SOADNICK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Καλησπερα, εκανα εγκατασταση χθες το εν λογω παιχνιδι και αρχισα το χτισιμο. Ομως, εχω προβλημα με τα οικονομικα. Συγκεκριμενα μπαινω μεσα 3k καθε μηνα. Τι κανω λαθος?
nickarmy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 1 εργοστασιο ηλεκτρικού οχι ανεμογεννήτρια 1 ανακύκλωση εχεις βάλει κάποια παρκα και μεγαλη αστυνομία - νοσοκομείο (βέβαια εντάξει βοηθούν αυτά) αύξησε τις ζώνες ώστε να αυξηθεί το πληρωτέο φόρος
SOADNICK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 1 εργοστασιο ηλεκτρικού οχι ανεμογεννήτρια 1 ανακύκλωση εχεις βάλει κάποια παρκα και μεγαλη αστυνομία - νοσοκομείο (βέβαια εντάξει βοηθούν αυτά) αύξησε τις ζώνες ώστε να αυξηθεί το πληρωτέο φόρος Τα εκανα αυτα που μου ειπες, αλλα βε βλεπω βελτιωση Θα ψαχτω και μονος μου, ευχαριστω για τη βοηθεια!
nickarmy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 το εργοστάσιο με το ρεύμα το εχεις αρκετά κοντα στη πόλη (δες και τα διαγράμματα με τους ρυπους) φτιάξε ζώνες για να αυξηθούν τα έσοδα
SOADNICK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μετεφερα πιο εξω το εργοστασιο και εχτισα νεες ζωνες. Οι φοροι ποσοι πρεπει να ειναι περιπου? Σχεδον ολους τους εχω μεταξυ 9-10%.
nickarmy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 οι φοροι καλή είναι τόσο για αρχή , τον καθαρισμό του νερού δεν τον χρειάζεσαι ακόμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα