nicoc89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 ρε παιδιά ποιος είναι ο ποιο εύκολος τρόπος να το κάνω unroot? το είχα κάνει αλλα δεν με βοήθησε κάπου , ίσα ίσα που έχασα και κανα 2-3 παιχνίδια που είχαν root detect . Το καθυστερούσα κ το ξεχνούσα να το unrootάρω αλλα θέλω να δοκιμάσω lolipop τώρα
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 ρε παιδιά ποιος είναι ο ποιο εύκολος τρόπος να το κάνω unroot? το είχα κάνει αλλα δεν με βοήθησε κάπου , ίσα ίσα που έχασα και κανα 2-3 παιχνίδια που είχαν root detect . Το καθυστερούσα κ το ξεχνούσα να το unrootάρω αλλα θέλω να δοκιμάσω lolipop τώρα ποια παιχνιδια εχουν root detect? φλασαρισμα μεσω lg toolbox 1
karaLRS Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 πάντως σε σχέση με custom rom+kernel 4.4.4 που είχα πριν, τώρα η stock 5.0.2 είναι αισθητά πιο αργή με λογικό αντίκτυπο στην μπαταρία που δεν τελειώνει ποτέ..
nicoc89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 ποια παιχνιδια εχουν root detect? φλασαρισμα μεσω lg toolbox δεν τα θυμάμαι αλλα κάποια απο αυτά ηταν τα ragnarok οκ thx
palamas Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Εστειλα εμαιλ και μου απαντησε η lg οτι μεχρι το τελος του μηνα θα μπει
karafoul Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 ρε παιδια 5.0 σας εχει ερθει ή 5.1; Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
kosegdit Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 ρε παιδια 5.0 σας εχει ερθει ή 5.1; Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App Εμένα προσωπικά καμία από τις 2, τουλάχιστον ακόμα! Πάντως 5.0.2 νομίζω είναι η τελευταία έκδοση για το G2.
JEIQ Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εχει πεντε μερες που εβαλα την lollipop(V30b).Το κινητο ειναι πολωνικο , το μονο που εκανα ηταν επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα το συνδεσα με το pc suite.Και ολα εγιναν απο μονα τους. Αυτα που παρατηρησα Στα θετικα : -Ομορφο UI και animation -Μια βελτιωση με την καμερα, εστιαζει πιο γρηγορα\ Στα αρνητικα : -Υπαρχει λαγκ, λιγο αλλα αισθητο (σαν να μην διαχειριζεται καλα τις ανοιχτες εφαρμογες) -Η μπαταρια εξαντλειτε πολυ γρηγορα ( 4,30 ωρες οθονη που στην kikat εβγαζε 5,30-6) -Δεν επαρχουν τα widget στην οθονη κλειδωματος -Κατι γινεται με το google play υπαρχουν φορες που κολαει αισθητα και αλλες που παει σφαιρα Αυτα προς το παρον....δεν την προτεινω. Πιστευω πως αν δεν δωσουν αλλο update θα ξαναγυρισω στην kikkat! 1
gkasmak0s GR Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εχει πεντε μερες που εβαλα την lollipop(V30b).Το κινητο ειναι πολωνικο , το μονο που εκανα ηταν επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα το συνδεσα με το pc suite.Και ολα εγιναν απο μονα τους. Αυτα που παρατηρησα Στα θετικα : -Ομορφο UI και animation -Μια βελτιωση με την καμερα, εστιαζει πιο γρηγορα\ Στα αρνητικα : -Υπαρχει λαγκ, λιγο αλλα αισθητο (σαν να μην διαχειριζεται καλα τις ανοιχτες εφαρμογες) -Η μπαταρια εξαντλειτε πολυ γρηγορα ( 4,30 ωρες οθονη που στην kikat εβγαζε 5,30-6) -Δεν επαρχουν τα widget στην οθονη κλειδωματος -Κατι γινεται με το google play υπαρχουν φορες που κολαει αισθητα και αλλες που παει σφαιρα Αυτα προς το παρον....δεν την προτεινω. Πιστευω πως αν δεν δωσουν αλλο update θα ξαναγυρισω στην kikkat! Να σε ρωτησω ρε φιλε,πως ξερεις απο που ειναι το κινητο σου???
infin1tyGR Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Να σε ρωτησω ρε φιλε,πως ξερεις απο που ειναι το κινητο σου??? Το γράφει στο αυτοκόλλητο στη συσκευασία αλλά μπορείς να το δεις και με το IMEI από το http://sndeep.info/en Εγώ πήρα σήμερα το update (γερμανικό unbranded). Αν και στο software update του κινητού έδειχνε ότι έχω την τελευταία έκδοση, το PC Suite βρήκε και εγκατέστησε το Lollipop.
karafoul Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μόλις μου ήρθε κι εμένα,με τον ίδιο τρόπο(δεν μου το εβγαζε απο το κινητό αλλά μου το έβγαλε το pc suite).
gkasmak0s GR Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μου ρθε και εμενα το Update θα σας πω εντυπωσεις αργοτερα...
palamas Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 ακομα τπτ σε εμενα.... πειτε εντυπωσεις
dimitris_213 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Παιδια ειμαι με ρουτ σρο g2 μπορω να κανω την αναβάθμιση μεσω του pc suite η πρσπει να κανω πρωτα undoot; Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
kosegdit Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Για να σου έρθει official update μέσα από το PC Suite, πρέπει να το κάνεις unroot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα