Lazaros12345 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Καλησπερα σας ! Κανω αυτο το τοπικ διοτι εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου ( lenovo ) . Επειτα απο μια πτωση που ειχε ( οχι σοβαρη ) εστειλα το λαπτοπ μου σε ενα καταστημα Κωτσοβολος στην Χαλκιδα . Απο εκει το ειχα αγορασει κι ετσι ειχα την εγγυση . Το λαπτοπ δεν ειχε κατι το ιδιαιτερο . Απλως ειχε ξεκολλησει λιγο στις γωνιες και ειχε αρχισει να κολλαει σε οτι ονλινε γαμε επαιζα ( + κατι διαφημισεις στο ιντερνετ ) . Ετσι λοιπον πηγα εκει στο καταστημα και αφου ειπα το προβλημα που ειχε πηρα την απαντηση : "Ναι ναι οκ θα το στειλουμε στην αντιπροσωπεια" . Ετσι λοιπον περασαν 3 βδομαδες χωρις να παρω καποια απαντηση για το οτι σταλθηκε στην αντιπροσωπεια η καποιο μηνυμα για την εξελιξη του. Τωρα τι θα πρεπει να κανω ; Θα πρεπει να περιμενω κι αλλο ; Θα πρεπει να παρω τηλεφωνο εγω για να ρωτησω για την εξελιξη του ; Κι αν ναι , τι θα πρεπει να τους ρωτησω ; Οποιος γνωριζει κατι να μου δωσει μια συμβουλη . Ευχαριστω για τον χρονο σας . Υγ ) Σορρυ αν εχω κανει σε λαθος θεματικη ενοτητα το τοπικ .
Euclides Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Αν επικοινωνήσεις με την Lenovo δεν θα σου δώσουν καμιά πληροφορία, γιατί πελάτης τους στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Κωτσόβολος που τους έστειλε το Laptop. To μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στον Κωτσόβολο και να απαιτήσεις πληροφορίες. Αν δεν σου δώσουν, τότε πρέπει να κλιμακώσεις τις ενέργειές σου με καταγγελίες σε όποιον φορέα προστασίας καταναλωτή μπορείς. Επίσης στείλε γράμματα για την ταλαιπωρία σου στην Lenovo, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στα κεντρικά Ευρώπης και στην Κίνα καταγγέλλοντας την απαράδεκτη συμπεριφορά του reseller τους. Αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα, η επικοινωνία με τον Κωτσόβολο θα σου συνιστούσα να γίνει επίσημα με εξώδικες επιστολές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα