Προς το περιεχόμενο

P.a.m.e.l.a

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PAMELA-feature-672x372.jpg

P.A.M.E.L.A. – First-Person Survival Horror Title Powered by Unity 5, First Screenshots & Trailer

Η NVYVE Studios ανακοίνωσε το νέο πρώτου-προσώπου τρόμου επιβίωσης παιχνίδι το οποίο λέγεται P.A.M.E.L.A. Θα είναι βασισμένο στην μηχανή γραφικών, Unity 5 και για την ώρα βρίσκεται σε Pre-alpha στάδιο για το PC. Κυκλοφόρησαν και οι πρώτες εικόνες όπως και το πρώτο trailer.

Here are some of the game’s key features:

SURVIVE – Eat, sleep, and find shelter in a strange and unforgiving world.
DISCOVER – Unveil the tragic mysteries that lie within the walls of Eden.
SCAVENGE – Find supplies and equipment before someone else does.
BUILD – Utilize advanced technology to construct and fortify your own safe haven.
FIGHT – Wield a wide array of advanced equipment and weaponry to defend yourself against Eden’s residents

biyZCvr.jpg

vEugq3w.jpg

8FCEsBD.jpg

yJFLR1A.jpg

Dns1zIQ.jpg

arOfNtW.jpg

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Φυσικά το όνομα άλλο μου θύμησε... :P

Κάποια στιγμή τα χέρια ακριβώς μπροστά από το πρόσωπο και χωρίς να κρατάνε κάτι (το αριστερό βασικά), πρέπει να τα σταματήσουν.

• Like 5
Δημοσ.

Ασχετο Μα Το Παραπανω Screenshot Είναι Μια Ακριβης Κοπια Από Μια Πιστα Στο Max Payne 3

Στο γηπεδο? Και εμενα αυτο μου θυμισε αλλα μου θυμισε και μια στην βραζιλια στο ac3

Δημοσ.
Sakiz105, on 15 Mar 2015 - 04:00 AM, said:

Στο γηπεδο? Και εμενα αυτο μου θυμισε αλλα μου θυμισε και μια στην βραζιλια στο ac3

Πιο Μετα Στο 14 Επιπεδο  Μετα Το Πρωτο Μισο Του.Στο Αεροδρομιο Που Ξεκινάς Αν Θυμασαι...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θυμίζει ελάχιστα system shock ή είναι η ιδέα μου...επίσης η εταιρία δεν ασχολείται αποκλειστικά με gaming και επειδή είναι νέα δεν ξέρω κατά ποσο θα λέει το game, από visuals πάντως φαίνεται ότι το έχουν...τώρα gameplay θα δείξει.

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...