Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο community. Είμαι νέο μέλος και μόλις ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον Προγραμματισμό . Ξεκίνησα να βλέπω κάποια tutorials στο ίντερνετ και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον όλη η διαδικασία. Μεχρι πριν 2 βδομάδες είχα το Netbeans 8.0.1 και έγραφα εκεί όλο μου το code. Οταν με ρώτησε αν ήθελα να κάνει upgrade απάντησα θετικά και μου αναβάθμησε το IDE σε 8.0.2 Οταν λοιπόν άρχισα ξανα το coding δεν μπορούσε να μου κάνει debug και οτι και να έγραφα , ακόμα και τις εντολές για το "Hello World!" να έγραφα δεν μπορούσε να το τρέξει... Μου βγάζει με κόκκινα γράμματα :"BUILD FAILED (exit value 2, total time: 3s)". Δεν ξέρω πως να διορθώσω αυτό το προβλημα... Έστειλα e-mail πριν μια εβδομάδα στη Netbeans αλλα με έχουν γραμμένο και ακόμα δε μου έχουν απαντήσει. Τους ρώτησα επίσης πως να αλλάξω στην προηγούμενη version αλλά όπως σας είπα ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει. Αν κάποιος γνωρίζει πως να το διορθώσω ας με καθοδηγήσει.

Πχ. (Code που δεν μπορεί να τρέξει)

#include <iostream>

using namespace std;

int main () {

cout << "Hello World!" << endl;

return 0;

}

Δημοσ.

Δες τις ρυθμίσεις  c ++?

Είναι τα path του compiler σωστά ρυθμισμένα? 

Ενδέχεται με την αναβάθμιση τα άλλαξαν κάποια στοιχεία, αν και μου φαίνεται περίεργο να συνέβει κάτι τέτοιο.

Είσαι σίγουρος οτι πριν την αναβάθμιση το compile γινόταν κανονικά?

Δημοσ.

Μου βγάζει με κόκκινα γράμματα :"BUILD FAILED (exit value 2, total time: 3s)".

Πριν από αυτό θα πρέπει να σου λέει το πρόβλημα που υπάρχει. Για παράδειγμα αν αφαιρέσω τη δήλωση με το using, παίρνω το παρακάτω μήνυμα το οποίο με ενημερώνει μεν ότι BUILD failed αλλά απέτυχε για το λόγο ότι δεν μπορεί να βρει την cout.

blah blah
g++    -c -g -MMD -MP -MF "build/Debug/GNU-Linux-x86/main.o.d" -o build/Debug/GNU-Linux-x86/main.o main.cpp
main.cpp: In function ‘int main()’:
main.cpp:12:1: σφάλμα: ‘cout’ was not declared in this scope
 cout << "Hello World!" << endl;
 ^

blah blah

BUILD FAILED (exit value 2, total time: 212ms)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...