realman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω κατι με φουλ χρηση ποσο σας κραταει το αντιστοιχο ταμπλετ η με τον exynos η με τον snap με φουλ χρηση gaming και wifi ανοιχτο. γιατι εμενα μου κανει ενα 3ωρο τοσο μου κραταει απο το 100 στο 20 που το φορτιζω ξανα το πηρα προσφατα και θελω να το επιστρεψω για doa αν εχει θεμα μπαταρια. Ειναι φυσιολογικο που κραταει τοσο φουλ gaming και wifi ανοιχτο η σας κραταει περισσοτερο οποιος γνωριζει ας απαντησει. και φορτωση μου κανει 3 ωρες να φορτωσει απο το 40% στο 100% ειναι φυσιολογικο? το πηρα πριν 4 μερες Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2015 από realman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 λογικό μου φαίνεται ΑΝ του βγάζεις τα "μάτια" σε game & κλπ, αν τρέχουν και άλλες διεργασίες απο πίσω,λογικό το κόβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 λογικό μου φαίνεται ΑΝ του βγάζεις τα "μάτια" σε game & κλπ, αν τρέχουν και άλλες διεργασίες απο πίσω,λογικό το κόβω. ξερεις γιατι το λεω φιλε μου γιατι το 10.1 που εχει ιδια αναλυση αλλα σναπδρακο κραταει αρκετα περισσοτερο με την ιδια ακριβως χρηση τωρα θα μου πεις εχει και 8000mah σχεδον αλλα 8.4 και 10.1 το αλλο περιεργο αλλα οκ δεν ξερω κανονικα θα επρεπε να κραταει περισσοτερο σαν ποιο καινουριο μοντελο απλα θελω εμπερια χρησης απο καποιον εσενα ποσο σου κραταει? εχεις tab s η αλλο ταμπλετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 ξερεις γιατι το λεω φιλε μου γιατι το 10.1 που εχει ιδια αναλυση αλλα σναπδρακο κραταει αρκετα περισσοτερο με την ιδια ακριβως χρηση τωρα θα μου πεις εχει και 8000mah σχεδον αλλα 8.4 και 10.1 το αλλο περιεργο αλλα οκ δεν ξερω κανονικα θα επρεπε να κραταει περισσοτερο σαν ποιο καινουριο μοντελο απλα θελω εμπερια χρησης απο καποιον εσενα ποσο σου κραταει? εχεις tab s η αλλο ταμπλετ όχι δεν το έχω το συγκεκριμένο,αλλά εδώ διαβάζω και για άλλους με "προβλήματα" για την μπαταρία/διάρκεια μερικοί λένε ότι θέλει καλή φόρτιση για έρθει στα ίσια του(skroytz.gr) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 όχι δεν το έχω το συγκεκριμένο,αλλά εδώ διαβάζω και για άλλους με "προβλήματα" για την μπαταρία/διάρκεια μερικοί λένε ότι θέλει καλή φόρτιση για έρθει στα ίσια του(skroytz.gr) δλδ λες να το φορτωσω μερικες μερες ακομα ισως θελει στρωσιμο με το λογισμικο γιατι ακομα ενα παιδι μου απαντησε αυτο με το 10.1 που εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 δλδ λες να το φορτωσω μερικες μερες ακομα ισως θελει στρωσιμο με το λογισμικο γιατι ακομα ενα παιδι μου απαντησε αυτο με το 10.1 που εχει κάνε το και βλέπεις αν βελτιωθεί,εξάλλου έχει και εγγύηση ΑΝ σου κάνει "τρελά" πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 κάνε το και βλέπεις αν βελτιωθεί,εξάλλου έχει και εγγύηση ΑΝ σου κάνει "τρελά" πράγματα απλα τωρα ειανι σε doa για αυτο λεω μετα θα ειναι απλα service αλλο φρεσκο και αλλο service αλλα θα δωσω μεχρι τελευταια μερα thanks παντως MAN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μακριά από τον exynos 5420.....το μόνο που δεν θα σε απασχολεί θα είναι η μπαταρία..... και αυτό γιατί θα σε απασχολούν τα τρελά lags.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 καλησπερα παιδια πρωτον coolerman με το ζορι να φτασω 2 ωρες κρατησα και screenshot plus απο το 27% εως το 15% εκανε ουτε λεπτο να φτασει τα παιξα λεω 27% ωραια ακομα λιγο μεχρι να το βαλω τσουπ κατευθειαν το μυνηματακι για φορτωση και 15%. τωρα φιλτατε kostasfalcon δεν ξερω αλλα δεν εχω παραμικρο lag με το συγκεκριμενο και στο cpuboss εχει σε συγκριση τον exynos 5 του tab s με τον snap του tab s και σε ολα ειναι δυνατοτερος ο exynos 5 και εγω snapdragon ηθελα γαι αυτο πηρα lte αλλα μου ετυχε γερμανικο παναθεμα το και ειναι η μοναδικη αγορα που εχει το lte με exynos. παντως antutu εβγαλα 38.000 πολυ παραπανω απο το 34.000 που ειναι μεσος ορος του. να σου πω θελω μπαταρια με 1 ωρα χρηση και 4 ωρες φορτιση δεν βγαζω ακρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια πρωτον coolerman με το ζορι να φτασω 2 ωρες κρατησα και screenshot plus απο το 27% εως το 15% εκανε ουτε λεπτο να φτασει τα παιξα λεω 27% ωραια ακομα λιγο μεχρι να το βαλω τσουπ κατευθειαν το μυνηματακι για φορτωση και 15%. τωρα φιλτατε kostasfalcon δεν ξερω αλλα δεν εχω παραμικρο lag με το συγκεκριμενο και στο cpuboss εχει σε συγκριση τον exynos 5 του tab s με τον snap του tab s και σε ολα ειναι δυνατοτερος ο exynos 5 και εγω snapdragon ηθελα γαι αυτο πηρα lte αλλα μου ετυχε γερμανικο παναθεμα το και ειναι η μοναδικη αγορα που εχει το lte με exynos. παντως antutu εβγαλα 38.000 πολυ παραπανω απο το 34.000 που ειναι μεσος ορος του. να σου πω θελω μπαταρια με 1 ωρα χρηση και 4 ωρες φορτιση δεν βγαζω ακρη εχω απαντησει ήδη στο άλλο θέμα που ανοιξες.....μην κοιτάς καθόλου τα bench..... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2015 από kostasfalcon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 εχω απαντησει ήδη στο άλλο θέμα που ανοιξες.....μην κοιτάς καθόλου τα bench..... ναι δεν υπαρχει στην ευρωπη tab s με snapdragon δυστυχως το lte που αγορασα το γερμανικο ηταν exynos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα