Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα... εχετε ακουσει η διαβασατε τιποτα για το θεμα αυτο?? εμεις ποτε θα δοκιμασουμε λιγο απο το lollipop?

• Like 1
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι παραπανω εχει το lollipop και το περιμενουν ολοι δεν καταλαβα. Το αρνητικο που βλεπω (χωρις να εχω ψαξει τα θετικα του) ειναι οτι  πολλες εφαρμογες δεν δουλευουν και πολυ καλα με το lollipop και σιγα σιγα αρχιζουν να βγαζουν updates για καλυτερη συμβατοτητα. Οποτε ισως ειναι καλυτερα να μη βιαζεται ο κοσμος να βαλει το lollipop και να το αφησει λιγο να τσουλησει. Εγω με το kitkat 4.4.4 μια χαρα ειμαι.

Ισως να περιμεναν για το 5,1 (που βγηκε πριν λιγες μερες). 

Πολλοι θα βαλουν το 5,1 (που βγηκε πριν λιγες μερες) και μετα θα κλαιγονται δεν δουλευει αυτο δεν δουλευει το αλλο. Τι να κανω;

Δημοσ.

Δεν βλέπω το λόγο αφού το κινητό πάει σφαίρα όπως είναι να ρισκάρω, τουλάχιστον όχι μέχρι να δείξει ότι έχει σταθεροποιηθεί

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια σκεφτομαι να βαλω την official leak που κυκλοφόρησε αλλα μετα θα μπορω να γυρισω σε στοκ ή cloudy?

ναι

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ LG ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ LG G2 MINI ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΛΟΛΙΠΟΠ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ LG G2 ΦΥΣΙΚΑ..ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ Η ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΙΑ… :-)ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΟΧΟ ΣΕ ΠΑΡΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΡΟΧΟΥ.....ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ..ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ..

Δημοσ.

Δοκιμάζω στο g2 μου να κάνω έλεγχο ενημέρωσης λογισμικού και αντί να βγάλει εκείνο το κυκλάκι που κουνιέται πετάει ενα μήνυμα κάτω που λεει Επικοινωνία σε εξέλιξη. Σημαίνει κάτι αυτό η κάτι δε πάει καλα με το κινητό μου; :fear:

Δημοσ.

Δοκιμάζω στο g2 μου να κάνω έλεγχο ενημέρωσης λογισμικού και αντί να βγάλει εκείνο το κυκλάκι που κουνιέται πετάει ενα μήνυμα κάτω που λεει Επικοινωνία σε εξέλιξη. Σημαίνει κάτι αυτό η κάτι δε πάει καλα με το κινητό μου; :fear:

Αν δεν εισαι root ολα καλα νομιζω.

Μαλλον δεν θα εχει σημα για να συνδεθει με τον παροχο.

Ξανα δοκιμασε καποια αλλη στιγμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...