teopanta1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους λοιπόν αναφέρω το θέμα που έχω. Το modem όπου παίρνω WiFi βρίσκεται στον τέταρτο όροφο και ψάχνω τρόπο ώστε να έχω όσο το δυνατόν καλύτερο σήμα στον πρώτο όροφο όπου βρίσκομαι εγώ. Σε διάφορες συζητήσεις που είχα με φίλους μου πρότειναν μερικοί λύση με access point και άλλοι λύση με repeater χωρίς βέβαια να είναι σίγουροι και οι μεν και οι δε για την αποτελεσματικοτητα των λύσεων. Για αυτό και άνοιξα αυτό το θέμα για να δω και της απόψεις της κοινότητας πάνω στο θέμα
gkasmak0s GR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ελπιζω να ξερει ο ιδιοκτητης οτι του κλεβεις Wifi.....
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 πρωτο με τεταρτο μονο με καλωδιο και Access Point στον πρωτο
teopanta1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Χαχαχαχχα δεν κλεβω Internet το πατρικό μου είναι πρωτο με τεταρτο μονο με καλωδιο και Access Point στον πρωτοΔηλαδή να κατεβάσουμε καλώδιο στο access point; πρωτο με τεταρτο μονο με καλωδιο και Access Point στον πρωτοΤο repeater θα κάνει δουλειά; επίσης η απόσταση είναι γύρο στα 10 μέτρα πάλι δεν θα χάσει σήμα σε τόσο μεγάλη απόσταση;
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δηλαδή να κατεβάσουμε καλώδιο στο access point; Ναι Το repeater θα κάνει δουλειά; επίσης η απόσταση είναι γύρο στα 10 μέτρα πάλι δεν θα χάσει σήμα σε τόσο μεγάλη απόσταση; Δεν θα κανει δουλειά γιατι μεσολαβούν οπλισμένα μπετά.
teopanta1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Αν βγάλουμε το repeater στα κάγκελα του μπαλκόνιου ; και είναι κάθετη η επικοινωνία μεταξύ 2 repeaters; τι λες για αυτήν την λύση;
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Αν βγάλουμε το repeater στα κάγκελα του μπαλκόνιου ; και είναι κάθετη η επικοινωνία μεταξύ 2 repeaters; τι λες για αυτήν την λύση; γινεται αλλα μεγαλο το κοστος να στησεις link απο μπαλκονι γιατι θες συσκευες που να μην παθαινουν τιποτα απο βροχες.το ενα θα παιζει σαν ip το αλλο σαν wireless bridge ή σαν access point.Και θες και ρευμα μετα εκτος αν πας σε poe τροφοδοσια.πιο καλη λυση καλωδιο και μετα access point.υπαρχει και μια αλλη λυση αλλα θελει να εχεις utp πισω απο τα τηλεφωνικα πριζακια αντι για ραζιμ. αν εχει utp τα δυο ζευγαρια μπορουν να δωσουν ιντερνετ απο τον 4ο στον οροφο που θεες διαμεσω του κατανεμητη απλα θελει ηλεκτρολογο που να το κατεχει για να το κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα