Chris_saxo vts Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 όχι δεν κάνει καλό το σπρευ σιλικόνης.. Τα γυαλίζει αλλά δεν τα ενυδατώνει. Νομίζω ξεραίνονται κ πιο γρήγορα με το σπρευ σιλικόνης. Εγώ βάζω αυτό της 1Ζ κ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάνει καλή δουλεία. Κάπου 6 ευρώ το είχα πάρει από το Πράκτικερ.
frenzy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Καλή σκέψη το ρύζι, θα βάλω 2 σακούλια υφασμάτινα μέσα από τις πόρτες και στο πορτμπαγκαζ.
Thanos1972 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 βασικα για να τραβηξει η υγρασια μπορεις να βαλεις και την σιλικονη που εχει στα petshop για τα ζωα που πηγαινουν και χεζουν. 2 κιλα 7-8 euros.θα τραβανε και τις μυρωδιες. εγω βαλει τετοιο σε καλτσα και το εχω μεσα στο αυτοκινητο και δεν θολωνουν τα τζαμια
leftermann Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 μπαρμπα-μπεν να βάλεις, μην βάλεις ότι μαλακία ρύζι βρεις. Βάλε στα σακούλια και κάναν αρακά, κάνα καροτάκι, κάνα καλαμποκάκι, την άνοιξη θα συνοδέψεις την μπριζόλα σου με αυτό. Αφυγραντικά χώρου. 1
frenzy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Εδώ που είμαι δεν αξίζουν αυτά για long-term, ίσα για να τραβήξει την υγρασία τώρα που είναι καλός ο καιρός κι έχω καθαρίσει. Για να καταλάβεις (χειμωνιάτικη υγρασία): 1
leftermann Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 ρε, τα αφυγραντικά θα τα βάλεις αν και όταν αποφασίσεις να κλειδώσεις το αμάξι για ένα μεγάλο διάστημα. Υποτίθεται ότι δεν μπαίνουν νερά μέσα, ούτε ανοίγουν οι πόρτες για να αλλάξει ο αέρας. Βάζεις λοιπόν ένα τέτοιο, και αυτό τραβάει την υγρασία που υπάρχει στο αμάξι. Αυτό κάνω κι εγώ στο τροχόσπιτο, τον χειμώνα που το παρατάω: βάζω δυο αφυγραντικά (μεγάλα), κλείνω την πόρτα και φεύγω. Την άνοιξη που το ξανανοίγω το ριζότο είναι έτοιμο, ψήνω και μια μπριζόλα το τροχό μοσχοβολάει καθαριότητα. Αν το αμάξι το χρησιμοποιείς θα πρέπει να ανανεώνεις συνέχεια το αφυγραντικό ή την σιλικόνη που λέει ο φίλος πιο πάνω (καλό ακούγεται) ή το ρύζι (μην στουμπώσει ο πισινός σου πρόσεχε, κάνα δαμάσκηνο να τρως ) 1
frenzy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Θα βάλω ρύζι ρε παπάρα και θα βάλω και αποξηραμένα μανιτάρια να έχουν γίνει μέχρι του χρόνου για να σου την σπάσω. 1
leftermann Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) όχι δεν κάνει καλό το σπρευ σιλικόνης.. Τα γυαλίζει αλλά δεν τα ενυδατώνει. Νομίζω ξεραίνονται κ πιο γρήγορα με το σπρευ σιλικόνης. Εγώ βάζω αυτό της 1Ζ κ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάνει καλή δουλεία. Κάπου 6 ευρώ το είχα πάρει από το Πράκτικερ. καμιά ιδέα πού αλλού μπορούμε να το βρούμε αυτό το 1Ζ ;;; πήγα πράκτικερ και μου είπαν ότι δεν το φέρνουν πλέον... .εντιτ, το βρήκα στο άμαζον. έντιτ έντιτ: άκυρο το άμαζον, βγαίνει 23 ευρώ το μπουκάλι, οπότε αν ξέρει κανείς... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2015 από leftermann
Chris_saxo vts Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 καμιά ιδέα πού αλλού μπορούμε να το βρούμε αυτό το 1Ζ ;;; πήγα πράκτικερ και μου είπαν ότι δεν το φέρνουν πλέον... .εντιτ, το βρήκα στο άμαζον. έντιτ έντιτ: άκυρο το άμαζον, βγαίνει 23 ευρώ το μπουκάλι, οπότε αν ξέρει κανείς... Δυστυχώς απ' ότι βλέπω κ στο ebay βγαίνει κάπου στα 15€. Εγώ θυμάμαι 5 ή 7€ το είχα πάρει. Θα ψάξω κ θα σου πω. Δυο πράματα καλά κ φθηνά είχε το πράκτικερ κ τα σταμάτησε. Τι να πω.
Liverpool89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 http://www.pelicanparts.com/catalog/shopcart/CARE/POR_CARE_einszt_pg10.htm
leftermann Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Ωωω, Λιβ, τζάμι! Με τα ταχυδρομικά βγαίνει μόλις 52 δολάρια!
Liverpool89 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Χχάχαχα... σοβαρα. Πες οτι δεν το ποσταρα.. Καινουργια λαστιχα παιρνεις..
gdriver Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 φίλε frenzy υπάρχει ακόμα ένας παράγοντας στον οποίο μπορεί να υπάρχει πρόβλημα. το μπροστά και πίσω τζάμι είναι κολλημένα στο αμαξωμα με μαύρη κόλλα ή παμπριζόκολλα όπως την αποκαλούν επαγγελματίες. αυτή με τα χρόνια ξεραίνεται και κάνει ρωγμές. από τις ρωγμές αυτές περνάει νερό. το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει σχεδόν πάντοτε στο πίσω παρμπρίζ , αυτό με τις αντιστάσεις πάνω. ήλεγξε το, δεν έχεις να χάσεις κάτι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα