Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με το Mandrake 9.2 κάποιος!

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν έκανα πρώτη φορά το setup, διάλεξα περιβάλλον ελληνικό και είχα ελληνικά στα menus και στο openoffice, μέχρι και διορθωτή!!!

Όμως τα ελληνικά στα menu και στα dialog boxes με μπερδεύουν και μαθημένος τόσα χρόνια στα αγγλικά ήθελα αγγλικό interface με ελληνικά στο openoffice μόνο.

Όταν όμως έκανα εγκατάσταση το λειτουργικό στα αγγλικά παρότι πρόσεξα να εγκατασταθούν όλα τα πακέτα "el" ιδίως όσον αφορά το openoffice, δεν έχω ελληνικά fonts στο πρόγραμμα αυτό (μου βγάζει κενά αντί για χαρακτήρες).

Νομίζω ότι το "πρόβλημα" αυτό υπήρχε και στα προηγούμενα Mandrake από το 7 που χρησιμοποιώ.

Πώς μπορώ να δώ ελληνικά χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσω τις γραμματοσειρές των windows (όπως έκανα παλιότερα);

edit: Εν τω μεταξύ, στις υπόλοιπες εφαρμογές γράφω ελληνικά κανονικά όπως κι από δω τώρα στο mozilla.

Δημοσ.

1. dialekse elliniki egkatastasi

2. meta tin egkatastasi fortose to localedrake apo termatiko me tin epilogi --beginner kai dialekse ellinika sto menu pou tha bgei.

3. epeita pane sto Control Center kai prosthese tin aggliki glossa stis epiloges glossas. (mporei na xreiastei na epanekiniseis to kde gia na doulepsei pliros)

Me auton ton tropo ego exo alliniki ipostiriksi me agglika menu.

filika hayzel

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...