Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη δεν τα καταφερα με καναδυο τροπους με lg toolbox θα γίνει;

Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App

ναι! 

Δημοσ.

Πλεονεκτηματα:

-Βελτιωση της καμερας,και πιο γρηγορο focus

-Βελτιωθηκε η συνδεση με ασυρματα δικτυα,πλεον δεν αποσυνδεονται

-Βελτιωθηκε η ποιοτητα και η ενταση του ηχειου

-Υπαρχει δυνατοτητα ρυθμισης του υψους του πληκτρολογιου

-Βελτιωθηκε η αυτονομια της μπαταριας

-Εφυγε η "σαβουρα" που ειχε το κινητο,δηλαδη οι προεγκατεστημενες εφαρμογες.

Μειονεκτηματα:

-Υπαρχει Lagg το οποιο ειναι αρκετα αισθητο

-Δεν υπαρχει πλεον το Plug&Play

-

Δημοσ.

Τελικά ρε παιδιά η αυτονομία βελτιώνεται ή χειροτερεύει; Γιατί άλλα λέει ο ένας, και άλλα ο άλλος!!

Δημοσ.

το δικο μου με βραδινη φορτιση και μια πολυ γεματη μερα,αυτη την ωρα ειναι στο 38%.

Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το περασα και εγω. Απίστευτη smoothila, βαλτε nova launcher να σας πηγαίνει σφαίρα, κανενα κόλλημα προς το παρον, μενει να δω την μπαταρία τωρα. Θα ξαναστειλω με περισσότερα για τη μπαταρία.

Λοιπόν περι μπαταρίας τωρα,η παρακάτω χρήση ειναι στο auto η φωτεινότητα της οθόνης, σχεδον ολη την ωρα να ψάχνει για σημα,  ολη την ωρα το wifi ανοιχτό  και υπήρξαν και 20 λεπτά με 3G.Πριν το update εβγαζα περίπου 4μιση max 5ωρες με ίδια χρήση :

Screenshot_2015_04_29_13_17_45.png

Επεξ/σία από Prospector8
Δημοσ.

παρενθεση εκανα μεσω του pc suit μια αποκασταση αναβαμισης και καποια στιγμη στο κινητο μου εβγαλε com 6  και απο κατω με κοκκινα γραμματα rooted.... τι φαση? δεν εχω κανει root 

Δημοσ.

Ναι, δεν υπάρχει πλέον το Plug&Pop, το Slide Aside που σέρνεις εφαρμογές στα αριστερά και κάποια άλλα.

palamas, πιστεύω σε όλους το δείχνει, λογικά δημιουργεί έναν προσωρινό χρήστη με δικαιώματα root για να γίνει το update.

Δημοσ.

Ναι, δεν υπάρχει πλέον το Plug&Pop, το Slide Aside που σέρνεις εφαρμογές στα αριστερά και κάποια άλλα.

Θα το ξαναβαλουν στην 5.1 (αν την παρουμε)??Γιατι ητανε βολικο δεν μπορω να πω,γενικα δεν υπαρχουν accessories settings στις ρυθμισεις.......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...