Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετω την παρεα.

σε κανα 2μηνο θα αγορασω monitor για το PC. και σκεφτομαι πααααρα πολλες παραμετρους.

θα ηθελα IPS, και δε μπορω να καταληξω τις ιντσες 24 ή 27 ? δε παιζω επαγγελματικα (μονο for fun με φιλους, counter strike και dota2. τα αλλα παιχνιδια που δεν ειναι Online δεν τα αναφερω καν), και προφανως βλεπω ταινιες, χρησιμοποιω προγραμματα επεξεργασιας βιντεο και εικονας. θελω να με βοηθησετε να καταληξω καπου.

budget εως 300 ευρω. αντε λιγο παραπανω max. τι λετε ???

Παιχνιδια οπως τα παραπανω που αναφερεις παντως τα σηκωνει μεχρι και σε 4κ αν παιξεις.

Αν γενικα δεν εχεις τεραστιες απαιτησεις και δεν παιζεις βαρια νεα παιχνιδια(και αρα να θες να παιζεις και στα Ultra)μια χαρα σηκωνει η καρτα γραφικων σου.

Δημοσ.

+1 Asus VX24AH. Σε 1440P H vga σου θα βγαζει 40-50 fps. αμα δεις οτι δεν τραβαει στα καινουργια games μπορεις να κατεβασεις απλως την αναλυση σε 1080. εγω κανω το αναποδο. Την VG248QE εχω και κανω upscale σε 4K σε καποια games.

Δημοσ.

+1 Asus VX24AH. Σε 1440P H vga σου θα βγαζει 40-50 fps. αμα δεις οτι δεν τραβαει στα καινουργια games μπορεις να κατεβασεις απλως την αναλυση σε 1080. εγω κανω το αναποδο. Την VG248QE εχω και κανω upscale σε 4K σε καποια games.

40-50fps θα βγαζει σε ποιο παιχνιδι και σε τι ρυθμισεις???

Να σου θυμισω οτι και το TheCrew οταν πρωτοβγηκε σε Ultra σε 1080P μονο η Gtx 980 εβγαζε 60fps. Ολα σχετικα ειναι και εγω βλεπω και αναφερει οτι θα παιζει κυριως Dota,Counter Strike κλπ που η καρτα του εκει κανει παπαρδες.

Δημοσ.

40-50fps θα βγαζει σε ποιο παιχνιδι και σε τι ρυθμισεις???

Να σου θυμισω οτι και το TheCrew οταν πρωτοβγηκε σε Ultra σε 1080P μονο η Gtx 980 εβγαζε 60fps. Ολα σχετικα ειναι και εγω βλεπω και αναφερει οτι θα παιζει κυριως Dota,Counter Strike κλπ που η καρτα του εκει κανει παπαρδες.

crysis 3 max. σε τετοια παιχνιδια αναφερομαι γενικα του 2014, και οχι ultra.

Δημοσ.

Α το σοβαρο Crysis 3.Παιχνιδι που ηταν τοσο αδιαφορο οταν πρωτοβγηκε,που το μονο χρησιμο που του βρικανε ειναι να το εχουν για τα Benchmarks....Και βεβαια τετοια παιχνιδαρα με Story γυρω στις 6 ωρες αλιμονο να μην το παιξεις στα Max.

χαιρετω την παρεα.

σε κανα 2μηνο θα αγορασω monitor για το PC. και σκεφτομαι πααααρα πολλες παραμετρους.

θα ηθελα IPS, και δε μπορω να καταληξω τις ιντσες 24 ή 27 ? δε παιζω επαγγελματικα (μονο for fun με φιλους, counter strike και dota2. τα αλλα παιχνιδια που δεν ειναι Online δεν τα αναφερω καν), και προφανως βλεπω ταινιες, χρησιμοποιω προγραμματα επεξεργασιας βιντεο και εικονας. θελω να με βοηθησετε να καταληξω καπου.

budget εως 300 ευρω. αντε λιγο παραπανω max. τι λετε ???

Εγω παλι για τετοια παιχνιδια μιλαω που ενδιαφερουν τον Ts.

• Like 1
Δημοσ.

cs και dota θα τα παιζει ανετα αλλα εχει νοημα να ανεβασεις τοσο την αναλυση σε τοσο παλια παιχνιδια? θεωρισα πως ρωταει για καποιο νεοτερο game αν θα επαιζε. το crisis οπως ειπες και εσυ το ανεφερα κλασικα για μετρο συγκρισης. εγω προτεινω την Asus VX24AH μιας και αυτο ειναι το θεμα.

Δημοσ.

αρα 1440p ή 144hz ειναι οι καλυτερες επιλογες απότι διαβαζω και αλλα ποστ

144Hz=TN panel και κυριως ειναι μονο για Fps παιχνιδια :P

Δημοσ.

Για games 144hz απολαυση, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα σου αρεσει σε all around χρηση. Μιλαμε για TN πανελ και 144hz οπου το gama ξεφευγει κατα πολυ σε τοσα ΗΖ. Το θεμα ειναι τι ζητας εσυ. Επισεις αν υπηρχε η δυνατοτητα να εβλεπες απο κοντα θα σε βοηθουσε να καταληξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Dell U2515

Αλλιως Dell U2414h σε φθηνοτερη.

Εχω τον αδερφο μου στη Dell. Μου λέει τα καλυτερα για τη συγκεκριμενη.....ειναι ομως για gaming?

Δημοσ.

Εχω τον αδερφο μου στη Dell. Μου λέει τα καλυτερα για τη συγκεκριμενη.....ειναι ομως για gaming?

Οπως εχουμε πει παρα πολλες φορες,αν δεν εισαι Competitive gamer(κοινως αυτοι που κυνηγανε τουρνουα κλπ)ή αν δεν παιζεις μονο Fps παιχνιδια,προφανως και οχι μονο η Dell αλλα σχεδον ολα τα Monitor με Ips panel κανουν και για Gaming.Δεν βρισκω αλλωστε και τον λογο γιατι να μην εκαναν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...