veteranos123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Καλημέρα, πιο παλιά είχε ακουστεί ότι τον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει η νέα έκδοση (beta) του insomnia. Έχουμε κάποιο νέο; Γνωρίζετε πότε θα κυκλοφορήσει; 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Πως και πως περιμενω, προσωπικα δεν μπορω να μπω καθολου απο mobile web browser στα φορουμς, γιατί εδω δεν ασχοληθηκε κανεις...
veteranos123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Το χω δει το πρόβλημά σου και είναι πολύ περίεργο.
georgeps21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 δεν σχολιαζω την απαισια εφαρμογη γιατι το λενε ολοι αυτο, ηθελα να ζητησω τη βοηθεια καποιου γτ ισως εγω δεν το βρισκω. εδω καθε φορα που μπαινω , πατα στο προφιλ μου> τα μηνυματα μου και βλεπω τι νεα μηνυματα υπαρχουν σε διαφορα θεματα που εχω συμμετασχει, αυτο απο κινητο δεν μπορω να το κανω. ή απλα δεν το εχω βρει... ξερει κανεις τιποτα?
guido Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 δεν σχολιαζω την απαισια εφαρμογη γιατι το λενε ολοι αυτο, ηθελα να ζητησω τη βοηθεια καποιου γτ ισως εγω δεν το βρισκω. εδω καθε φορα που μπαινω , πατα στο προφιλ μου> τα μηνυματα μου και βλεπω τι νεα μηνυματα υπαρχουν σε διαφορα θεματα που εχω συμμετασχει, αυτο απο κινητο δεν μπορω να το κανω. ή απλα δεν το εχω βρει... ξερει κανεις τιποτα? αν δεν υπάρχει σαν επιλογή στην mobile έκδοση, πολύ απλά κανε copy/paste το url της συγκεκριμένης σελίδας από τον browser του PC σε αυτόν του κινητού και κάνε την Bookmark. αυτό έχω κάνει και για τις "Συνδρομές μου" που είτε δεν υπάρχει επιλογή στην Mobile έκδοση είτε δεν την έβρισκα. Αυτά για την Mobile έκδοση, τώρα αν εννοούσες στο app δεν έχω ιδέα, δεν το χρησιμοποιώ
georgeps21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 αν δεν υπάρχει σαν επιλογή στην mobile έκδοση, πολύ απλά κανε copy/paste το url της συγκεκριμένης σελίδας από τον browser του PC σε αυτόν του κινητού και κάνε την Bookmark. αυτό έχω κάνει και για τις "Συνδρομές μου" που είτε δεν υπάρχει επιλογή στην Mobile έκδοση είτε δεν την έβρισκα. Αυτά για την Mobile έκδοση, τώρα αν εννοούσες στο app δεν έχω ιδέα, δεν το χρησιμοποιώ μου εδωσες μια καλη ιδεα. αν δεν βρω λυση θα κανω αυτο. οχι δεν μιλουσα για την εφαρμογη, καλα απαντησες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα