Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Νομίζω οτι ήρθε η ώρα να πειραματιστώ λίγο με το nexus 5 και σκέφτομαι να βάλω καποια custom rom για να κρατάει περισσότερο η μπαταρία αλλα να εκμεταλευτώ στο έπακρο και τις δυναότητες του nexus 5 , αρχικά σκέφτομαι να περάσω την cyanogenmod αλλα οποιαδήποτε αλλη δοκιμασμένη πρόταση να την δώ και αυτη,

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω αξίζει γενικά τώρα με το lolipop να περάσεις σε custom rom ή δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα

Νομίζω οτι ήρθε η ώρα να πειραματιστώ λίγο με το nexus 5 και σκέφτομαι να βάλω καποια custom rom για να κρατάει περισσότερο η μπαταρία αλλα να εκμεταλευτώ στο έπακρο και τις δυναότητες του nexus 5 , αρχικά σκέφτομαι να περάσω την cyanogenmod αλλα οποιαδήποτε αλλη δοκιμασμένη πρόταση να την δώ και αυτη,

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω αξίζει γενικά τώρα με το lolipop να περάσεις σε custom rom ή δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ?

Ευχαριστώ

OmniROM...

Δημοσ.

Εγω ειχα περασει dirty unicorns αλλα την ιδια μερα γυρισα σε stock γιατι μου φαινοταν λιγο περιεργο να εχω customιες απο την στιγμη που εχω ακομα υποστηριξη απο την google :P Παντως εχει καλες κριτηκες αυτη η ρομ. Ομως η cyanogen σταθερη αξια.. Αυτο που δεν μου αρεσε στην dirty unicorns ηταν το οτι δεν εχει ΟΤΑ updates σε αντιθεση με την cyanogenmod που δινει ενημερωσεις, και μαλιστα συχνα. Μιας ομως και βγηκε η 5,1 stock δοκιμασε την και βλεπεις. 

Δημοσ.

Σιγουρα υπάρχει διαφορά. Νομίζω ότι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή είναι CyanogenMod 12 + Franco Kernel.Υπάρχει και το ParanoidAndroid αλλά ακόμα είναι σε πρώιμο στάδιο και θα έχεις θέματα. Εγω τρέχω CyanogenMod 12 και πάει σφαίρα, μπαταρία off the charts και το ίδιο και η Ram!

Δημοσ.

Αμα περάσω την CyanogenMod 12 με stock kernel κρατάει περισσότερο η μπαταρία σε σχέση με την stock rom , επίσης μπορώ να παίξω με stock kernel και μετα να δοκιμάσω franco ?

Δημοσ.

Αμα περάσω την CyanogenMod 12 με stock kernel κρατάει περισσότερο η μπαταρία σε σχέση με την stock rom , επίσης μπορώ να παίξω με stock kernel και μετα να δοκιμάσω franco ?

Η μπαταρία είναι κυρίως θέμα kernel.Ο stock kernel της CM12 θα 'ναι καλός αλλά καμία σχέση με τον franco...

Δημοσ.

Τελικά κατάφερα το έκανα root πέρασα τον franko kernel αλλα μετα κατι λάθος έκανα πέρασα την cm 12 αλλα πέρασε και τον δικό της kernel και οχι του franko που ειχα πρίν .... πως μπορώ τώρα να περάσω τον franko kernel μαζι με την cm 12 ?

Δημοσ.

Ωχ τώρα έφυγε παλι απο root mode το τηλέφωνο .... μπερδεύτικα βασικά.

Με ποια σειρά το κάνω δεν μπορώ να καταλάβω

Δημοσ.

Καταρχην το κινητο ανοιγει; (εννοω αυτη την στιγμη εισαι οκ απλως unrooted?)

Απο οσο ξερω δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη σειρα οσον αφορα την ρομ και το κερνελ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...