Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ένα μάτι για να είναι όμορφο πρέπει να έχει κάτι περισσότερο από ένα "καλό χρώμα".έχω γνωρίσει ανθ΄ρωπους με πράσινα , με μπλέ, γαλάνά αλλά απλώς δεν είναι αξιοπρόσεκτα καθόλου. ένα μάτι θέλει και το σχήμα του , την εκφραστικότητα του. εάν αυτά λείπουν τότε ό,τι χρώμα και να τα κάνεις απλώς δε θα τα προσέχει κανείς.τουλάχιστον αυτοί που δίνουν βάση σε όλο το "πακέτο" και όχι μόνο στο χρώμα.

επίσης οι περισσότεροι άνθρωποι που ξέρω δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στα μαύρα.

και μία απορία; θα ήθελα να ήξερα εάν θα έχει επιπτώσεις κάτι τέτοιο μελλοντικώς στον καταρράκτη.

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτή η ανθρωπότητα, από το κακό στο χειρότερο πάει ....

Ο ορισμός του παραλόγου και της ρηχότητας επικρατεί σε ολόκληρη την κοινωνία .

Από την μια γίνονται επενδύσεις για μαλιά, μάτια, κώλους και μύτες, λές και όλα τα άλλα τα λύσαμε σταν άνθρωποι και τώρα τι άλλο μένει για την τελειότητα ....

Από την άλλη γίνονται επενδύσεις στην εξέλιξη, πλαστικών φαγητών, καλύτερων "Ε" για καλύτερο χρώμα στα ετοιματζίδικα φαγητά, για γεύση,πάχυνση της ύλης .... Το ξέρετε έτσι ? 100 κιλά πάριζας έχουν ΜΟΛΙΣ 3Kg κρέατος μέσα τους .....

Ταυτόχρονα πέφτουν επενδύσεις σε ανάπτυξη οργάνων γυμναστικής, λιποδιαλυτών  κ.λ.π.

Ότι νάναι η κοινωνία .... Μόνο η κονόμα, το φαίνεστε ... και τίποτε άλλο...

τραβα ρε φιλε να γινεις μοναχος και να τρως ακριδες να εισαι χαρουμενος και παρατα και το ιντερνετ

Δημοσ.

Μετά τα χείλια, τον κwλο, το στήθος, τους γλουτούς τα μαλλιά πάνε και τα μάτια. Θα βλέπεις φωτογραφίες της κοπελιάς σου σε νεαρότερη ηλικία και θα προσπαθείς να καταλάβεις ποιά στο διάολο είναι αυτή που βλέπεις.

αυτο θα το παθεις ετσι κι αλλιως και χωρις αυτα

Δημοσ.

5000 να κάνω μπλε τα μάτια μου, 3000 ευρώ να πετάξω τα γυαλιά μου, 1500 ευρώ να κάνω Γαλλική μυτούλα, 2000 ευρώ να ισιάξω τα δόντια μου, 400 ευρώ ανά 100 τρίχες η εμφύτευση για τα φαλακρά σημεία. 

Μάνα εσύ φταις :P

xaxaxaxa,to gonidio fteei :P

Δημοσ.

και μία απορία; θα ήθελα να ήξερα εάν θα έχει επιπτώσεις κάτι τέτοιο μελλοντικώς στον καταρράκτη.

Και όχι μόνο. Η προστατευτική στρώση μελανίνης υπάρχει για κάποιο λόγο εκεί. Η Εξέλιξη αντιπαθεί το περιττό.

• Like 1
Δημοσ.
Και όχι μόνο. Η προστατευτική στρώση μελανίνης υπάρχει για κάποιο λόγο εκεί. Η Εξέλιξη αντιπαθεί το περιττό.

Η εξέλιξη οδήγησε στην εμφάνιση των μπλε ματιών πριν από 10 χιλιάδες χρόνια περίπου. Πριν από αυτό υπήρχαν μόνο σκούρα μάτια. Η εξέλιξη πραγματικά αντιπαθεί την περιττή μελανίνη.

http://www.sciencedaily.com/releases/2008/01/080130170343.htm

Δημοσ.

Η εξέλιξη οδήγησε στην εμφάνιση των μπλε ματιών πριν από 10 χιλιάδες χρόνια περίπου. Πριν από αυτό υπήρχαν μόνο σκούρα μάτια. Η εξέλιξη πραγματικά αντιπαθεί την περιττή μελανίνη. http://www.sciencedaily.com/releases/2008/01/080130170343.htm

Δεν διαφωνώ. Η Εξέλιξη όντως οδήγησε στην εμφάνιση των μπλε ματιών στην βόρεια Ευρώπη με τις ελάχιστες ημέρες ηλιοφάνειας. Για όλες τις άλλες περιοχές η μελανίνη είναι χρήσιμη και διατηρείται.

Όσο για το αισθητικό του πράγματος, τα μπλε μάτια σχετικά πρόσφατα άρχισαν να θεωρούνται σαν όμορφα (πιθανών και μετά τους αποικισμούς των Β.Ευρωπαίων), στην Αρχαία Ελλάδα για παράδειγμα τα πολύ ανοιχτόχρωμα γαλανά μάτια θεωρούνταν απωθητικά. Ήταν ένα ασυνήθιστο δείγμα συνήθως ασθένειας και αδυναμίας όρασης ή βαρβαρότητας αφού τα είχαν οι άγριοι και μοχθηροί βόρειοι λαοί, εξ'ου και η συσχέτιση των μπλε ματιών με το κακό μάτι (βασκανία).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...