IgnaKing Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Καλησπερα Insomniacs λοιπον εκανα χθες το καθιερομενο format (δεν ειναι η πρωτη φορα) και καθως τελειωσα ανοιγει μπαινει κανονικα βαζω ολα τα προγραμματα τις ρυθμίσεις μου μεχρι εδω ολα ωραιατο κλεινω επηδη ηθελε επανεκκινηση και συνεχιζω με τα setup και φτανω λοιπον στο driver της καρτας γραφικων και ενω τα εχω καταβασει δεν τα δεχετε με τιποτα αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα κατεβαζω το microsoft fix it και λεει οτι το βρηκε (driver)και το εκανε εγκατασταση και αφου εγινε το ξανα κανω επανεκκινηση και απο τοτε εχει στακαρει εδω και δεν λεει να ξεκολλησει...παιζει με τα νευρα!!Κανει το boot κανει το Loading των windows μου λεει καλωςορισατε και μετα τσουπ....εδω εχει στακαρει(φωτο)help Thanks
mafiozoskotsos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα. Θα μπεις σε ασφαλή λειτουργία με δίκτυο (F8 πριν μπει στα windows) θα κατεβάσεις τους οδηγούς της κάρτας και το DDU και θα αφαιρέσεις με το DDU τους οδηγούς που έβαλαν τα windows θα κάνεις επανεκκίνηση και θα ξανά μπεις πάλι σε ασφαλή λειτουργία και θα κάνεις εγκατάσταση τους οδηγούς που κατέβασες
IgnaKing Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ειμαι σε safe mode (Ευτυχως μπαινει) και καταλαβα τι μου ειπες αλλα εχω ενα θεμα ειχα καταιβασει διαφορα driver για την καρτα αλλα ουτε ενα δεν εκανε install (ολοκληροτικα)εφτανε μεχρι καποιο σημειο και μετα μου ελεγε για 7-zip (nvidia gts450 palit 1gb)και αυτο που δεν περνει το driver ειχε γινει και την προηγουμενη φορα μεχρι που βρηκα ενα που το εκανε install
mafiozoskotsos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Από που κατεβάζεις τους οδηγούς κατέβασε τους από τη σελίδα της Nvidia
IgnaKing Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Από που κατεβάζεις τους οδηγούς κατέβασε τους από τη σελίδα της Nvidia http://www.geforce.com/drivers Αυτο εκανα αλλα φαντασου ουτε απο τους 'official' μεσα απο την nvidia δεν ολοκληρωνοταν η διαδικασια..
mafiozoskotsos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Αυτό που φορτώνει πρώτα στην αρχή αφού εκτελέσεις τους οδηγούς γίνετε αποσυμπίεση και μετά ανοίγει το παράθυρο για την εγκατάσταση εκει κολλάει;
IgnaKing Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ελα σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη με το ddu εισαι θεος το ενα μερος το προβληματος που ειναι και το πιο σημαντικο λυθηκε τωρα οποιο driver καταιβασω ακομα και απο την nvidia μου βγαζει καπιο error για 7-zip ξερουμε τι ειναι;
IgnaKing Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Αυτό είναι Το error ειναι αυτο αλλα τα υπολοιπα που δειχνει δεν ειναι π.χ δεν εχω κανενα εγκατηστημενο driver ενω αυτος δειχνει οτι εχει ναι μεν το error ειναι το ιδιο αλλα η λυση δεν νομιζω να ειναι αυτη
mafiozoskotsos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις ποιό από όλα αυτά θα διορθώσει το πρόβλημα https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#tbm=vid&q=nvidia+drivers+7+zip++error https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#tbm=vid&q=nvidia+7+zip++error
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα