padelis71992 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ε δεν έρχεται μαλλον η δική σου η σειρά. Ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος να δούμε.
vrwmiaris Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Αν δοκιμάσεις να του κάνεις έλεγχο ενημέρωσης δηλαδή ψάχνει κανονικά και δε βγάζει τίποτα η βγάζει ενα μήνυμα κάτω επικοινωνία σε εξέλιξη; Ορίστε και μια γέυση για το πώς είναι. Αν και έχω δεί g3 και g3 s και είναι έτσι περίπου απλά με τη 4.4.4. Σβήσε το clean master ρε φίλε 1
saruman123 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Φιλαράκι διάβασε το λίνκ, http://www.greeceandroid.gr/dev/1465-my-android-device-is-slow Δωράκι και αυτό: http://www.greeceandroid.gr/dev/211-taskkillers 1
padelis71992 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 To clean master δε το έχω για καθαρισμό ραμ. Το έχω μόνο για να διαγράφω temp files. Για καθαρισμό ram έχω βάλει ένα widget του κινητού (εικόνα).
karafoul Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 εγω παντως ακομα περιμενω..Τσεκαρα και απο το pc αλλα τιποτα.. Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App 1
gkasmak0s GR Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 εγω παντως ακομα περιμενω..Τσεκαρα και απο το pc αλλα τιποτα.. Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App Και γω το ιδιο,να σε ρωτησω,απο σκρουτζομαγαζο το πηρες?
saruman123 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ lg KAI MΑΣ EIXAN ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟ LOLLIPOP ΣΤΟ lg g2 mini ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΕ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΡΩΤΗΣΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ... "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση σχετικά με διάθεση της έκδοσης 5.0 Lollipop του λειτουργικού Android για την συσκευή LG G2 mini (D620R)". Τα συμπερασματα δικα σας....
dieccast Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Φιλαράκι διάβασε το λίνκ, http://www.greeceandroid.gr/dev/1465-my-android-device-is-slow Δωράκι και αυτό: http://www.greeceandroid.gr/dev/211-taskkillers πολυ καλη δουλεια στα αρθρα συγχαρητιρια!!
gkasmak0s GR Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ lg KAI MΑΣ EIXAN ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟ LOLLIPOP ΣΤΟ lg g2 mini ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΕ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΡΩΤΗΣΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ... "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση σχετικά με διάθεση της έκδοσης 5.0 Lollipop του λειτουργικού Android για την συσκευή LG G2 mini (D620R)". Τα συμπερασματα δικα σας.... Ποτε ξανα Lg γ*αμω την φαρα τους,και μαλιστα την επελεξα γιατι σεβεται τον καταναλωτη.Βρε ουστ!!!!!
patrickdrd Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 χαχα σιγα ρε, χαλαρωσε κ τι θα γινει δλδ αν βαλεις την 5.0; νομιζεις οτι θα κερδισεις κατι; μην σου πω οτι θα χασεις για την ακριβεια γιατι ειναι τιγκα στα bugs, η 5.1.1 ειναι η (μονη) σταθερη διαβασα, αραχτε ρε κ μην τρελενεστε με μλκιες χωρια που εχουν αφαιρεσει ενα σωρο πραγματα... 1
gkasmak0s GR Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 χαχα σιγα ρε, χαλαρωσε κ τι θα γινει δλδ αν βαλεις την 5.0; νομιζεις οτι θα κερδισεις κατι; μην σου πω οτι θα χασεις για την ακριβεια γιατι ειναι τιγκα στα bugs, η 5.1.1 ειναι η (μονη) σταθερη διαβασα, αραχτε ρε κ μην τρελενεστε με μλκιες χωρια που εχουν αφαιρεσει ενα σωρο πραγματα... Οταν πληρωνεις 400ε μεσα στην κριση γιατι το παλιο σου κινητο χαλασε και θες ενα καινουργιο,αυτο το κινητο με βολεψε ως προς τις δυνατοτητες του και ουτε ειμαι κανενα ''ψωνιο'' που θελει ακριβα κινητα και επειδη ασχολουμε με αναπτυξη εφαρμογων σε android,θελω να εχω τις αναβαθμισεις.Εξαλλου δεν θα υπηρχε αναγκη να αγορασεις καινουργια κινητα αν υπηρχαν updates σε ολα! Υ.Γ. Μην μου πεις για το Nexus....
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 χαχα σιγα ρε, χαλαρωσε κ τι θα γινει δλδ αν βαλεις την 5.0; νομιζεις οτι θα κερδισεις κατι; μην σου πω οτι θα χασεις για την ακριβεια γιατι ειναι τιγκα στα bugs, η 5.1.1 ειναι η (μονη) σταθερη διαβασα, αραχτε ρε κ μην τρελενεστε με μλκιες χωρια που εχουν αφαιρεσει ενα σωρο πραγματα... καλα εχει διαφορες 4.4 με 5! εγω το εβαλα στο δικο μου και εκτος του οτι ηταν πιο smooth ειχε ωραιαο gui (σπανιο το να μου αρεσει εμενα το μαμισιο gui) ηταν και πιο ελαφρυ!
saruman123 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 πολυ καλη δουλεια στα αρθρα συγχαρητιρια!!Ευχαριστω
karafoul Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Και γω το ιδιο,να σε ρωτησω,απο σκρουτζομαγαζο το πηρες? Ναι φιλε απο σκρουτζ χαχα σιγα ρε, χαλαρωσε κ τι θα γινει δλδ αν βαλεις την 5.0; νομιζεις οτι θα κερδισεις κατι; μην σου πω οτι θα χασεις για την ακριβεια γιατι ειναι τιγκα στα bugs, η 5.1.1 ειναι η (μονη) σταθερη διαβασα, αραχτε ρε κ μην τρελενεστε με μλκιες χωρια που εχουν αφαιρεσει ενα σωρο πραγματα... Το θέμα πιστεύω ειναι οτι οσο μειώνονται τα updates(οχι μονο απο την LG),τοσο θα κοιτάζει ο κόσμος προς Κίνα μεριά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα