Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 16/3/2015 στις 2:02 ΜΜ, thephotoshoped είπε

Πράγματι το fiesta έχει λάβει τις καλύτερες κριτικές, όμως ξεφεύγει χρηματικά. Επίσης, 10.000 για μεταχειρισμένο από μαντρά δεν είναι πολλά;

Ti εννοείς ξεφεύγει; Δεν ίδες τις αγγελίες στο λινκ που σου εστειλα; Είπες μεχρι 9000 ευρώ και σου βρήκα 9800 και πολύ πιο κάτω απο 9000 ευρω.......

Σαφώς και οι τιμές είναι διαπραγματεύσιμες στις περισσότερες περιπτώσεις αν έχεις σκοπό κιόλας να πηλρώσεις μετρητοίς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενοικιαστηριο αυτοκινητων...Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τα i10,i20.Ειδικα τα i10 δεν μου εχουν βγαλει κανενα προβλημα εδω και 4 χρονια.

Επεξ/σία από 4saken
Δημοσ.

Το θες μικρο για μετακινησεις στην πολη ή και για ταξιδια;;

Το φιεστα και μενα μου φαινεται πολυ αξιολογο.

Αλλα.μπορει να φανω κολλημενος αλλα το swift θα το επελεγα σαν δευτερη επιλογη απο το φιεστα...

Δημοσ.
  Στις 15/3/2015 στις 12:22 ΜΜ, Bourdoulas είπε

Προσωπικά είχα το παλιό για δύο χρόνια στη δουλειά και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Κατά μέσο όρο έκανα 80-100 χλμ τη μέρα.

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα μηχανικά ή ηλεκτρολογικά. Το μόνο σημείο που θεωρώ ότι θέλει βελτίωση είναι η κατανάλωση (είχα το 1000αρι και εκαιγε 7 λίτρα στα 100 χλμ).

ειναι 1100cc.. και ποσο νομιζεις οτι καινε τα χιλιαρια εντος πολης?  μετα ειναι και θεμα οδηγησης.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλες οι απαντήσεις σας βοηθούν! Να ρωτήσω για το νέο Peugeot 208 που είναι φρέσκο αυτοκίνητο, τι γνώμη έχετε; Η άτοκη χρηματοδότηση που έχει είναι πολύ δελεαστική.

Επεξ/σία από thephotoshoped
Δημοσ.
  Στις 21/3/2015 στις 7:37 ΠΜ, thephotoshoped είπε

Όλες οι απαντήσεις σας βοηθούν! Να ρωτήσω για το νέο Peugeot 208 που είναι φρέσκο αυτοκίνητο, τι γνώμη έχετε; Η άτοκη χρηματοδότηση που έχει είναι πολύ δελεαστική.

Αν έχεις σκοπό στην 5ετία 6ετία να το αλλάξεις το αμάξι τότε πάρε peugeot. Ειδάλλως όχι . Πάσχουν απο αξιοπιστία σε οτιδήποτε είναι ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό. Απο άποψη κινητήρων όμως είναι αξιόπιστα.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 21/3/2015 στις 3:08 ΜΜ, Dare-Devil είπε

Αν έχεις σκοπό στην 5ετία 6ετία να το αλλάξεις το αμάξι τότε πάρε peugeot. Ειδάλλως όχι . Πάσχουν απο αξιοπιστία σε οτιδήποτε είναι ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό. Απο άποψη κινητήρων όμως είναι αξιόπιστα.

Σίγουρα θα το κρατήσω παραπάνω.. Έχω ακούσει και εγώ αντίστοιχα, όμως βλέπω σχεδόν παντού ότι το νέο 208 τα πήγε πολύ καλά στον τομέα της αξιοπιστίας και γενικότερα η peugeot αφήνει πίσω το "κακό" παρελθόν. 

Ίσως και εγώ προτιμούσα κάτι διαφορετικό όμως η άτοκη χρηματοδότηση της είναι αυτό που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Καμία άλλη εταιρία δεν έχει κάτι αντίστοιχο.

Δημοσ.

Το παλιό Hyundai i10 που αναφέρθηκε ότι καίει, όντως καίει. Το είχε μέχρι πρότινος ένας φίλος μου. Το 'χω ξαναγράψει. Σε πόλη; Σε κίνηση; Σε ταξίδι εθνική; Σε βόλτα σε επαρχιακό δρόμο; Με ήπια έως νεκρή οδήγηση; Με σκίσιμο έως βιασμό; Πάντα και παντού έκαιγε λίγο παραπάνω από το δικό μου (Polo 1.4 NA).

Για το καινούριο δεν έχω γνώμη.

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
  Στις 18/7/2023 στις 2:32 ΜΜ, Katiapesme είπε

Dare -devil έχει διαγραφεί η αγγελία για το Fiesta. Ποιο μοντέλο ηταν αυτο που πρότεινες; 

Welcome to 2015

Δημοσ.
  Στις 18/7/2023 στις 2:32 ΜΜ, Katiapesme είπε

Dare -devil έχει διαγραφεί η αγγελία για το Fiesta. Ποιο μοντέλο ηταν αυτο που πρότεινες; 

Μολις το κλείσανε,το έχασες για δευτερόλεπτα.Κρίμα!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...