TheELF Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Πες μου εσυ εναν τροπο για να περασει καποιος driver τη στιγμη που δεν μπορει να συνδεθει στο internet και δεν εχει και drive. Τώρα πως μπήκε δηλαδή στο internet για να κάνει την ερώτηση; Αλλά οκ στην τελική 15€ είναι,αν γουστάρει ας τα δώσει.
Donalhioy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Τώρα πως μπήκε δηλαδή στο internet για να κάνει την ερώτηση; τωρα δηλαδη εσυ δεν τρολλαρεις? ειναι να απορεις με καποιους... απο το pc που δεν αγορασε ακομα και που δεν εχει drives για μπει ιντερνετ... σιγουρα οχι.. Οσο για τον mors.. φιλε να αποφευγεις να δινεις συμβουλες σε συνθεσεις υπολογιστων.. ειναι δυνατον να βαλεις καποιον με το ζορι σε μια διαδικασια να να ψαχνετε, που λογο χρονου μπορει να μην θελει κιολας ή να του παρει μερες ολοκληρες!.. απλα και μονο για να στηριξεις την "λογικη" οτι το dvd ειναι αχρηστο? και μια ερωτηση... εχω καμια 20αρια παλια games.. χωρις dvd πως θα τα βαλω? και στο θεμα μας
XMorsX Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 τωρα δηλαδη εσυ δεν τρολλαρεις? ειναι να απορεις με καποιους... απο το pc που δεν αγορασε ακομα και που δεν εχει drives για μπει ιντερνετ... σιγουρα οχι.. Οσο για τον mors.. φιλε να αποφευγεις να δινεις συμβουλες σε συνθεσεις υπολογιστων.. ειναι δυνατον να βαλεις καποιον με το ζορι σε μια διαδικασια να να ψαχνετε, που λογο χρονου μπορει να μην θελει κιολας ή να του παρει μερες ολοκληρες!.. απλα και μονο για να στηριξεις την "λογικη" οτι το dvd ειναι αχρηστο? και μια ερωτηση... εχω καμια 20αρια παλια games.. χωρις dvd πως θα τα βαλω? και στο θεμα μας Tο να μπαινεις να κανεις χαβαλε σε ενα τεχνολογικο forum ειναι ενα θεμα. Το αν προσβαλλεις αλλους που μπορει να γνωριζουν κατι παραπανω απο εσενα με βαση παρερμηνια των λεγομενων τους ομως, με ξεπερναει. Τα προσωπικα παραδειγματα εχουν μια χρησιμοτητα, αλλα δεν αποτελουν πανακεια. Το οτι εσυ εχεις 20 παλια dvds και χρειαζεσαι dvd drive, δε σημαινει οτι το χρειαζεται ο οποιοσδηποτε. Και εγω εχω, αλλα μια χαρα εστεισα το συστημα μου χωρις dvd drive, το οποιο σκοπευω να προσθεσω αργοτερα. Αλλα φαινεται οτι ολοι εμεις που δεν εχουμε dvd-drive ειμαστε βλακες και δεν καταλαβαινουμε. Οπως ειναι χαζη και η NZXT η οποια στον πυργο της των 140 ευρω δεν βαζει θεση για dvd. http://www.nzxt.com/product/detail/143-h440-performance-mid-tower.html Και δεν το συζηταω ποσο κοβει στα αμερικανακια του tom's hardware που το ψηφιζουν και ως το best case του 2014. http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-2360024/tom-hardware-readers-choice-2014-cases.html Αλλα μερικοι ειμαστε κλεισμενοι στο σπιτακι μας με τον υπολογιστακο μας και δεν περνουμε χαμπαρι του τι γινεται στο εξω κοσμο... EDIT: Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι παντα βαζω dvd-rw στις συνθεσεις που προτεινω για παν ενδεχόμενο, αλλα καποιοι τολμήσανε (!) και ειπαν οτι, ακουσον ακουσον, μπορεις και χωρις αυτο!
TheELF Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 τωρα δηλαδη εσυ δεν τρολλαρεις? ειναι να απορεις με καποιους... απο το pc που δεν αγορασε ακομα και που δεν εχει drives για μπει ιντερνετ... σιγουρα οχι.. Όχι δεν τρολλάρω γιατί από κάποιον Η/Υ μπήκε στο νετ τώρα και με τον ίδιο τρόπο μπορεί να κατεβάσει και ότι driver θέλει. Και στην τελική πόσες φορές το είπαμε ότι είναι επιλογή,δεν αναγκάζουμε κανέναν,αν δεν αισθάνεται άνετα ο άλλος χωρίς dvd δεν πρόκειται να μην το πάρει ότι και να λέμε εμείς εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα