koiliodoulos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Καλησπερα στο φορουμ! Ψαχνω ενα ταμπλετ για χρηση μονο youtube βιντεακια και σερφαρισμα στο net νεα αθλητικα! (μονο αυτο ξερει ο πατερας!).. Κοιταω αυτο Lenovo IdeaPad A8-50 A5500 8" τι λετε? Αν υπαρχει καποια αλλη προταση θα το εκτιμουσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 μια χαρα ειναι το lenovo! εγω ισως πηγαινα σε αυτο http://www.skroutz.gr/s/4949216/Samsung-Galaxy-Tab-4-7-0-8GB.html λογω 1,5gb ram!αν πιστευεις οτι χρειαζεται,απλα για να χεις περιθωριο να κανεις και κατι πιο βαρυ η πιο πολλα πραγματα μαζι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis ionas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 <p>Καλησπερα στο φορουμ! Ψαχνω ενα ταμπλετ για χρηση μονο youtube βιντεακια και σερφαρισμα στο net νεα αθλητικα! (μονο αυτο ξερει ο πατερας!).. Κοιταω αυτο Lenovo IdeaPad A8-50 A5500 8" τι λετε? Αν υπαρχει καποια αλλη προταση θα το εκτιμουσα!</p> Εχω το τελευταίο iPad 10 ιντσν και το δίνω 200 ευρ. Ειναι 1 χρόνου και το είχα για fb,YouTube κ.λ.π Αν ενδιαφέρεσαι πες μου Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα