Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά θα αγωρασω ενα καινουργιο PC και θελω να μου πειτε :

1. εαν ολα τα κομματια ταιριαζουν μεταξυ τους συγουρα 100%. 

2. εαν η μητρικη μου αντεχει το τροφοδοτικο που έβαλα (τα κομματια ειναι λιγο ποιο κατω).

3. το τροφοδοτικο λεει οτι δυνει 2xPCI-E (6+2 Pin) για την καρτα γραφικων ομως ειδα καποια εικονα στο SITE της  SAPPHIRE οχι εχει χρειαζεται 6 pin θα μπορω να βαλω μονο τα 6 και να μην βαλω και το 2 γιατι λεει 6+2 pin.

4.εαν εχετε καποια αλλη παρατυρηση γραψτε μου 

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1226&pid=2201&psn=&lid=1&leg=0#

Κουτί: Corsair Carbide SPEC-01 Red Midi Tower               59,99 €

Τροφοδοτικό: Turbo-X 600W Power Series 80+ Bronze               59,90 €

Επεξεργαστής: CPU AMD AM3+ FX-6350 Box( FD6350FRHKBOX )             120,93 €

Ανεμιστήρες: AEROCOOL DARK FORCE FAN 120MM BLACK           3*3,35=10,05 €

Μητρική πλακέτα: MotherBoard SoAM3+ ASROCK 970 Extreme4 (970/ATX)( 970 EXTREME4 )               87,13 €

Μνήμες RAM: G.SKILL F3-12800CL10S-8GBXL 8GB DDR3 PC3-12800 1600MHZ RIPJAWSX               68,47 €

Κάρτα γραφικών: SAPPHIRE 2GB D5 X R7 265 Dual-X LR ( 11232-00-20G )             149,24 €

Σκληρός δίσκος: HDA 1000GB WD WD10EZEX 7200rpm 64MB( WD10EZEX )               55,19 €

Οπτικό μέσο: LG GH24NSB0 SUPER MULTI DVD-REWRITER SATA BLACK               13,12 €

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

γτ εχει την γνωστη ποιοτητα των turbo-x προιοντων...στα 60 βρισκεις αυτο https://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html?from=autocomplete&keyphrase=thermaltake+smart+se+630wοποτε δεν τιθεται θεμα χρηματικης διαφορας,μονο ποιοτηκης!

Δημοσ.

Αφου μπορεις για αγορα και απο το Digitalmaster δες καποιο επωνυμο τροφοδοτικο οπως Thermaltake,corsair,coolermaster

καρτα γραφικων την R9 270 καλυτερα.

Επεξεργαστη Fx 8320

Τα fans παραπανω ειναι αχρηστα,αγορασε καλυτερα μια ψυκτρα για τον επεξεργαστη οπως Themis ή Coolermaster Evo.

Αυτα

Δημοσ.

γτ εχει την γνωστη ποιοτητα των turbo-x προιοντων...στα 60 βρισκεις αυτο https://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html?from=autocomplete&keyphrase=thermaltake+smart+se+630wοποτε δεν τιθεται θεμα χρηματικης διαφορας,μονο ποιοτηκης!

ρε φιλε η μητρικη μου αντεχει τοσα wat ????? και εαν ναι πως το καταλαβαινεις μπορεις να το δεις καπου;

Αφου μπορεις για αγορα και απο το Digitalmaster δες καποιο επωνυμο τροφοδοτικο οπως Thermaltake,corsair,coolermaster

καρτα γραφικων την R9 270 καλυτερα.

Επεξεργαστη Fx 8320

Τα fans παραπανω ειναι αχρηστα,αγορασε καλυτερα μια ψυκτρα για τον επεξεργαστη οπως Themis ή Coolermaster Evo.

Αυτα

ναι αλλα ξεγευγω απο το budget επεισης για μενα ο 6350 ειναι μια χαρα ... και φθινοτερος...

plz απαντηστε μου! το βασηκο για μενα ειναι εαν η μητρικη μου αντεχει 600-630 wat .... PLZ!

Δημοσ.

Καλησπερα,

τι εννοεις με το "η μητρικη μου αντεχει τοσα watt"?

Και 1200watt τροφοδοτικο να εχεις στην πιο φθηνη μητρικη που μπορεις να αγορασεις δεν θα της κανει κατι...

