Mpouko Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα συνφορουμιτες. Δεν ξέρω αν έχει αναφέρει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν αλλα ψάχνοντας δεν βρήκα τπτ παρόμοιο στο φόρουμ. Θα ήθελα εφόσον γνωρίζει κάποιος τρόπους για wifi Cracking να στείλει post εδώ για οποιαδήποτε παροχο η ρουτερ. Βρίσκομαι σε περιοχή η οποία λόγο πρόβληματος μου είπαν ότι θα καθυστερήσουν να με συνδέσουν λόγο προβλήματος με τις γραμμές. Χρησιμοποιω μια εφαρμογή "Greek Wpa Finder" αλλα αποτι κατάλαβα έχουν αλλάξει τους εργοστάσιακους κωδικούς που εντοπίζω. Θα παρακαλούσα πολυ αν υπάρχει καμία παρόμοια η οποιοσδήποτε άλλος τρόπος να ενημερώσεται γιατι τυχαίνει να βλέπω πολλα ήδη δικτύων γύρω μου. Ευχαριστω και θα χαρώ πολυ αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει.
Sheogorath Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω αν θα βρεις εδώ μέσα γιατί αυτό που θες να κάνεις είναι το λιγότερο ανήθικο, αν όχι παράνομο... Καλή τύχη πάντως! Ενδιαφέρομαι και εγώ!
k_skidrow Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δεν παιζει να σου πουνε κατι απο εδω για το συγκεκριμενο θεμα που θελεις. Google,διαβασμα,ψαξιμο και θα βρεις αν μπορεις να κανεις κατι.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Εύκολο, κάλο διαβασμα http://www.insomnia.gr/topic/234875-%CF%83%CF%80%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%B1/page-161?hl=wifi&do=findComment&comment=52901999 1
Mpouko Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Γιατι βρε παιδια...? Τόσα και τοσα λέμε μέσα στο φόρουμ, εδώ κολλάμε..?
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δεν κολλάμε απλα αν πουμε κατι παραπάνω το θεμα θα κλειδωθεί, στο λίνκ που σου έδωσα υπάρχει ολη την πληροφορία που θελεις αρκει να ασχοληθείς,
derasto Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Γιατι δεν ρωτας καποιον γειτονα αν μπορει να σου δανεισει το WIFI του; 1
Mpouko Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δεν κολλάμε απλα αν πουμε κατι παραπάνω το θεμα θα κλειδωθεί, στο λίνκ που σου έδωσα υπάρχει ολη την πληροφορία που θελεις αρκει να ασχοληθείς, Ολα τα ποστ είναι αρκετα παλιά και δεν βρήκα κάτι χρήσιμο... Γιατι δεν ρωτας καποιον γειτονα αν μπορει να σου δανεισει το WIFI του;Καλη ιδέα αλλα κολλάω στο να ζητήσω...
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ολα τα ποστ είναι αρκετα παλιά και δεν βρήκα κάτι χρήσιμο... ...και επειδή ειναι παλια τι σημαίνει οτι άλλαξε ο τροπος με τον οποίο μπορείς να κάνεις αυτο που λες. μόνο το αρχικό ποστ να διαβάσεις φτάνει για να ξεκινησεις Τωρα εσυ απο οτι καταλαβαίνω θελεις να κανεις ενα κλικ και να σπάσεις ολα τα δικτυα της γυρω περιοχής, αυτο ειναι αδύνατον και μάλλον αδύνατον ειναι να σπάσεις και καποιο δίκτυο έστω και αν ασχοληθείς μέρες και μήνες, όποτε το ξεχνάς και πας στην λύση που πρότεινε ο @derasto
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα