frozex Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 λίγο offtopic αλλά αν μπορείτε πείτε την άποψη σας, και σαν προσφορά και σαν πληκτρολόγιο. http://www.e-shop.gr/corsair-gaming-k95-rgb-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-red-p-PER.549651
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Καμια απολυτως προσφορα http://www.skroutz.gr/s/3806942/Corsair-Vengeance-K95.html?cf=corsar+k95&keyphrase=corsair+k95 και επισης ειναι αποκλειστικα για ατομα που θελουν ολα αυτα τα πλαινα κουμπια αλλιως δεν αξιζει καθολου και ειναι πεταμενα λεφτα. Οσο για τον τυπα που σχολιαζει απο κατω για παιχνιδια πρωτου προσωπικου ας πει καποιος στον απο κατω ασχετο οτι στα Fps παιχνιδια αυτο που παιζει ρολο ειναι το Monitor και το ποντικι και το πληκτρολογιο ειναι τελευταιο,ποσο μαλλον ενα των 200ευρω.... λίγο offtopic αλλά αν μπορείτε πείτε την άποψη σας, και σαν προσφορά και σαν πληκτρολόγιο. http://www.e-shop.gr/corsair-gaming-k95-rgb-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-red-p-PER.549651 Frozex επειδη εδω και κοντα 1.5 με 2 μηνες βλεπω και κοιτας πληκτρολογια σου εχουμε πει ηδη την γνωμη μας γενικα για τα μηχανικα,απλα παρε αυτο που σου αρεσει μην το κουραζεις τσαμπα το θεμα.
frozex Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Πρώτον το λινκ που έβαλα αναφέρεται στο rgb μοντέλο και δεύτερον να πω την αλήθεια περίμενα την απάντηση από τον check2fire γιατί όπως είπες εσείς έχετε πει τις γνώμες σας.
thetruth Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Πρώτον το λινκ που έβαλα αναφέρεται στο rgb μοντέλο και δεύτερον να πω την αλήθεια περίμενα την απάντηση από τον check2fire γιατί όπως είπες εσείς έχετε πει τις γνώμες σας. ειμαι χρηστης κ70(mx cherry blue) και ειναι μακραν η καλυτερη αγορα που εχω κανει (σε περιφεριακα PC), το συγκεκριμενο καταρχην ειναι mx cherry red και πιστευω η τιμη του ειναι υπερβολικη εφοσον υπαρχει και το κ70 στην αγορα, εκτος αν διαθέτεις το budget.
chek2fire Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα που λέω που μου κάνει double typo μια στο τόσο το άλλο πράγμα που δεν μου αρέσει είναι όπως είπα το στρίμωγμα του πληκτρολογίου. Εχώ αλλάξει αρκετά πληκτρολόγια όλα αυτά τα χρόνια και πρώτη φορά νιώθω τόσο στριμωγμένος στο να γράψω κάτι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μλκ είναι αυτή και δεν δίναν ένα εκατοστό αέρα όπως έχει το 99% των πληκτρολογίων δλδ. Κατά τα άλλα σε αίσθηση πληκτρολόγησης είναι παρά πολύ καλή δλδ έτσι όπως νιώθεις τα πλήκτρα.
