Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά ποιος είναι ο ποιο εύκολος τρόπος να το κάνω unroot? το είχα κάνει αλλα δεν με βοήθησε κάπου , ίσα ίσα που έχασα και κανα 2-3 παιχνίδια που είχαν root detect . Το καθυστερούσα κ το ξεχνούσα να το unrootάρω αλλα θέλω να δοκιμάσω lolipop τώρα

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

ρε παιδιά ποιος είναι ο ποιο εύκολος τρόπος να το κάνω unroot? το είχα κάνει αλλα δεν με βοήθησε κάπου , ίσα ίσα που έχασα και κανα 2-3 παιχνίδια που είχαν root detect . Το καθυστερούσα κ το ξεχνούσα να το unrootάρω αλλα θέλω να δοκιμάσω lolipop τώρα

ποια παιχνιδια εχουν root detect? 

φλασαρισμα μεσω lg toolbox

• Like 1
Δημοσ.

πάντως σε σχέση με custom rom+kernel 4.4.4 που είχα πριν, τώρα η stock 5.0.2 είναι αισθητά πιο αργή με λογικό αντίκτυπο στην μπαταρία που δεν τελειώνει ποτέ..

Δημοσ.

ποια παιχνιδια εχουν root detect? 

φλασαρισμα μεσω lg toolbox

δεν τα θυμάμαι αλλα κάποια απο αυτά ηταν τα ragnarok 

οκ thx :P

Δημοσ.

ρε παιδια 5.0 σας εχει ερθει ή 5.1;

Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App

Εμένα προσωπικά καμία από τις 2, τουλάχιστον ακόμα! Πάντως 5.0.2 νομίζω είναι η τελευταία έκδοση για το G2.

Δημοσ.

Εχει πεντε μερες που εβαλα την lollipop(V30b).Το κινητο ειναι πολωνικο , το μονο που εκανα ηταν επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα το συνδεσα με το pc suite.Και ολα εγιναν απο μονα τους. Αυτα που παρατηρησα

Στα θετικα :

-Ομορφο UI και animation

-Μια βελτιωση με την καμερα, εστιαζει πιο γρηγορα\

Στα αρνητικα :

-Υπαρχει λαγκ, λιγο αλλα αισθητο (σαν να μην διαχειριζεται καλα τις ανοιχτες εφαρμογες)

-Η μπαταρια εξαντλειτε πολυ γρηγορα ( 4,30 ωρες οθονη που στην kikat εβγαζε 5,30-6)

-Δεν επαρχουν τα widget στην οθονη κλειδωματος

-Κατι γινεται με το google play υπαρχουν φορες που κολαει αισθητα και αλλες που παει σφαιρα

Αυτα προς το παρον....δεν την προτεινω. Πιστευω πως αν δεν δωσουν  αλλο update θα ξαναγυρισω στην kikkat!

• Like 1
Δημοσ.

Εχει πεντε μερες που εβαλα την lollipop(V30b).Το κινητο ειναι πολωνικο , το μονο που εκανα ηταν επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα το συνδεσα με το pc suite.Και ολα εγιναν απο μονα τους. Αυτα που παρατηρησα

Στα θετικα :

-Ομορφο UI και animation

-Μια βελτιωση με την καμερα, εστιαζει πιο γρηγορα\

Στα αρνητικα :

-Υπαρχει λαγκ, λιγο αλλα αισθητο (σαν να μην διαχειριζεται καλα τις ανοιχτες εφαρμογες)

-Η μπαταρια εξαντλειτε πολυ γρηγορα ( 4,30 ωρες οθονη που στην kikat εβγαζε 5,30-6)

-Δεν επαρχουν τα widget στην οθονη κλειδωματος

-Κατι γινεται με το google play υπαρχουν φορες που κολαει αισθητα και αλλες που παει σφαιρα

Αυτα προς το παρον....δεν την προτεινω. Πιστευω πως αν δεν δωσουν  αλλο update θα ξαναγυρισω στην kikkat!

Να σε ρωτησω ρε φιλε,πως ξερεις απο που ειναι το κινητο σου???

Δημοσ.

Να σε ρωτησω ρε φιλε,πως ξερεις απο που ειναι το κινητο σου???

Το γράφει στο αυτοκόλλητο στη συσκευασία αλλά μπορείς να το δεις και με το IMEI από το http://sndeep.info/en

Εγώ πήρα σήμερα το update (γερμανικό unbranded). Αν και στο software update του κινητού έδειχνε ότι έχω την τελευταία έκδοση, το PC Suite βρήκε και εγκατέστησε το Lollipop.

Δημοσ.

Παιδια ειμαι με ρουτ σρο g2 μπορω να κανω την αναβάθμιση μεσω του pc suite η πρσπει να κανω πρωτα undoot;

Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...