Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασα όλο το thread, παραξενεύτηκα για τα προβλήματα καθώς είχα την corsair πολύ ψήλα, εγώ μολίς πήρα το quickfire xt της coolermaster που βγαίνει απο το ίδιο εργοστάσιο με τα filco, ουσιαστικά είναι "ένα" copy του filco majestouch 2 ελπίζω να βγεί σκυλί σαν τα filco lel.

Εφόσον έφτιαξε το double tapping κομπλέ, και πιστεύω το layout είναι θέμα συνήθειας.

Πάντως τα blue switches δεν είναι ότι καλύτερο για double tapping λόγω του actuation point τους, παρολά αυτά το "clickiness" τους παρα είναι satisfying.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πληκτρολόγιο είναι πολύ καλό. Αλλά είναι διαφορετικό (το βασικό "πρόβλημα" είναι τα υπερυψωμένα πλήκτρα)  και θέλει συνήθεια. Εγώ δεν το αλλάζω με τίποτα πάντως :)

• Like 3
Δημοσ.

με double type και το δικό μου. Κ70 cherry mx red. δευτέρα θα το πάω από το eshop. είπαν ότι έχουν 2 στην αποθήκη σφραγισμένα. είδωμεν. 

Δημοσ.

Το πληκτρολόγιο είναι πολύ καλό. Αλλά είναι διαφορετικό (το βασικό "πρόβλημα" είναι τα υπερυψωμένα πλήκτρα) και θέλει συνήθεια. Εγώ δεν το αλλάζω με τίποτα πάντως :)

Το θέμα του υπερυψωμένου δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι επί της ουσίας πάντως
Δημοσ.

Το θέμα του υπερυψωμένου δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι επί της ουσίας πάντως

σε typing όχι, σε καμια pvp arena αλλάζει :P Λεπτομέριες βέβαια αλλά από την στιγμή που είναι και καλά gaming keyboard πρέπει να το αναφέρουμε

Δημοσ.

με double type και το δικό μου. Κ70 cherry mx red. δευτέρα θα το πάω από το eshop. είπαν ότι έχουν 2 στην αποθήκη σφραγισμένα. είδωμεν. 

Και το δικό μου στην αρχή ειχα φοβερό πρόβλημα. Δεν υπηρχε να γράψω κάτι και να μην κάνει double type. Πλέον ειλικρινά έχει εξαφανιστεί τελείως. Λες και έφτιαξε μόνο του. Εκανα και ένα σύστημα που είχα διαβάσει στο internet αν και δεν βοήθησε άμεσα αλλά μπορεί να βοήθησε αργότερα. Μπορεί και να είναι άσχετο αλλά καλό είναι να το αναφέρω.

Βγάζεις λένε τα πλήκτρα που έχουν το πρόβλημα κρατάς πατημένο το σταυρό και το φυσάς με ένα σπρέι μέσα στο κενό η με μια ηλεκτρική σκούπα που έχει τόσο μικρό στόμιο.

Το έκανα αρχικά αλλά ειλικρινά δεν έφτιαξε. Μετά έφυγα για κανα μήνα εκτός Ελλάδας γύρισα πάλι τα ίδια και μετά αφού συνέχιζα καθημερινά να γράφω τελικά έφτιαξε ως δια μαγείας μόνο του. 

Μπορεί να είναι και η χρήση καθώς καθημερινά γράφω αρκετά κείμενα σε διάφορα forum.

Δημοσ.

το δικό μου δεν θα το έλεγα double tap, αλλά mutliple tap :P  τα πλήκτρα που έχουν το μεγαλύτερο θέμα είναι τα w,a,s,d. μήπως επειδή χρησιμοποιώ και αυτά στο BF4 να παρέδωσαν πνεύμα?

πάω να γράψω κείμενο και το Α πχ το βγάζει με ένα απλό πάτημα ααααααααα. 

Δημοσ.

