Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια οταν παιζω παιχνιδια σε καποια φαση σχεδον παντα κολαει η οθονη,αλλα μιλαω κανονικα skype δηλαδη δεν κολαει το pc αλλα η οθονη!Θελει αλλαγμα η υπαρχει αλλη λυση?

ευχαριστω

Δημοσ.

οταν λες κολλαει τι εννοεις;

κολλαει για λιγα δευτερολεπτα;

κολλαει μεχρι να ξανακανεις επανεκκινηση τον υπολογιστη σου;

μπορει να φταιει και η καρτα γραφικων αν κολλας για λιγα δευτερολεπτα ασχετως οτι μιλας κανονικα στο σκαηπ.

Δημοσ.

οταν λες κολλαει τι εννοεις;

κολλαει για λιγα δευτερολεπτα;

κολλαει μεχρι να ξανακανεις επανεκκινηση τον υπολογιστη σου;

μπορει να φταιει και η καρτα γραφικων αν κολλας για λιγα δευτερολεπτα ασχετως οτι μιλας κανονικα στο σκαηπ.

κολλαει μεχρι να ξανακανω ρισταρτ!

Δημοσ.

απεγκατεστησε και ξαναπερνα τους drivers για αρχη και δες αν το προβλημα παραμενει ή οχι.

δευτερον. το προβλημα αυτο στο εμφανιζει μονο σε ενα παιχνιδι; ή ακομα και οταν εισαι στην επιφανεια εργασιας/σε ολα τα υπολοιπα παιχνιδια που παιζεις;

Δημοσ.

απεγκατεστησε και ξαναπερνα τους drivers για αρχη και δες αν το προβλημα παραμενει ή οχι.

δευτερον. το προβλημα αυτο στο εμφανιζει μονο σε ενα παιχνιδι; ή ακομα και οταν εισαι στην επιφανεια εργασιας/σε ολα τα υπολοιπα παιχνιδια που παιζεις;

φιλε εχω κανει 5-6 format απο τοτε και μονο σε παιχνιδια το εχω παρατηρησει!

Δημοσ.

Εχει πανω ανεμιστηρα; αν ναι κατεβασε το furmark και κανε ενα burn test. Να το βαλεις σε μεγαλη αναλυση και να εισαι απο πανω να κοιτας θερμοκρασιες.. Αν δεις οτι ανεβαινει πανω απο 90 κλειστο παντως καλου κακου μην την καψεις..

Δημοσ.

Δές θερμοκρασίες ολου του συστήματος με το hwmonitor , η οθόνη να ειναι μου φαίνεται λίγο δύσκολο ωστόσο αν έχεις αλλο monitor δοκίμασε το οπως και αλλη κάρτα γραφικών

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...