Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασε o rings και να αυξήσεις τον χρόνο επανάληψης χαρακτήρα.

Τα περί εργονομίας είναι θέμα λάθος επιλογής κατά την αγορά, όταν δίνεις >100€ για πληκτρολόγιο θα πρέπει να το έχεις δοκιμάσει πρώτα.

• Like 1
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ένα πλήκτρο που νιώθεις το σημείο ενεργοποίησης μπορείς να συνηθίσεις να μην το τελικιαζεις

Δημοσ.

Όλες οι αναφορές για σπασμένα keycaps που μπόρεσα να βρω είναι για logitech και 2 μοντέλα πληκτρολογίων μονάχα, προσωπικά σε K70 με reds δεν έχω παρατηρήσει να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και θα αναφερθώ σε πιο έντονη gaming χρήση.

Εξακολουθούμε να μιλάμε για το k70 σωστά;

τα συγκεκριμένα keycaps με o-rings σπάνε μετά απο νορμαλ χρήση, καλύτερα να μην το κάνει.

Δημοσ.

Όλες οι αναφορές για σπασμένα keycaps που μπόρεσα να βρω είναι για logitech και 2 μοντέλα πληκτρολογίων μονάχα

Εξακολουθούμε να μιλάμε για το k70 σωστά;

στο λινκ που έχω ποστάρει γράφει ότι έχει ακριβώς τα ίδια κουμπιά με το logitech το Κ70. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αλλά το έχω διαβάσει καιρό αυτό γιαυτό και το ανέφερα.

Δημοσ.

Και πολύ καλά έκανες, εγώ έχω πρόσβαση μόνο σε 3 k70 και 2 χρησιμοποιούν orings αλλά ισχυρίζομαι πως αντέχουν γιατί πιστεύω πως το noob gaming είναι η no #2 βάρβαρη χρήση που μπορεί να δοκιμάσει άξια κάτι αντίστοιχο και αυτά ακόμα αντέχουν δίχως ραγίσματα ή τα κλασικά σημάδια που παρουσιάζουν οι εικόνες που μπόρεσα να βρω για τα logitech

στο λινκ που έχω ποστάρει γράφει ότι έχει ακριβώς τα ίδια κουμπιά με το logitech το Κ70. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αλλά το έχω διαβάσει καιρό αυτό γιαυτό και το ανέφερα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το πρόβλημα που αναφέρεις ως "double type" λέγετε Switch Chatter

Swicth chatter σημαίνει ότι μπορεί το πλήκτρο που πατάς να κάνει double/triple typing μονομιάς ή να μην κάνει και καθόλου register.

Κάποιοι λένε ότι φταίει το κάκιστο firmware ή καλύτερα crapware του πληκτρολογίου που δέν μπορεί να ρυθμίσει καλά το bounce των πλήκτρων.

Κάποιοι άλλοι λένε ότι επρόκειτο για faulty switches, μιάς και Switch Chatter μπορείς να δείς σε οποιοδήποτε keyboard της αγοράς φέρει MX Cherry switches.

Εγώ λέω οτι το keyboard είναι σκουπίδι.

Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα tweak στη registry των windows που μπορείς να κάνεις για να ελαχιστοποιήσεις to switch chattering,αλλά μήν περιμένεις να δείς άσπρη μέρα.

Μου το παρουσίασε και μένα στο γράμμα C (corsair K70 RGB).

Το καθάρισα με φυσητήρα, άνοιξα το keycap και το σκούπισα, τώρα δεν μου το εμφανίζει.

Ελπίζω να ήταν παροδικό -και μόλις έληξε η εγγύηση τον Μάϊο B) .

Δημοσ.

εγώ πάντως τo άλλαξα και πήρα ένα g.skill από έξω. Από τα καλύτερα μηχανικά που έχω δοκιμάσει και χωρις το παραμικρό πρόβλημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...