Το τροφοδοτικο ειναι 600watt που σημαινει οτι αν χρειαστουν 600watt θα μπορεσει να τα δωσει.

Και παλι δεν θα δωσει 600watt,γιατι εδω ερχεται το efficiency.Δηλαδη αν ενα τροφοδοτικο ειναι 600watt και εχει 80% efficiency τοτε

απο τα 600 θα εχει διαθεσιμα για τροφοδοτηση τα 480 (600 *0,8).

Το τροφοδοτικο θα πρεπει να ειναι παραπανω απο την καταναλωση του συστηματος.

Το τροφοδοτικο δινει οσα watt ζητα το συστημα αρκει να εχει να τα δωσει.

Μακρια απο turbo x και απο πλαισιο.

Αυτα.

Δημοσ.

Τί δουλειά έχει η μητρική; Και ένα εκατομμύριο watt να έχεις αυτή τραβάει όσα χρειάζεται.

Τα turbox είναι άχρηστες κινεζιές του πλαισίου.

Δημοσ.

ok sry απλος σε παλιοτερο ποστ που ειχα γραψει καποιος μου ειπε οτι η μητρικη αντεχει συγκεκριμενα watt

συγνωμη αλλα και γω τωρα μαθαινω ειμαι μολισ 15 ετων και θα φτιαξω νεο  pc

Καλησπερα,

Και 1200watt τροφοδοτικο να εχεις στην πιο φθηνη μητρικη που μπορεις να αγορασεις δεν θα της κανει κατι...

Το τροφοδοτικο ειναι 600watt που σημαινει οτι αν χρειαστουν 600watt θα μπορεσει να τα δωσει.

Και παλι δεν θα δωσει 600watt,γιατι εδω ερχεται το efficiency.Δηλαδη αν ενα τροφοδοτικο ειναι 600watt και εχει 80% efficiency τοτε

Αυτα.

ok thanks δεν ειξερα θα παρω και το κουτι απο digital master ειναι και πιο φθινο.. :)

Δημοσ.

Καλησπερα,

Αυτα.

Όχι, αν έχει 80% efficiency σημαίνει οτι για να δώσει 600w πρέπει να τραβήξει 720w απο την πρίζα.

Τα καλά τροφοδοτικά π.χ. corsair μπορούν να δώσουν και λίγο παραπάνω απο όσα λένε.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι, αν έχει 80% efficiency σημαίνει οτι για να δώσει 600w πρέπει να τραβήξει 720w απο την πρίζα.

Τα καλά τροφοδοτικά π.χ. corsair μπορούν να δώσουν και λίγο παραπάνω απο όσα λένε.

εγω τωρα ποιον να πειστεψω ;;; ποια θεωρια ειναι σωστη;;; περνει απο την πριζα η ειναι 600*0,8?

ok τεληκα η καρτα γραφικων θελει μονο 6 pins για τροφοδοσια??? http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1226&pid=2201&psn=&lid=1&leg=0#

Δημοσ.

εσενα βασικα δεν σ νοιαζει ποια θεωρια ειναι σωστη...με 600 w μια χαρα κανεις δουλεια σου παρε το τροφοδοτικο που σου ειπα...Η καρτα βεβαια ζηταει 500αρι...οποτε και πιο χαμηλα μπορεις να κοιταξεις!

ΥΓ; η 2η θεωρια ειναι σωστη...720 απο πριζα με 80% ερχεται 600 και το 80+ διασφαλιζει το ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 80 για να μην εχεις θεμα!

Δημοσ.

εσενα βασικα δεν σ νοιαζει ποια θεωρια ειναι σωστη...με 600 w μια χαρα κανεις δουλεια σου παρε το τροφοδοτικο που σου ειπα...Η καρτα βεβαια ζηταει 500αρι...οποτε και πιο χαμηλα μπορεις να κοιταξεις!

ΥΓ; η 2η θεωρια ειναι σωστη...720 απο πριζα με 80% ερχεται 600 και το 80+ διασφαλιζει το ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 80 για να μην εχεις θεμα!

η καρτα μπορει να καει εαν βαλω παραπανω ;

Δημοσ.

Ωραια για καρτα γραφικων βαλε την R9 270 και για επεξεργαστη βαλε τον Fx 6300.

Για τροφοδοτικο στα χρηματα του Turbo X αγορασε απο Digital Master το Superflower 550.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...