δεν μπορείς; Συγνώμη, για την αργοπορημένη απάντηση. Ο λόγος είναι ότι οι αναβαθμίσεις που έχουν γίνει είναι ελάχιστες λόγω του ότι είναι πολύ καινούργια και γίνονται από προ εγκατεστημένο πρόγραμμα της geforce στο Laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα