Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τεχνολογία εξαλειφει ένα ένα οποιοδήποτε χαρακτηριστικό που διαχωρίζει άδικα τους ανθρώπους και θα αφήσει μόνο ένα, το πόσα λεφτά έχεις στην άκρη.

Τι εννοεις "διαχωριζει αδικα";Και αυτο με τα λεφτα,το κανει ο καπιταλισμος.

• Like 1
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ σαν κάθε hipster που σέβεται τον εαυτό του, θα κάνω την επέμβαση και μετά θα φοράω καστανούς φακούς επαφής.

Γιατί έτσι.

• Like 10
Επισκέπτης
Δημοσ.

Κάποιος τρόπος (έστω και με μεγαλύτερη διάρκεια "επέμβασης") που να κάνει τους μ@...ες λογικούς υπάρχει?

δλδ υπάρχουν άνθρωποι (γιατί αυτός είναι ο λόγος που ασχολήθηκαν και ξόδεψαν φαιά ουσία) που θα δώσουν έστω και ένα ευρώ για να έχουν "Επιτέλους" γαλάζια μάτια?

ΕΛΕΟΣ!

Δημοσ.

Υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν 5Κ για να πάρουν τηλεόραση. Γιατί ακριβώς είναι λιγότερο άξιος αυτός που θα τα δώσει για γαλάζια μάτια;

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν 5Κ για να πάρουν τηλεόραση. Γιατί ακριβώς είναι λιγότερο άξιος αυτός που θα τα δώσει για γαλάζια μάτια;

Δε θα βλέπει σε καλύτερη τηλεόραση.

• Like 3
Δημοσ.

Μετά τα χείλια, τον κwλο, το στήθος, τους γλουτούς τα μαλλιά πάνε και τα μάτια. Θα βλέπεις φωτογραφίες της κοπελιάς σου σε νεαρότερη ηλικία και θα προσπαθείς να καταλάβεις ποιά στο διάολο είναι αυτή που βλέπεις.

Βασικά με όλα αυτά, θα αρχίζεις να πιστεύεις πως το παιδί σου το έκανες με άλλη.

Δημοσ.

Ποση ματαιοδοξια...να αλλαζεις χρωμα στα ματια..

Η μανα μου  ηταν 47 μερες στην εντατικη.Παρακαλουσα συνεχως να ανοιξει τα (καστανα)ματια της.Δεν τα καταφερε...

Και αλλοι ασχολουνται με τετοιες μαλακιες. Οταν συνειδητοποιεις ποσο ευθραστοι ειμαστε,ασχολεισια με σοβαροτερα πραγματα.Χαιρομαι γιατι ολοι παραπανω σκεφτηκαν σωστα,μελετη για να βοηθησεις κοσμο,οχι για ματαιοδοξια.

• Like 3
Δημοσ.

τι εχετε οσοι κανετε κατι ηθικα ψυχοτροπικες μισαλλοδοξες και μεμψιμοιρες αναλυσεις πανω σε ενα εντελως ασχετο θεμα?! Δηλαδη οτι δεν εχει ιεαραποστολικη ουσια να μη το αναφερουμε? μια χαρα κανανε και πολυ μαματη επεμβαση μου φαινεται 

μπορω να κανω το ενα ματι γιατι 5 δεε ?

ΥΓ μαρεσει που βαζουν τετοια θεματα οι αντμιν ,,διευρυνεται το φασμα ενδιαφεροντος του σαιτ ευγε 

Δημοσ.

Εγώ θα τα κάνω κίτρινα. Αν μπορούσαν να φωτίζουν κιόλας όπως στο γκομενάκι τις 9ης πύλης ακόμη καλύτερα.

Δημοσ.

Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πλαστικές για να εξαφανιστούν από προσώπου γης. (κακοποιοί κτλ).

Τώρα έχουν ένα ακόμα όπλο για να αλλάξουν ριζικά την εμφάνισή τους.

Καταλαβαίνετε ότι εδώ υπάρχει πολύ χρήμα !

Δε χρειάζονται πολλούς πελάτες οι εταιρίες (εμένα και εσένα).

Λίγους και καλούς. Ξέρουνε αυτές ποιους.

Δημοσ.

Ένας τρόπος με τον οποίο ο άνθρωπος ξαναβρίσκει τον εαυτό μετά από μια δυσκολία, είναι μέσω της εξωτερικής αλλαγής. Αν προσέξεις γύρω σου, υγιείς άνθρωποι μετά από κάποια δυσκολία, χωρισμός, θάνατος, αρρώστια, εξετάσεις, απόκτηση πτυχίου, κλπ, σχεδόν πάντα κάνουν μια εξωτερική αλλαγή, χτένισμα, βάψιμο μαλλιών, ρούχα, σκουλαρίκια, tattoo. Μια εξωτερική αλλαγή, συνήθως φέρνει και μια αλλαγή στον ψυχικό κόσμο του κάθε ενός, η οποία τον φέρνει πίσω στην ισορροπία. 

Και κατά 99% το άτομο επιστρέφει σε χειρότερης μορφής κατάθλιψη μετά από λίγο, διότι η λύση είναι η κατανόηση του προβλήματος και η ψυχική επούλωση και όχι η αλλαγή της εξωτερικής εμφάνισης (σιλικόνες, μποτοξάκια κλπ). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...