Zergoulini Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Απλά θέλω να γράψω για την απογοήτευση που έχω για το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο. Ήθελα να περάσω και εγώ σε κάποιο μηχανικό πληκτρολόγιο και έψαχνα κάτι καλό χωρίς να υπολογίζω και πολύ το κόστος. Μετά από review που διάβασα στο internet αποφάσισα να αγοράσω το corsair k70 μια και φαινόταν ότι ήταν αυτό που έπαιρνε τα ποιο θετικά review από όλα Δυστυχώς μερικές φορές ακόμα και τα review η είναι κατευθυνόμενα η τα έχουν δοκιμάσει τύποι που δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο η απλά δεν χρησιμοποιούν καθόλου το keyboard και το θέλουν απλά για στολίδι. Ειλικρινά δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω. Και περνάω στα προβλήματα που έχει το keyboard και για μένα είναι αρκετά σημαντικά. Καταρχήν είναι αρκετά μικρό. Δλδ έχουν στριμώξει όλο το πληκτρολόγιο προς τα αριστερά του συνολικού keyboard και για να γράψεις ένα κείμενο αναγκαστικά στρίβεις τα χέρια σου προς τα δεξιά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τα έχουν απλώσει ένα εκατοστό προς το υπόλοιπο και να έχει πολύ καλύτερη εργονομία από αυτήν που έχει τώρα. πρώτο Fail για μένα. Μετά το σημαντικότερο πρόβλημα που έχει είναι ότι αρκετές φορές κολλάνε τα πλήκτρα κατά την πληκτρολόγηση και έχω double type. Αυτό για μένα είναι από τα ποιο απαράδεκτα στοιχεία αυτού του πληκτρολογίου. Αν και έχει πολύ καλή αίσθηση όταν πληκτρολογείς κάτι από τι φαίνεται το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο δεν αντέχει σε βαριά χρήση. Δλδ για κάποιον που γράφει ένα κείμενο σπάνια μπορεί να μην το καταλάβει καθόλου. Για μένα όμως που γράφω άπειρα μηνύματα καθημερινά σε forum σε κειμενογράφους κτλ είναι φοβερό μείον κάθε τόσο να σου κολλάει ένα πλήκτρο και να πατιέται double type. Δυστυχώς όλα αυτά με έχουν απογοητεύσει και πλέον έχω μπει στην διαδικασία να κοιτάξω κάτι άλλο. Για μένα η Corsair έπεσε πολύ στην υπόληψη που την είχα. Δυστηχως εχεις πεσει σε ελλατωματικο μοντελο αγαπητε μου. Αυτο με την αποσταση των πληκτρων τι να σου πω, δεν εχω παρατηρισει κατι τετοιο. Εφοσον εχεις εγγυηση μη μασας. Οτιδηποτε γινει το γυριζεις πισω και το e-shop ειναι οκ απο εγγυηση. Εγω που εχω περασει απο ολα τα μηχανικα, βρηκα τα corsair απο τις καλυτερες επιλογες. Επρεπε να ειχες παρει κανα razer εκει να εβλεπες παρτυ. 1
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Πρώτον το λινκ που έβαλα αναφέρεται στο rgb μοντέλο και δεύτερον να πω την αλήθεια περίμενα την απάντηση από τον check2fire γιατί όπως είπες εσείς έχετε πει τις γνώμες σας. Πρωτον το γνωριζω αλλα δες και για τι τιμη μιλαμε,εκτως αν σου αρεσουν τοσο πολυ τα διαφορετικα φωτακια. Δευτερον πραγματικα τι γνωμη περιμενεις να ακουσεις απο καποιον που εχει δωσει για πληκτρολογιο 200+ευρω.οτι ειναι πεταμενα τα λεφτα??Οτι δεν αξιζει??? Επισης να πω οτι η ολη εννοια του ''πειτε μου γνωμες για πληκτρολογιο''εχει νοημα οπως ειπα αν οντως θα αγορασεις το συγκεκριμενο προιον για το οποιο ρωτας αμεσα...
frozex Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 για να ρωτάω μάλλον θα θέλω να το αγοράσω, και αφού είναι στο crazy μάλλον σκοπεύω να το κάνω άμεσα, αν φυσικά πείτε ότι αξίζει. το rgb δεν σου δίνει μόνο led χρώμα αλά και fully programmable όλα τα πλήκτρα του πληκτρολογίου.
