Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, μαλλον η ερωτηση μου ειναι σε λαθος ενοτητα αλλα δεν ηξερα και σε ποια ανηκει!  :-D 

Εχω φτιαξει ενα email account στο papaki τυπου [email protected] για επαγγελματικη χρηση. Επειδη ομως θελω να το δουλευω απο κινητο, tablet, laptop, pc και κυριως επειδη μου δινει μονο 20mb χωρου (το εφτιαξα δωρεαν λογω αγορας domain) το συνδεσα με ενα λογαριασμο outlook και το ρυθμισα να μου στελνει τα εισερχομενα εκει. Αυτο που δεν ξερω και ρωταω εδω στο forum ειναι οτι ενω ο πελατης μου στελνει στο info@..... και εγω το βλεπω μεσα απο το outlook οταν απανταω απο το outlook θα ηθελα να φαινεται οτι απαντησα απο το info... και οχι απο το outlook!  Ελπιζω να μη σας μπερδεψα! :-) Ευχαριστω

Δημοσ.

Βασικά το panel από το hosting του domain δεν έχει να περάσεις εφαρμογές του τύπου webmail? Δηλαδή να υπάρχει ένα subdomain του τύπου webmail.to-domain-sou.gr ή to-domain-sou.gr/webmail ?

Δημοσ.

Ξεκινησα απο την απαντηση του parsifal και ελυσα το προβλημα μου...

Σας ευχαριστω πολυ και τους 2 για τις απαντησεις σας :-D

Δημοσ.

Αν αυξηθούν οι ανάγκες σου στο μέλλον, ρίξε και μια ματιά στο δωρεάν πακέτο του Zoho. Δίνει έως 10 accounts (email και online docs) συνδεδεμένα με το domain σου. Κάποτε έδιναν και η Google και η Microsoft, αλλά το σταμάτησαν το τσαμπέ δυστυχώς... :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...