palamas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 παιδια καλησπερα... εχετε ακουσει η διαβασατε τιποτα για το θεμα αυτο?? εμεις ποτε θα δοκιμασουμε λιγο απο το lollipop? 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 ολοι αναμενουμε φιλε μου!γυρο στο πασχα αντε μαιο εγω νμζ!
saruman123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/android-l-5-0-release-date-when-can-i-get-it--1257804/2 Αυτο ειναι πριν 2 μερες
blueangel3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 από ότι έχω διαβάσει μαλλόν μετά το πάσχα ...
teogalaxys2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ετσι πως το βλεπω ουτε το καλοκαίρι δν θα πάρουμε. Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
GiwrgosP- Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ισως να περιμεναν για το 5,1 (που βγηκε πριν λιγες μερες). 1
geo1st487 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Τι παραπανω εχει το lollipop και το περιμενουν ολοι δεν καταλαβα. Το αρνητικο που βλεπω (χωρις να εχω ψαξει τα θετικα του) ειναι οτι πολλες εφαρμογες δεν δουλευουν και πολυ καλα με το lollipop και σιγα σιγα αρχιζουν να βγαζουν updates για καλυτερη συμβατοτητα. Οποτε ισως ειναι καλυτερα να μη βιαζεται ο κοσμος να βαλει το lollipop και να το αφησει λιγο να τσουλησει. Εγω με το kitkat 4.4.4 μια χαρα ειμαι. Ισως να περιμεναν για το 5,1 (που βγηκε πριν λιγες μερες). Πολλοι θα βαλουν το 5,1 (που βγηκε πριν λιγες μερες) και μετα θα κλαιγονται δεν δουλευει αυτο δεν δουλευει το αλλο. Τι να κανω;
saruman123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ουτε root μπορεις να κανεις Λεω τωρα αν θελει καποιο... Για stock λεω παντα.
Nistisimos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δεν βλέπω το λόγο αφού το κινητό πάει σφαίρα όπως είναι να ρισκάρω, τουλάχιστον όχι μέχρι να δείξει ότι έχει σταθεροποιηθεί
teogalaxys2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Παιδια σκεφτομαι να βαλω την official leak που κυκλοφόρησε αλλα μετα θα μπορω να γυρισω σε στοκ ή cloudy?
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Παιδια σκεφτομαι να βαλω την official leak που κυκλοφόρησε αλλα μετα θα μπορω να γυρισω σε στοκ ή cloudy? ναι 1
saruman123 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ LG ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ LG G2 MINI ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΛΟΛΙΠΟΠ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ LG G2 ΦΥΣΙΚΑ..ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ Η ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΙΑ… ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΟΧΟ ΣΕ ΠΑΡΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΡΟΧΟΥ.....ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ..ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ..
padelis71992 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δοκιμάζω στο g2 μου να κάνω έλεγχο ενημέρωσης λογισμικού και αντί να βγάλει εκείνο το κυκλάκι που κουνιέται πετάει ενα μήνυμα κάτω που λεει Επικοινωνία σε εξέλιξη. Σημαίνει κάτι αυτό η κάτι δε πάει καλα με το κινητό μου;
saruman123 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δοκιμάζω στο g2 μου να κάνω έλεγχο ενημέρωσης λογισμικού και αντί να βγάλει εκείνο το κυκλάκι που κουνιέται πετάει ενα μήνυμα κάτω που λεει Επικοινωνία σε εξέλιξη. Σημαίνει κάτι αυτό η κάτι δε πάει καλα με το κινητό μου; Αν δεν εισαι root ολα καλα νομιζω.Μαλλον δεν θα εχει σημα για να συνδεθει με τον παροχο. Ξανα δοκιμασε καποια αλλη στιγμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα