j1mv3r Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Χαίρεται!Τον επόμενο μήνα θα βρεθώ στην Αμερική και σκέφτομαι να αγοράσω από εκεί το Nexus 6. Έχω λοιπόν κάποιες ερωτήσεις.Πρώτα απ' όλα αν θα λειτουργεί κανονικά εδώ. Φαντάζομαι αν το πάρω από το Play Store θα είναι ξεκλείδωτο και θα λειτουργεί κανονικά, σωστά; Αν όμως το πάρω κατευθείαν από κάποιο μαγαζί εκεί, τι θα πρέπει να προσέξω ώστε να λειτουργεί και εδώ;Και δεύτερον θα ήθελα να ρωτήσω αν η εγγύηση θα ισχύει και στην Ελλάδα και αν ναι, ποιός είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος εδώ, στον οποίο θα το πάω αν πάθει κάτι;Επίσης αν υπάρχει κάτι άλλο που θα έπρεπε να ξέρω σχετικά με την αγορά, παρακαλώ ενημερώστε με.Eυχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
StigmaX Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Κανονικά θα λειτουργεί. Είναι ξεκλείδωτο σαν συσκευή. Απλά μπορεί το 4g να μην λειτουργεί Ελλάδα. Πρέπει να το ρωτήσεις.
Calexako Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Εγγύηση δεν θα ισχύει επίσης. Θα πρέπει να το στείλεις Αμερική στο σέρβις εκεί
j1mv3r Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Αν το πάρω απο κάποιο εξωτερικό store όμως, τι θα πρέπει να προσέξω; Ξέρει κάποιος;
kataramenos32 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Αν το πάρω απο κάποιο εξωτερικό store όμως, τι θα πρέπει να προσέξω; Ξέρει κάποιος; Κυρίως να είναι factory unlocked. Τώρα αν υπάρχει και κάτι άλλο δεν ξέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα