Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Εδώ και κάποιον καιρό μια οθόνη LG 17'' κάθε φορά που ανοίγει ο υπολογιστής τρεμοπαίζει πολύ έντονα (αναβοσβήνει, δεν ξέρω πως ακριβώς να το περιγράψω) για κανα 10 λεπτο και μετά στρώνει. Ακόμα κι όταν δουλεύει το pc, αν κλεισει και ξανα ανοιξει μόνο η οθόνη το ίδιο κάνει. Δοκιμάστηκε και σε άλλον υπολογιστή και το πρόβλημα παραμένει. Έχει κάποιος μια ιδέα τι μπορέι να είναι και πως φτιαχνεται; Δεν έχει εγγύηση....
coolerman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 εσωτερικό θα είναι,συνήθως η πυκνωτές είναι υπεύθυνοι για τέτοια "κουλά"
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δλδ σαν επισκευή δεν θα μπορώ να το φτιάξω μόνος μου ε? Δεν έχω εμπειρία με πυκνωτές και τα συναφή.
coolerman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δλδ σαν επισκευή δεν θα μπορώ να το φτιάξω μόνος μου ε? Δεν έχω εμπειρία με πυκνωτές και τα συναφή. αν δεν έχεις εμπειρία/εργαλεία δύσκολο,το να την ανοίξεις είναι εύκολο,το μετά είναι δύσκολο! σαν κόστος ΑΝ υπάρχουν εργαλεία,πάνω απο 5/10 ευρώ δεν θα πάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα