Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Στο φορητο μου υπολογιστη εχω την καρτα γραφικων AMD RADEON HD 8670M. Αν και δεν το κατεχω αρκετα με τις καρτες γραφικων στα περισσοτερα παιχνιδια αγορασμενα κανονικα τα παιζω σε low γραφικα αλλα και εκει υπαρχουν μικροκολληματα. Τα αλλα ελαχιστα παιχνιδια τα παιζω σε medium. Ειναι δυνατον αυτο οταν εχω επεξεργαστη i7 4702MQ και 6 gb ram; Πιστευετε οτι το προβλημα οφειλεται στην καρτα; Αν ναι με ποια αναβαθμιση θα γινουν καλυτερα τα πραγματα;

Ευχαριστω εκ των πρωταιρων

Αποστολή από το LG-E400 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δεν αλλάζει η κάρτα γραφικών στα λάπτοπ, εκτός αν έχει θύρα ΜΧΜ, που το 99% των λάπτοπ δεν έχει. (μόνο τα allienware, κάτι clevo κλτ)

Τώρα και το λάπτοπ δεν κάνει για hardcore gaming, καθώς οι θερμοκρασίες το σκοτώνουν. Για casual μπορείς να παίξεις και στα medium-low ;)

• Like 1
Δημοσ.

έχεις περάσει τους drivers και για τις 2 κάρτες γραφικών ;

μήπως δεν πέρασες / έχεις αυτούς της 8670Μ και έχεις μόνο του επεξεργαστή ;;

Πάνε στη διαχείριση συσκευών -> προσαρμογείς οθόνης και δες αν είναι και οι 2 κάρτες , λογικά για εμένα δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα σε Low 

Δημοσ.

<p>έχεις περάσει τους drivers και για τις 2 κάρτες γραφικών ;</p>

<p>μήπως δεν πέρασες / έχεις αυτούς της 8670Μ και έχεις μόνο του επεξεργαστή ;;</p>

<p> </p>

<p>Πάνε στη διαχείριση συσκευών -> προσαρμογείς οθόνης και δες αν είναι και οι 2 κάρτες , λογικά για εμένα δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα σε Low </p>

Στον επεξεργαστη εχω τους τελευταιους οδηγους. Στην καρτα γραφικων εδω και καιρο μου εμφανιζει η hp ενα update για την καρτα γραφικων. Το εκανα δυο φορες ομως αναγκαστηκα να κανω φορματ και τις δυο φορες διοτι το συστημα ετρεχε χειροτερα. Για παραδειγμα οτα ειχα κανει αναβαθμισει τα παιχνιδια κολλαγαν περισσοτερο και δεν μπορουσα να αυξωμειοσω την ενταση του φωτος ενω πριν μπορουσα

Δημοσ.

Στον επεξεργαστη εχω τους τελευταιους οδηγους. Στην καρτα γραφικων εδω και καιρο μου εμφανιζει η hp ενα update για την καρτα γραφικων. Το εκανα δυο φορες ομως αναγκαστηκα να κανω φορματ και τις δυο φορες διοτι το συστημα ετρεχε χειροτερα. Για παραδειγμα οτα ειχα κανει αναβαθμισει τα παιχνιδια κολλαγαν περισσοτερο και δεν μπορουσα να αυξωμειοσω την ενταση του φωτος ενω πριν μπορουσα

Σε αυτές τις περιπτώσεις κάνεις uninstall τους drivers (π.χ. με ddu) οχι format. Μετά δοκίμασε να βάλεις τους καινούριους drivers manual απο το site της amd και οχι αυτόματα απο HP update και αν δεις οτι έχεις πρόβλημα με τον καινούριο driver γυρνας στον παλιό. 

Για τί παιχνίδια μιλάμε ? Η κάρτα γραφικών είναι αδύναμη και στα σύγχρονα απαιτητικά παιχνίδια θα έχεις πρόβλημα και στα low settings.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...