Πάντως με παραξενεύει πολύ το γεγονός οτι υπάρχουν άτομα που δοκίμασαν το K70 και σκοπεύουν να μεταφερθούν σε προϊόντα Razer + το γεγονός οτι λένε πως τα logitech έχουν παιδική εμφάνιση. Κάποιος που ξέρει τι θέλει σ'ένα πληκτρολόγιο και κυρίως για επαγγελματική χρήση και ήδη είναι απογοητευμένος με αυτό που αγόρασε , υπάρχουν και άλλες λύσεις γι αυτόν που απευθύνονται αποκλειστικά σε επαγγελματίες. Φίλε check2fire αν ψαχθείς λίγο θα δεις οτι πρέπει να προσανατολιστείς σε τέτοιου είδους πληκτρολόγια και όχι σε Razer ειδικά όταν πλέον ήδη κοιτάς με στραβό μάτι logitech και Corsair. Άποψη μου λοιπόν ξεκίνα μια σοβαρή έρευνα ακριβώς γι'αυτό που θέλεις και άσε τα εμπορικά πληκτρολόγια στην άκρη, ειδικά όταν ένα απ'αυτά που θεωρείτε top δεν σε βόλεψε. 

PS. Αν είσαι προγραμματιστής(εμένα προσωπικά με βολεύει) υπάρχουν και εταιρίες που σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις customize τα πλήκτρα.

Δημοσ.

Το ξέρω ότι υπάρχουν επαγγελματικές προτάσεις αλλά θέλω και το rest μου που σχεδόν όλα τα επαγγελιματικά δεν το έχουν και σαν gamer θέλω να υπάρχει και ο φωτισμός σε συγκεκριμένα πλήκτρα για να τα θυμάμαι και να τα βρίσκω εύκολα.

Δλδ τα εμπορικά για μένα είναι μονόδρομος

Δημοσ.

Το rest του k70 σε βολεψε;

Προσωπικά είμαι ουδέτερος με το συγκεκριμένο θέμα, μόνο αν είναι πολύ καλό το κραταω και του k70 μου φαίνεται κακό..

Δε στηρίζει, βρίσκεται απλά εκεί ανάμεσα και ενοχλεί

Δύο μέρες του έδωσα την ευκαιρία και από τότε στο κουτί του..

Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετά aftermarket wrist rests, προσωπικά δεν το βλέπω ως selling point αυτό, τώρα για τον φωτισμό οκ άλλο αυτό, though εκεί υπάρχουν υπεραρκετές επιλογές με φωτισμό. 

Δημοσ.

Ναι αλλά το k70 είναι υπερπαραγωγή σε ο,τι αφορά το φωτισμό, στο αισθητικό κομμάτι δίνουν ρέστα και δε τους φτάνει κανείς με τα υπερυψωμένα πλήκτρα που αφήνουν το φως να αντανακλάται στην αλουμινένια πλάκα

Εγώ προσωπικά πλέον δε θέλω το φωτισμό για να βλέπω απλά μου αρέσει στο μάτι και μαζί με το κουτί είναι αρκετά τσίρκο :P

Σε πολλούς βέβαια αυτά τα πράγματα αγγίζουν το όριο του αντιαισθητικου, εμένα όμως μου φτιάχνει τη διάθεση

edit

δηλαδή πώς να μη μου αρέσει το κουκλί, ακόμα και με πρωινό φως και βρώμικο με κάμποση σκόνη είναι πανέμορφο  :wub:

20150613_154002_zpsfeyurujk.jpg

20150613_154014_zpsmkvpv7wv.jpg

20150613_154026_zpsn9wdnker.jpg

20150613_154042_zpszofh4iph.jpg

20150613_154254_zpskisjppgs.jpg

και μια βραδινή με το παλιό κινητό μου που μάλλον "υπερβάλλει" κάπως, αλλά έχει πλάκα σαν φωτό

DSC_0325_zpskkptcgru.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Αισθητικά τα σπάει, αν και δεν είναι τόσο του style μου τα leds, still το case μου έχει μπλέ led fans, το keyboard μου από την άλλη το ήθελα απλά να με βολεύει χωρίς πολλά πολλά.

Offtopic: 

Μπορεί κάνεις να εκτιμήσει πόσο μπορεί να θέλει ένας ξυλουργός να φτιάξει κάτι τέτοιο;

http://www.keyboardco.com/blog/index.php/2013/04/the-latest-from-filco-the-wood-palm-rest/

Length 44cm

Depth 8,1cm

Height 2cm

Μέτα το wrist rest πετάω και blank pbt πάνω και είμαι κομπλέ(Quickfire xt).

Edit: Πρέπει να κάνουμε ένα sticky με Mech keyboards, ούτως η άλλως κάθε εβδομάδα έχουμε 3-4 "Ποίο μηχανικό να πάρω" νέα threads.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...