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 για να ρωτάω μάλλον θα θέλω να το αγοράσω, και αφού είναι στο crazy μάλλον σκοπεύω να το κάνω άμεσα, αν φυσικά πείτε ότι αξίζει. το rgb δεν σου δίνει μόνο led χρώμα αλά και fully programmable όλα τα πλήκτρα του πληκτρολογίου. Μια απο τα ιδια και με το BF4 keyboard που ηταν και αυτο στο Crazy sundays και για τα χρηματα του αξιζε αλλα το προσπερασες. Κοινως οπως ειπα εχεις πλεον δει ολα τα πληκτρολογια της αγορας,και ηδη με το συγκεκριμενο ξεφευγες υπερβολικα απο το αρχικο Budget που ειχες θεσει. Αλλωστε να σου πω την αληθεια οταν ενα μηχανικο ξεκιναει απο τα 80ευρω(εκτως προσφορων)και καποιος θελει να δωσει πχ 200+ευρω,δεν το πολυ σκεφτεσαι απο πλευρας χρηματων γιατι αλλιως θα κοιταζε αλλου.Γιαυτο και εγω σου λεω παρε αυτο που σου αρεσει εσενα προσωπικα και ασε τις γνωμες,γιατι οτι ηταν να μαθεις πανω κατω για τα μηχανικα το εχεις μαθει . Οσο για το Rgb που λες το ανεφερα νομιζω στο αρχικο Post οτι μαζι με τα 18 πλαινα κουμπια,ειναι κυριως για Mmo παιχνιδια για αυτο ακριβως το λογο,γιατι ειναι τα παιχνιδια που αξιοποιουν στο μεγιστο την ολη ιδεα του programmable(ισως λιγο και τα Strategy Παιχνιδια τυπου Starcraft 2). Το να παρεις πληκτρολογιο,οπως διαβαζα σε ξενα Forums και να μην χρησιμοποιεις καν τα πλαινα κουμπια τοτε τσαμπα λεφτα πετας. Ειναι για πολυ συγκεκριμενη κατηγορια αγοραστων αυτο το πληκτρολογιο,μην το μπερδευεις με το RGB που αναφερεις(οπως ηταν και το προηγουμενο).
Zergoulini Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Αν δεν ενολχει οτι το συγκεκριμενο ειναι UK Layout (Δηλαδη μικρο αριστερο Shift). Στο λεω γιατι πηρα τηελφωνο και τους ρωτησα. Δεν ξερω με το Software τι παιζει, εχω ακουσει για πολλα Bugs. Αν το παρεις παντως ριξε μια την γνωμη προς τα εδω. Ειμαι με το δαχτυλο στο ποντικι για το Κ70 RGB 1
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Αν δεν ενολχει οτι το συγκεκριμενο ειναι UK Layout (Δηλαδη μικρο αριστερο Shift). Στο λεω γιατι πηρα τηελφωνο και τους ρωτησα. Δεν ξερω με το Software τι παιζει, εχω ακουσει για πολλα Bugs. Αν το παρεις παντως ριξε μια την γνωμη προς τα εδω. Ειμαι με το δαχτυλο στο ποντικι για το Κ70 RGB Εσυ ειπαμε με τοσα πληκτρολογια που εχεις αλλαξει επρεπε να ανεβαζες και Review στο Insomnia 1
chek2fire Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Πείτε και μια γνώμη για τα roccat γιατί τα βλέπω σαν αρκετά στιβαρή κατασκευεί. Εδώ που τα λέμε για κάποιον που δεν του κάθονται καλά τα corsair δεν έχουν μείνει και πολλές επιλογές για μηχανικό.
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Υπαρχουν παρα πολλες επιλογες αν σκεφτεις οτι ουτως ή αλλως μιλαμε για Premium αγορα που θεωρειται το μηχανικο πληκτρολογιο για το κοστος του. Εχουν βγαλει παρα πολλες εταιριες μηχανικα πληκτρολογια απλα στην Ελλαδα που εχουμε μικρη διαθεσιμοτητα δειχνουν λιγες οι επιλογες Δες πχ εδω https://mechanicalkeyboards.com/# και ο Θεος βοηθος με τον κατεβατο καταλογο
chek2fire Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Πάνω κάτω όλα cherry φοράνε που είναι μιας συγκεκριμένης Γερμανικής εταιρείας.
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ναι καθως θεωρουνται ποιοτικοτατοι διακοπτες. Η Razer αρχικα εβγαλε τους πρασινους διακοπτες οι οποιοι ειναι δικοι της,και η Logitech εβγαλε και αυτη δικους της διακοπτες στο G910 σαν της Razer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα