Rania1990 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλες και όλους! Δεν το έχω τόσο με τα hardware, και αυτός ο τομέας είναι λίγο πονοκέφαλος!! Αν κάποιος έχει κέφι για ένα χεράκι σ'αγαπάω χαχα! Ας πω λοιπόν τι ψάχνω (και ο θεός βοηθός! )..: Θέλω να φτιάξω ένα pc ( δε ξέρω αν κάνει να το πω server!) Όπου θα του φορτώσω virtual machines ( WindowsXP sp2 512RAM ή μπορεί και έως 1024RAM) και τα μηχανάκια θα είναι full active για browsing εργασία ταυτόχρονα 24/7 οπότε θα τρώνε επεξεργαστή! Περίπου 10 virtual machines σκέφτομαι για αρχή 1. Τι hardware θα επιλέγατε για motherboard και processor??? (ddr3 ram compatible!) 2. Αξίζει να επενδύσει κανείς σε motherboard που έχει 2 ή 4 θέσεις για επεξεργαστές;; 3. περίπου στα 600€-1000€ σκέφτομαι να δώσω. και λίγο παραπάνω έχω χώρο..! βγαίνει;; Ευχαριστώ πάαααρα πολύ όποιον έχει διάθεση για να βοηθήσει
poihths Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 για τινδουλεια τα θες τα vm?και αν θα το χρησιμοποιεις για πολλους η για 1-2χρηστες πρεπει να μας πεις
Rania1990 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δε καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς, νομίζω πως ήδη είπα ότι ρώτησες. για τινδουλεια τα θες τα vm? Έγραψα για browsing εργασία. με άλλα λόγια, θα μπαίνουν στον browser, navigate σελίδες, και videos. Επιπλέον δε θα έχουν να κάνουν καθόλου με 3d, ούτε με flash. μόνο html5 για πολλους η για 1-2χρηστες πρεπει να μας πεις 10 virtual pc's. ταυτόχρονα όλα ανοιχτά και full ενεργά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα