Προς το περιεχόμενο

Lg 47lb650v ή Samsung ue48h6200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την γνώμη σας για αυτές τις δυο τηλεοράσεις για άμεση αγορά...

Lg 47lb650v

Samsung ue48h6200

Τείνω προς την lg για τον λόγω οτι φοράει web os και οτι θα εχει συνέχεια νέες εφαρμογές ενώ απο την άλλη η Samsung απο φέτος θα κυκλοφορίσει όλες της τβ με tizen και φοβάμαι μήπως παρατήσουν οι developers τις παλιές και ασχοληθούν μόνο με τις tizen...

Αν φορούσε η 6200 tizen θα την επέλεγα σιγουρα γιατί έχω μια αδυναμία γενικά στη Samsung..

Αν τις εχει κάποιος ή εχει κάποια εμπειρία θα ήθελα τα φώτα του!

Δημοσ.

καλησπέρα εχω lg 650v 42  είναι χαρα! πολύ καλα χρωματα παιζω full ps4 και είναι πολύ ευχαριστημένος

Δημοσ.

Βασικά αν θες μεγάλες γωνίες θέασης και δε σε χαλάνε τα χρώματα του IPS panel μπορείς να πας για την LG που είναι ελάχιστα φθηνότερη, ειδάλλως στη Samsung θυσιάζεις λίγο γωνία θέασης αλλά έχεις μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων.

Δημοσ.

Μονο θετικα πραγματα εχω να σου πω για το IPS πανελ ..εχω την 670 και εχω μεινει υπερευχαριστημενος!!

Δημοσ.

Παιδιά την παράγγειλα κιόλας την lg...πιστεύω πως είναι καλύτερη επιλογή, ευχαριστώ για τον χρόνο σας...xmipak στην συσκευασία περιείχε το magic remote?

Δημοσ.

Παιδιά την παράγγειλα κιόλας την lg...πιστεύω πως είναι καλύτερη επιλογή, ευχαριστώ για τον χρόνο σας...xmipak στην συσκευασία περιείχε το magic remote?

φιλε πες γνωμες οταν παραλαβεις γιατι ειμαι σε ακριβως ιδιο δειλειμμα αυτη τη στιγμη.

Δημοσ.

Το SMART hub του 2014 θα συνεχίσει να υποστηρίζεται κανονικά. Όπως και τα παλαιότερα SMART platforms. LG φέτος θα έχει Web OS 2 το οποίο είναι ασυμβατο με το πρώτο. Άρα μια από τα ίδια.

Δημοσ.

Καλοριζικη να την ευχαριστηθεις ευχομαι.Η συγκεκριμενη δεν εχει magic remote αποτι ξερω

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια

Sent from my iPhone using Insomnia

Την παρελαβα την τηλεόραση το πρωί, δεν ήξερα ότι δεν είχε Magic mote! Και έτσι πήγα και αγόρασα ένα με 50€. Λοιπόν από εικόνα δεν έχω κανένα θέμα μου άρεσε πάρα πολύ και τα χρώματα και όλα, ίσως να μην έχει το μαύρο που έχει η Samsung μου αλλά γενικά ευχαριστημένος. Πάμε στο θέμα του σμαρτ τώρα, από apps έχει μετρημένα στα δάχτυλα και τπτ το σοβαρό! Στο YouTube δεν μπόρεσα να βρω πως να ρυθμίσω την ανάλυση γιατί βάζω βιντεάκια σε full hd και ξαφνικά μειώνει την ανάλυση μόνο του, ίσως φταίει το Ίντερνετ αλλά το μόντεμ βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο, λέω για το YouTube γιατί ήταν ο βασικότερος λόγος που πήρα smart tv. Αυτό που με ενόχλησε λίγο είναι ότι κάπως Κολαει λίγο! Δλδ την περίμενα να πήγε νέο σφαίρα αλλά βλέπω ότι πατάς αργεί λίγο πρέπει να φορτώσει και κάτι τέτοια χαζά βέβαια ολα αυτά σε ανεκτά επίπεδα, το Magic more πηγαίνει σφαίρα κυριολεκτικά, καμία σχέση με το αντίστοιχο της Samsung που δοκίμασα σε ένα κατάστημα... Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος και σίγουρα δεν το μετάνιωσα! Απλά πιστεύω πως έπρεπε να "παίξω" λίγο παραπάνω και με τις δυο τηλεοράσεις μήπως και η Samsung δεν είχε αυτές τις καθυστερήσεις και να έβλεπα πόσα και τι apps έχει στο store της... Αυτά από μένα...

Δημοσ.

Οντως εχει καθυστερησεις ειδικα οταν τη ανοιγεις.Μετα ειναι σιγουρα πολυ πιο γρηγορη.Αυτο με το βιντεο απο youtube αν το ξερει κανεις ας το πει πως δηλαδη πειραζουμε την αναλυση..

Δημοσ.

Εχετε δοκιμασει να μπειτε στο you tube απο τον web browser και οχι απο την εφαρμογη? Ναι το web os αργει λιγο και εχει λιγοτερες εφαρμογες απο samsung. Αλλα το θετικο ειναι οτι το υποστηριζουν και θα βγαινει νεο υλικο συνεχως.

Δημοσ.

Εχετε δοκιμασει να μπειτε στο you tube απο τον web browser και οχι απο την εφαρμογη? Ναι το web os αργει λιγο και εχει λιγοτερες εφαρμογες απο samsung. Αλλα το θετικο ειναι οτι το υποστηριζουν και θα βγαινει νεο υλικο συνεχως.

Για να πω την αληθεια οχι μονο απο την εφαρμογη εχω μπει αλλα θα το δοκιμασω και θα πω εντυπωσεις...

Δημοσ.

Μπήκα και από το browser αλλά άστο! Καλύτερα από την εφαρμογή και τελικά δεν γίνεται σε όλα τα βίντεο απλά μάλλον παίζει ρόλο με την ταχύτητα που σου δίνει το κάθε βίντεο γιατί έβαλα κάποια full hd και τα δείχνει τζαμί... Κάτι ακόμα πήρα σήμερα αυτό το πληκτρολόγιο και λειτουργεί αφάνταστα! Έχω πάθει πλάκα!

http://www.you.gr/proionta/pc-printing-peripherals/perifereiaka/pliktrologia/keyboard-microsoft-all-in-one-media

Μιλάμε κυριολεκτικά σου είναι άχρηστο το magic mote!!

Δημοσ.

Και γω δοκιμασα απο browser αλλα ωσπου να πας στο βιντεο να πατησεις μετα ρυθμισεις κλπ νυχτωσαμε.Οποτε καλυτερα απο την εφαρμογη οντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...