Geo_Valentine Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Καλησπερα σας,Εχω ενα ταμπλετ MLS iQTab Shot 3G, στο οποιο μου βγαζει το παραπανω σφαλμα! Παρουσιαστηκε μετα απο 10 μερες χρησης χωρις κανενα προβλημα. (παραθετω φωτογραφια)Σκεφτηκα και εβγαλα την sd απο το ταμπλετ και την εβαλα στο κινητο μου, οπως και την sd του κινητου μου την εβαλα στο ταμπλετ και δεν παρουσιαστηκε κανενα προβλημα και στις 2 καρτες και στις 2 συσκευες, ομως οταν τις ξαναεβαλα στις θεσεις τους, το σφαλμα στο ταμπλετ παρουσιαστηκε ξανα! Ξερετε τι μπορει να φταιει? Υπαρχει καποια λυση? Σας ευχαριστω εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας, Εχω ενα ταμπλετ MLS iQTab Shot 3G, στο οποιο μου βγαζει το παραπανω σφαλμα! Παρουσιαστηκε μετα απο 10 μερες χρησης χωρις κανενα προβλημα. (παραθετω φωτογραφια) Σκεφτηκα και εβγαλα την sd απο το ταμπλετ και την εβαλα στο κινητο μου, οπως και την sd του κινητου μου την εβαλα στο ταμπλετ και δεν παρουσιαστηκε κανενα προβλημα και στις 2 καρτες και στις 2 συσκευες, ομως οταν τις ξαναεβαλα στις θεσεις τους, το σφαλμα στο ταμπλετ παρουσιαστηκε ξανα! Ξερετε τι μπορει να φταιει? Υπαρχει καποια λυση? Σας ευχαριστω εκ των προτερων! Καλησπέρα.Εφόσον το tablet ειναι 10 ημερων γιατι δεν κάνεις μια ερωτηση στο καταστήμα.Η κ.μνημης την ειχες ή την πήρες καινούργια? Ισως δεν ειναι συμβατη με το tablet.Δοκιμασε με επαναφορά ρυθμισεων.Όταν την αφαιρεις καλό ειναι να κάνεις ασφαλη κατάργηση. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2015 από meletis_m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα