Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εγω ειχα τόσο καιρό την lollipop. Εντάξει καλη ήταν είχε και κάποια κολληματα. Σημερα εκανα ροοτ και μπρικαρε. Τώρα ξανα σε cloudy

Δημοσ.

46000 στο antutu με stock lolli και dorimanx kernel.

Εχω πέσει σε κομματαρα μου φαίνεται! Screen on time βγαζει περριπου 6:45

post-296451-0-48229600-1431199751_thumb.png

post-296451-0-91498400-1431199763_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο το δικό μου G2 δεν θα πάρει lollipop μάλλον! Βρες λες να είναι μούφα και να μην το έχω πάρει χαμπάρι;;;

• Like 1
Δημοσ.

η αναβαθμιση δεν μπορει να ολοκληρωθει απελευθερωστε χωρο στο κινητο... μου εβγαλε αυτο το μηνυμα ενω ελευθερα εχω 10 gb ελευθερα

Δημοσ.

η αναβαθμιση δεν μπορει να ολοκληρωθει απελευθερωστε χωρο στο κινητο... μου εβγαλε αυτο το μηνυμα ενω ελευθερα εχω 10 gb ελευθερα

Απελευθερωστε χωρο στον υπολογιστη μ λεει εμενα και εχω 3 γιγα ελευθερα τι στο καλο φταιει....

Επισης χτες καποια στιγμη που συνδεθηκε σε wifi μου πεταξε ενα μνμ οτι η ενημερωση λογισμικου εχει σταματησει χωρις εγω να κανω το παραμικρο και καθε φορα που ανοιγω το wifi μου πεταει αυτο το μνμ

Δημοσ.

Πηγα σε pc φιλου για να δοκιμασω ξανα και ολα οκ.Πηρα και γω την αναβαθμιση.Συντομα θα πω και εντυπωσεις

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια με αναβάθμιση μέσω lg pc suite πήρα στο g2 lollipop με θεματάκια όμως. Βασικά θεματάρα συνέχεια πετάει : Δυστυχώς, η διαδικασία com.android.phone έχει σταματήσει. Ξέρετε κάποια γενική λύση για αυτό η πρέπει να κάνω downgrade;

Edit: Θα προχωρήσω σε hard reset γιατί έψαξα τα πάντα και δεν έφτιαξε.

Πάντως μου έκανε εντύπωση οτι μου έδωσε lollipop.

Edit2: Με hard reset μέσα απο το τηλέφωνο και οχι απο τα κουμπιά μου έκανε hard reset σε lollipop (5.0.2) και όλα λειτουργούν κανονικά αύριο θα σας πώ εντυπώσεις.

Δε ξέρω πως τα κατάφερα και πήρα επίσημα lollipop αλλα έγινε.

Καλησπέρα Παντελή! πρόσφατα αγόρασα το LG Zero που διαθέτει λογισμικό Android Lollipop 5.1.1. Ομως μου παρουσιαζει ενα μεγάλο προβλημα διότι όταν πάω να ανοίξω ορισμένες ρυθμίσεις (settings) του κινητού όπως για παράδειγμα να αλλάξω τον ήχο κλήσης, τότε μου βγάζει το μήνυμα: Δυστυχώς η διαδικασία com.android.settings έχει σταματήσει. Το συγκεκριμένο μήνυμα μου το βγάζει όταν επιλέγω να δώ ή να αλλάξω συγκεκριμένες ρυθμίσεις του κινητού και όχι για όλες. Εχω δοκιμάσει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με τα κουμπιά, απενεργοποίηση αυτόματων ενημερώσεων, απεγκατάσταση εφαρμογών, ασφαλή λειτουργία, αλλα το πρόβλημα πάλι παραμένει!! Τι μπορώ να κάνω σχετικά με το συγκεκριμένο πρόβλημα; είναι πολύ ενοχλητικό γιατι δεν σε αφήνει να δείς/αλλάξεις ορισμένες ρυθμίσεις που θές!! Σε ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...